Jackiii píše:1200-1300 xp bezna hodnota bez premia? probud se nebo mi ukaz staty

Ve hře mám stejný nickname jako tady, ale ze statů nic nevyčteš, protože mám skoro 16000 bitev, hraju to od vydání, a to nehraju nijak konzistentně. Suicidal scouting taktiku používám poměrně často, atd., takže stejně často jako tyhle vysoký expy při výhrách mívám taky 1xx XP prohry. Klidně se ale podívej:
http://worldoftanks.eu/community/accoun ... -pilarius/
Dossier file jsem na net sice uploadoval před pár dny, ale asi v anonymním režimu nebo co, nemůžu ho teď dohledat a jsem jen na noťasu, kde mi WoT kvůli integrované grafice nešlape a nemám tu aktuální verzi ani nainstalovanou (a přes 150KB net to fakt tahat jen kvůli tomuhle nebudu), budu to moct uploadnout snad někdy v půlce ledna, když po tom tak toužíte.
Karlos.s píše:přesně, akorát kecá.
To je dnes problém i u prémiového tanku s prémiovým účtem (Typ59). A ne, není to hráčem. Většinou jsem v tabulce nahoře, nastříleno a nasvíceno přes 3000, což je rozhodně nadprůměr.
Bejt v tabulce nahoře je z hlediska XP nevýhoda, obzvlášť teď, když jde nakupovat prémiová munice za stříbrňáky. Ach jo...