Identifikace Logitech webkamery

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Identifikace Logitech webkamery

Příspěvek od trodas »

Známý by chtěl používat webkamerku od Logitechu (takový malá kulatá věc na USB s rozkládacím "posazením" na monitor).
Problém - dávno k tomu nemá driver. Ani dokumentaci. NIC.
Problém 2 - na milé malé kamerce není ale absolutně NIC napsáno, co se jejího typu týče!
Problém 3 - WinXP SP3 (kupodivu originální) nenalézají žádný vhodný driver samy...
Problém 4 - Logitech na webovce http://logitech.com nemá žádný obrázkový seznam webkamerek směrem do historie (je alespoň 3, 4 roky stará)

Výsledek - kus HW naprosto k ničemu.

Takovýto výsledek si samozřejmně nemohu dovolit :D Proto se ptám, kdo má nějaký nápad, jak tu potvůrku identifikovat. A následně kde sehnat nějaký minimalistický driver, aby jela v Skype. V správci zařízení se krom žlutého otazníku lze dočíst tohle:

PCI\VEN_1131&DEV_7133&SUBSYS_080012AB&REV_F0\4&1F7DBC9F&0&00F0

VEN je podle mně Vendor = výrobce a vsadil bych se, že 1131 je číslo Logitechu. Jenže databáze tvrdí, že nikoli:
http://www.pcidatabase.com/vendors.php?sort=id
0x1131 NXP Semiconductors
0x046D Logitech Inc.
Grrrr!
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
clkmaster
Začátečník
Začátečník

Re: Identifikace Logitech webkamery

Příspěvek od clkmaster »

Mas to nejaky rozbity/spatne okopirovany z device manageru - 1131 a 7133 -> Pinnacle PCTV. ;)
Intel i7 3770K + Be Quiet! Dark Rock Advanced C1, Corsair XMS3 16GB/2000MHz, Asus P8Z77-V PRO, MSI GTX970 Gaming 4G OC, Samsung 850 Pro 1TB, 3x WD RED 3TB, Seasonic Focus Plus 550W, Dell U3415W, Logitech MK710
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Hoď obrázek, to možná bude nejrychlejší. Třeba ji má někdo doma a pozná to.
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Device ID:
Aha, tak to je to druhé neznámé zařízení. Sakra! Já to splet :sad: Tak mi nezbývá, než to najít podle oka :x

Na focení není při práci čas. Sorry, ale nestihli jsme ani to, co se fakt MUSELO udělat, ne tak aby...

Nicméně napsal jsem si to číslo (ale je to v souboru u dotyčného) a ani variace toho čísla se NECHYTAJÍ na Logitech stránce... Řekl bych, že bež CD je to ztracené. Když se nechytá ani číslo, tak je to konec. Google také nic, jen jednu fakt divnou stránku našel... Neuvěřitelné, ale je to tak.

Není šance to nainstalovat, podle mně.
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“