Instalace Windows 7

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
xttenza
Nováček
Nováček

Instalace Windows 7

Příspěvek od xttenza »

Zdravím chtěl bych poprosit o radu už si nevím rady vyzkoušel jsem všechno možné. Mám Windows XP a chci si nainstalovat novější OS.Zkoušel jsem jak Vistu tak W7. Ani jedno nejde zkoušel jsem to jak přes origo, tak přes vypálený a i přes ext. HDD. Pak jsem zkoušel i instalaci z boot i s win. Ale teď už k problému.Dám instalovat windows,vše v pohodě až k závěru,kdy už se má objevit obrazovka s nastavením jako je datum,účet atd... po instalaci se objeví černá obrazovka po chvíli se objeví myš a nakonec modrá obrazovka a PC se restartuje po restartu se zapne instalace a ukáže se:
"The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows intallation cannot proceed. To install Windows, click "OK" to restart the computer, and then restart the installation."
.Děkuju za radu
morke
Moderátor
Moderátor

Re: Instalace Windows 7

Příspěvek od morke »

Pokud je HW v pořádku a provádí se čistá instalace z legální kopie na kvalitním nosiči, tak se to nestane.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
xttenza
Nováček
Nováček

Příspěvek od xttenza »

Je možný že je i DVD špatná protože občas blbne ale nevím :( A co se týče HW tak to je všechno kompatibilní s W7
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

Skus si vytvorit instalacne USB. ak ho uspesne vytvoris,potom mas dvd v poriadku a chyba bude inde.

http://www.microsoftstore.com/store/mss ... vd_dwnTool
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“