Problém s JAVOU a Minecraftem

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
FatalliTy
Nováček
Nováček

Problém s JAVOU a Minecraftem

Příspěvek od FatalliTy »

Ahoj...
Mám takový problém s Minecraftem. Normálně jako každý si nejdřív stáhnu Javu z www.java.com a nainstaluju
Potom si stáhnu Minecraft z jakékoli stránky a když ho chci spustit napíše mi to, že nemám Javu a že si ji mám stáhnout... Jdu do Ovládacích panelů --> přidat nebo odebrat --> a když chci odinstalovat javu abych si stáhl jinou tak mi to vyhodí tabulku jestli chci opravdu provést aktualizaci Javy na tomto PC a neodinstaluje se .. :(

Nevíte co s tím?
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problém s JAVOU a Minecraftem

Příspěvek od kotas »

Nehrat MINECRAFT, stejne porad nechapu "ucel" tehle hry :mrgreen:
kdyrja
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s JAVOU a Minecraftem

Příspěvek od kdyrja »

Podobný problém jsem měl asi před rokem taky s javou. Musel jsem javu smazat z celýho pc ručně (všechny složky) a potom ještě celý registry projet a všechno smazat ručně a potom nainstalovat ty nový a šlo to hned. Nevím proč nešli aktualizovat ale tohle pomohlo. A patlal jsem se stím asi týden než sem to rozchodil ;) tak hodně štěstí
PC_1: AMD Ryzen 5 1600 ; AMD RX 580 8Gb (Sapphire) ; 8Gb RAM ; corsair cx600 v2 ; 1tb HDD + 750gb hybrid SSD + 240gb SSD
PC_2: Intel core i5 3570 ; AMD HD 7950 3Gb (Sapphire) ; 2x4Gb RAM ; corsair cx600 v2 ; 1tb HDD + 120Gb SSD
PC_3: AMD A4 6300 + AMD Radeon HD 8370D ; 4Gb RAM, OCZ FirePower CoreXStream 500W ; 500Gb HDD
NB: Intel core i3 370m ; Nvidia geforce GT 540m ; 750gb hdd ; 4gb RAM
NB: Intel core i7 3632QM ; AMD Radeon HD7670M ; 1tb hdd + 128gb SSD ; 8gb RAM
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“