SoundMagic PL11 vs. Jays a-Jays One

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Mexxy
Začátečník
Začátečník

SoundMagic PL11 vs. Jays a-Jays One

Příspěvek od Mexxy »

Zdravím,
vím, že toto téma už zde bylo, ale nedořešilo se, jaká sluchátka z techto dvou jsou tedy lepší (vždy se nakonec dostalo k nějakým jiným). Uvažuji nad koupí sluchátek a vybírám právě z těchto dvou. Budu je využívat na hudbu (rock, punk-rock, disco-především proto bych raději silnější basy).
Jaké mi tedy z těchto dvou doporučíte?
Děkuji za rady
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: SoundMagic PL11 vs. Jays a-Jays One

Příspěvek od Suke001 »

Ani jedny nebudou špatné, slyšel jsem teda jen Jaysy. Řekl bych, že budou basovější. Jedině někde vyzkoušet, ale to se ti asi nepovede. :)
Mexxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mexxy »

jsem právě spíše rozhodlej pro ty Jaysy, ale do ty ceny 600 stejně asi nic lepšího není :-D
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ollie »

PL-11 jsou hodně basový, celkově si je nemůžu vynachválit, nejen zvukem, ale i bytelným provedením atd. Srovnání s Jays ale nemám...
Obrázek
Mexxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mexxy »

právě by to chtělo, jestli tu není někdo, kdo může porovnat tuto dvojici :)
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Muzu ti doporucit obchod sluchatka.net, staci jim napsat co poslouchas, jakej zanr mas rad a oni ti okamzite odpovi. Nedavno jsem si take vybiral sluchatka a PL11 jsou pry hodne prebasovany, takze padla volba na Jivo Elements za 850Kc a nemuzu si je vynachvalit. S bassy jsou na tom velice dobre a to jsem myslim dost "basofil", pripadne kdyby to bylo malo, staci si upravit EQ a sluchatka bassuji jeste daleko viceo. Kdyby si mel o tyto sluchatka zajem, muzu pripadne vyfotit. Jays by mely byt spise mene basove. Zalezi tedy na tom, co poslouchas.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
Mexxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mexxy »

diky za odpověď :) zkusím napsat na ty sluchátka.net, odkud je chci mimochodem objednávat :D
Mexxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mexxy »

Tak jsem psal na ten web a odepsali mi ze jsou pry lepsi pl11. Tak ted nevim byl sem rozhodlej ze si vezmu Jaysy...
sylviking
Nováček
Nováček

Příspěvek od sylviking »

zdravím, můžu se zeptat, jak to nakonec dopadlo se sluchátky? Odešly mi sennheisery CX300 a hledám náhradu. Rozhoduji se mezi touto dvojicí a nějak to nemůžu rozseknout :|
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“