Nefunguje mi žádná verze ovladačů na mojí GTX 550 Ti
Moderátoři: morke, Walker1134
- KrytaCZ
- Nováček

-
Nefunguje mi žádná verze ovladačů na mojí GTX 550 Ti
Dobrý den, potřebuju od Vás poradit. Od doby, co jsem instaloval na svou kartu různé BETA ovladače od verze 310.54. Vše šlapalo v pořádku, ale najednou mně ty ovladače přestaly fungovat. Takže občas mi problikne hláška ,,Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl obnoven,,. Navíc, co je horší,tak většina her, co mně předtím šlapaly bez problému, tak teď jedou na poloviční počet FPS a navíc se dost často hra na několik vteřin totálně zasekne a po chvíli zase, a to třeba i v menu nebo v cutscénách. Řekl bych, že to bude mít co dočinění právě s ovladači, protože mi to začalo blbnout přesně v tu dobu, co mně začali padat ovladače. Opravdu si s tím už nevím rady, už jsem několikrát odinstaloval kompletně ovladače a nainstaloval i starší verze, které mi předtím šli v pořádku, ale pořád stená hláška a problém. Dokonce mi nefunguje ani verze ovladačů, která byla přiložena na DVD ke grafárně. Fakt netuším, čím to může být a dlouho se s tím patlám. Teploty CPU a GPU jsou v normě. Myslíte, že by to mohlo být Windowsi ? Možná to může být způsobeno nějakou verzí Windowsů, protože mě to pořád v jednom kuse aktualizuje. Pokud byste někdo věděl co s tím, tak předem děkuji !
- kotas
- Středně pokročilý

Re: Nefunguje mi žádná verze ovladačů na mojí GTX 550 Ti
Udelej cisty install win7 + nahod vsude aktualni drivery a problem vyresen..ale psal si, ze mas snad nejakou "spatnou" verzi Windowsu, takze se zrejme asi bude jednat o nejakou warez verzi z cool vychytavkami, takze ti mozna asi nikdo neporadi, tady na PCT se warez neresi a nesmi resit
...a oosbne si myslim ze v tom "asi" nelegalnim systemu mas snad nejaky virus nebo tak neco, takze to bude asi taky problem
....................
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- coyd
- Začátečník

Re: Nefunguje mi žádná verze ovladačů na mojí GTX 550 Ti
Nech si logovat max teplotu karty u hrani v gpu-z a dej vedet taky pri instalaci driveru zaskrtni cistou instalaci "perform a clean install" nebo tak nejak
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF