Výměna procesoru
Moderátor: Don
- behemoth
- Nováček
-
Výměna procesoru
Dobrý večer, koupil jsem si netbook http://www.alza.cz/acer-travelmate-b113 ... 340382.htm, bohužel až moc pozdě jsem si všiml, že nabízí i verzi s i5 (http://www.alza.cz/acer-travelmate-b113 ... 367762.htm). Jedná se v podstatě o stejné netbooky, myslíte že by mi byl nějaký servis schopný vyměnit procesor?
- Lokomotiva
- Začátečník
Re: Výměna procesoru
Pokud od koupě neuplynulo 14 dnů, můžeš ho bez udání důvodů vrátit.
Ale pokud se ti noťas zdá být nepříliš hbitý, doporučuji ti spíš pořídit SSD disk než výkonnější procesor.
Servis si s výměnou procesoru pochopitelně poradí.
Ale pokud se ti noťas zdá být nepříliš hbitý, doporučuji ti spíš pořídit SSD disk než výkonnější procesor.
Servis si s výměnou procesoru pochopitelně poradí.
- behemoth
- Nováček
-
právě že 14 dnů už uplynulo, o rychlost mi ani nejde, já si na něm občas i něco zahraju a ta i5 má o dost výkonnější grafickou kartu
- _Jesper_
- Začátečník
Tuším v notebookoch sú BGA sockety , to znamená že cpu býva na dosku priletovaný , takže výmena CPU sa tam nedá urobiť , jedine vymeniť celú základnú dosku s príslušným chpisetom a priletovaným i5 IB procesorom. S týmto by v servise problém nemali mať. Otázne ale je či to vôbec urobia , lebo výmena dosky sa robí prevažne pri reklamácii ak je doska nefunkčná , až je nefunkčný chipset alebo problém s CPU.
AMD Ryzen R9 7900X | AiO Fractal Lumen S36 aRGB | ASUS ROG Strix X670E - E Gaming Wifi | G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5 32GB AMD EXPO 6000MHz CL30 | NVIDIA MSI RTX 3080 Ti 12GB SUPRIM X | Samsung SSD 870 EVO 500GB 2x | Toshiba P300 2TB 2x | Samsung M2 SSD NVMe 980 PRO 500GB | Samsung M2 SSD NVMe 970 EVO Plus 250GB | SEASONIC Prime PX-1000 Platinum | AOC Q27G2S IPS 1440p 165Hz | Fractal Design Define R6 TG USB-C Gunmetal | Fractal Aspect 12 & 14 aRGB PWM | aRGB HUB Cougar Core Box V2