Nefunguje mi žádná verze ovladačů na mojí GTX 550 Ti

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
KrytaCZ
Nováček
Nováček

Nefunguje mi žádná verze ovladačů na mojí GTX 550 Ti

Příspěvek od KrytaCZ »

Dobrý den, potřebuju od Vás poradit. Od doby, co jsem instaloval na svou kartu různé BETA ovladače od verze 310.54. Vše šlapalo v pořádku, ale najednou mně ty ovladače přestaly fungovat. Takže občas mi problikne hláška ,,Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl obnoven,,. Navíc, co je horší,tak většina her, co mně předtím šlapaly bez problému, tak teď jedou na poloviční počet FPS a navíc se dost často hra na několik vteřin totálně zasekne a po chvíli zase, a to třeba i v menu nebo v cutscénách. Řekl bych, že to bude mít co dočinění právě s ovladači, protože mi to začalo blbnout přesně v tu dobu, co mně začali padat ovladače. Opravdu si s tím už nevím rady, už jsem několikrát odinstaloval kompletně ovladače a nainstaloval i starší verze, které mi předtím šli v pořádku, ale pořád stená hláška a problém. Dokonce mi nefunguje ani verze ovladačů, která byla přiložena na DVD ke grafárně. Fakt netuším, čím to může být a dlouho se s tím patlám. Teploty CPU a GPU jsou v normě. Myslíte, že by to mohlo být Windowsi ? Možná to může být způsobeno nějakou verzí Windowsů, protože mě to pořád v jednom kuse aktualizuje. Pokud byste někdo věděl co s tím, tak předem děkuji !
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nefunguje mi žádná verze ovladačů na mojí GTX 550 Ti

Příspěvek od kotas »

Udelej cisty install win7 + nahod vsude aktualni drivery a problem vyresen..ale psal si, ze mas snad nejakou "spatnou" verzi Windowsu, takze se zrejme asi bude jednat o nejakou warez verzi z cool vychytavkami, takze ti mozna asi nikdo neporadi, tady na PCT se warez neresi a nesmi resit :| ...a oosbne si myslim ze v tom "asi" nelegalnim systemu mas snad nejaky virus nebo tak neco, takze to bude asi taky problem :arrow: ....................
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
coyd
Začátečník
Začátečník

Re: Nefunguje mi žádná verze ovladačů na mojí GTX 550 Ti

Příspěvek od coyd »

Nech si logovat max teplotu karty u hrani v gpu-z a dej vedet taky pri instalaci driveru zaskrtni cistou instalaci "perform a clean install" nebo tak nejak
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“