reinstalace Win7 cd problem
Moderátor: Loki5567
- tepan
- Nováček

-
reinstalace Win7 cd problem
dobry den,mam prosbu mi Windows Update pise,ze nemuze nainstalovat aktualizaci SP1 Pro muj Win 7 Home premium stale mi to hlasi chyba 0x80073701 ..uzjsem zkousel vse mozne,az jsem dnes narazil na tema: http://www.zive.cz/poradna/problem-s-in ... tanswers=1 )kde jeden uzivatel nize pise:"Děkuji za informace. Můj problém odstranilo vložení instalačního dvd win 7 a udělat upgrade systému. Právě teď se úspěšně sp1 nainstaloval.",tak jsem chtel tez zkusit sve instalacni dvd,ale po spusteni setup.exe mi dvd vyhazuje hlasku:The file Autorun.dll could not be loaded or is corrupt.Setupcannot continue.Error code is [0*C1].(mam original)...muzete mi poradit,jak mam dale pokracovat...zeptamse jinak(jako lama) pokud bych nekde na netu stahl jine win 7,bude na nich me licencni cislo fungovat?nechci mit v compu nelegalni verzi.
- veteran13
- Začátečník

Re: reinstalace Win7 cd problem
sp1 bych ani neistaloval, pár lidem(včetně mě) se po něm začal sekat komp... Kadopádně, když si stáhneš nějaký čistý obraz a dáš si tam svůj key tak to bude legální
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- tepan
- Nováček

-
dekuju za radu..zkusim to...jen chci dodat,ze ja jej chci stahnout PRAVE proto,ze se mi seka comp,mam tuseni,ze se mel snahu stahnout a nestahl se (resp stahl nejak spatne a ted mi dela bordel),tak ho chci zkusit nejak dotahnout(resp preinstalovat)hlavne abych se vyhl celemu formatovani
aler diky
aler diky
- tepan
- Nováček

-
takze muj problem bohuzel pretrvava..stahl jsem uz 3 ruzne verze Win 7 home premium 64 ,ale pri reinstalaci mi stale vyskakuje hlaska :ze mam aktualizovat ovladace zarizeni AV65O07A IDE Controller ,ktere jsem nasel mezi radici pametovych zarizeni....nicmene,ovladace k tomu jsem nikde nenasel a Windows uz vubec ne...muze nekdo poradit...nebo to snad mohu uplne odinstalovat?
- tepan
- Nováček

-
takze jem k tomu nasel ovladace a zjistil jsem,ze je nemuzu aktualizovat(aspon myslim,protoze mi pise :
Hledali jste ovladač pro toto zařízení:PCI\VEN_11AB&DEV_6041&SUBSYS_D4AE5C07&REV_01
Adaptec Embedded Serial ATA HostRAID Controller
Provest: Adaptec
Operační systém: XP
Driver Date: 2004-04-01
Driver verze: 9.00.001
takze je to pro XP mohu to smazat nebo co?
Hledali jste ovladač pro toto zařízení:PCI\VEN_11AB&DEV_6041&SUBSYS_D4AE5C07&REV_01
Adaptec Embedded Serial ATA HostRAID Controller
Provest: Adaptec
Operační systém: XP
Driver Date: 2004-04-01
Driver verze: 9.00.001
takze je to pro XP mohu to smazat nebo co?
- _Jesper_
- Začátečník

Ja by som skúsil re install Win 7 , vo väčšine prípadov to pomáha.
AMD Ryzen R7 9800X3D | AiO Fractal Lumen S36 aRGB | ASUS ROG Strix X670E - E Gaming Wifi | G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5 32GB AMD EXPO 6000MHz CL30 | NVIDIA ASUS ASTRAL RTX 5080 OC 16GB | Samsung SSD 870 EVO 500GB 2x | Toshiba P300 2TB 2x | Samsung M2 SSD NVMe 980 PRO 500GB | Samsung M2 SSD NVMe 970 EVO Plus 250GB | SEASONIC Prime PX-1000 Platinum | AOC Q27G2S IPS 1440p 165Hz | Fractal Design Define R6 TG USB-C Gunmetal | Fractal Aspect 12 & 14 aRGB PWM | aRGB HUB Cougar Core Box V2