Používá zde někdo na 3D filmy či hry??? Mám možnost zakoupit za slušný peníz ty nové 3D brýle od SONY HMZ-T2 tak zvažuji , jestli to má cenu. Mám mmt HD 6990M, dle specifikací je tam podpora HD3D v tom problém nebude. Bohužel Nvidia to má už v ovladačích u ATI je třeba prográmek za cca 50USD TriDef 3D .
Co jsem zatím četl nevypadá to uplně zle s hrami viz :
pokud vim tak ty bryle nic nepotrebuji obraz si prepocitavaji na 3d v te baxe co k nim je,ty pres ne nekoukas na monitor nebo tv ,ale maji tam vlastni lcd a sluchatka ,jaka je kvalita obrazu nevim a jak to funguje u her take ne
Včera jsem se stavoval v Sony centrum a říkali že už do té krabky musí vstupovat 3D signál/obraz ... Je pravda, že s předváděčkou měli docela problém jen to zapnout..Mno asi to odzkouším, napíšu pak postřehy.
iZ3D driver máš na atinách zadarmo. Je to jen stereoskopické, které má své masařky - např bolesti hlavy po delším hraní.
Také ti dost rapidně při zapnutí klesne FPS, tak s tím počítej u her.
uz si nepamatuji kde ,ale nekde sem na to cetl hodnoceni a psali tam ze to nic nepotrebuje ze ta baxa obsahuje vykony procesor a hardware ,ktery vse prepocitava sam,v pripade ze se tam uz privadi hotovy signal tak k cemu tam ta baxa je ,mozna ze recenzenti ani nevedeli co delaji anebo to nevi v prodejne sony ,tak jako me u samsungu tvrdily ze ten bluray prehravac mkv neprehraje ,samozrejme to mkv prehrava i s titulkama
Zdárec, tak jen pro info, vše funguje parádně s tridef 3D... Zatím jsem tedy odzkoušel jen 3D filmy a vše funguje jak má... Jak bude více času odzkouším i nějaké ty gamesky.