VDSL - O2,T-mobile...

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
XuB4nU
Začátečník
Začátečník

VDSL - O2,T-mobile...

Příspěvek od XuB4nU »

Zdravím,

i když se to bude asi těžko prokazovat, jak osobně vnímáte servis a tech. podporu O2 (ADSL/VDSL) vs jiné firmy, které využívají linky od O2?

Dočkáte se od O2 lepší podpory co do různých problémů s rychlostí, výpadky než třeba u T-mobile, který má jen pronajaté spoje? (samozřejmě, mají to nějak domluvené, ale z principu "majitel" by měl mít větší starost než "nájemce", např. T-mobile).

Díky za reakce.
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
a ti zlí se daleko radši probouzejí.
....Woody Allen
ireasec
Černá karta
Černá karta

Re: VDSL - O2,T-mobile...

Příspěvek od ireasec »

Všichni volají do O2 a přijede O2 technik, který si v autě převlíkne triko toho poskytovatele, kterého zákazník zrovna využívá.
Joker182
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Joker182 »

No já mam VDSL od T-Mobilu a s jejich dá se říct ochotou jsem celkem spokojenej,jen mi vadilo že při častejch výpadkach internetu to předávali tech.oddělení,který pouze zavolalo a technika sem poslali až když jsem si ho vyžádal,jinak kámoš má internet od O2 a chce z ADSL přejít na VDSL,ale půlka z operátorů mu tvrdí že to nejde a druhá že to jde,ale nic s tim nedělaj. Toliko k ochotě,větší péči k zákazníkům mají pouze menší firmy... Jinak u nás dělá techniky pro obě firmy externí firma
MB:Asus Crosshair IV Extrem,CPU: AMD Phenom II X4 Black Edition 3,9ghz, RAM: Corsair 2x2gb DDR3 1600Mhz,GPU:NVidia Geforce GTX470, HDD:300gb WD Velociraptor,Zdroj:Corsair HX650,Case:Zalman Z11
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

Vetsi peci dneska nemaji ani vetsi firmy.. u nas ve firme pouzivame O2 / GTS noveru pro koncove zakazniky a porad je sla nejakych +24h..
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
XuB4nU
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XuB4nU »

Co čtu tak různě na netu, tak někteří uživatelé referují, že když přešli od O2 k T-mobile, jejich stejná linka a stanovená rychlost klesla cca o 1/3 trvale. Že prý T-mobile přiškrcuje (realita může být jiná, netuším). Prý to O2 tak trochu bojkotuje s tím, že vlastně musí podporovat svou konkurenci, proto váhám, jestli nejít radši k O2.

Nevím, zda se to řeší jen technikem, ale zajímalo by mě, jestli se oplatí jít do O2 s tím, že tam nemám žádnou službu a nebo si to za o něco levněji (a nevím teda s jakým rozdílem tech. podpory v případě problémů, rychlosti,apod) dát od T-mobile (kde je útrata velká => velký pán :-D )...hodilo by se více referencí, když se někdo ozve v krátké době, budu jen rád.
....Woody Allen
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

hoj sefe! ;-)
mel jsem ADSL od O2 primo v ostrohu skoro 6 let, a nikdy nebyly problemy s vypadky, nizsi rychlosti nebo lagovanim, tak jestli nebudes mit hodne velkou smulu, tak by to melo fungovat v pohode i o tu ulici vedle.

S tim skrcenim linky of T-Mobile by to bylo spatne, ale to musi rict nekdo kdo to fakt ma.

Jinak s podporou je to vsude stejne => serou na tebe vsichni. Co funguje zarucene je vzdycky sahnout na prachy, to se pak muzou pretrhnout. Neco nefunguje => pozadovat slevu z ceny. Nedelej si ale iluze ze bys nekde byl velky pan, co jsem se setkal tak ojeb je fakt vsude, vcetne firem.

Good luck & Have fun!

PS: Stastne a vesele! ;-)
XuB4nU
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XuB4nU »

Hoj šéfe :)

Nakonec to nechám vyloženě na základě informací od technika, protože VDSL má obecně proti ADSL o něco vyšší odezvu. Nicméně pokud prostě poteče míň, nedá se nic dělat. Wifi nejede zle, ale i když se ISP snaží, občasné zarušení prostě neovlivní.

Taky šťastné a veselé ;-)
....Woody Allen
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“