PROBLÉM s nastavením jasu displeje.

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Anetschlor
Nováček
Nováček

PROBLÉM s nastavením jasu displeje.

Příspěvek od Anetschlor »

Zdravím
mám LENOVO IDEAPAD Z500
kupovala jsem ho bez OS. Nechala jsem si nainstalovat Window 7 64bit. Bohužel, když jsem si notebook přivezla domů a notebook zapnula, chtěla jsem si upravit jas displeje.. jen jsem jednou zmáčkla tlačítko na snížení jasu. Jas se opravdu snížil, ale na minimum a už s tím nešlo hnout. Když jsem se na to koukla pořádně zjistila jsem že ten "hodný" pán zapomněl na polovinu ovladačů. Hlavně na ovladač grafické karty. Takže jsem ze stránek Lenova a nVidia stáhla potřebné ovladače. ( a nainstalovala ) Bohužel k mé smůle to i přes to nešlo. Jas nešel ani před tím ani potom nastavit ručně.. Opravdu vůbec nevím co s tím.. prosím o radu..
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: PROBLÉM s nastavením jasu displeje.

Příspěvek od Bez_n1ck »

Tohle nastavení nemá co dělat s grafickou kartou, ale s nastavením displeje. Jas displeje by měl jít nastavit v nastavení napájení (v tray po rozkliknutí ikonky "baterie" - upravit jas obrazovky). Pro nastavení přes tlačítka na klávesnici je potřeba nainstalovat doprovodný software, který se dá stáhnout na stránkách výrobce notebooku.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Anetschlor
Nováček
Nováček

To jsem udělala a nejde nic..
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

Může v tom být i špatně nainstalovaný Windows nebo nelegální kopie.
Anetschlor
Nováček
Nováček

Window je originální. Je úplně nový.. Taky jsem přemýšlela nad tím že asi přeinstaluji win.. zatím je to asi to nejsnazší..notas je úplně novej..ach jo.. :sad:
Tomson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomson »

Omlouvám se, že vykopávám mrtvolu, ale třeba to ještě někomu pomůže. Stačí nainstalovat drivery pro chipset a restartovat.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“