Problém s Javou (inter.bankovnictví)

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Problém s Javou (inter.bankovnictví)

Příspěvek od Mirda85 »

Ahoj všem, mám takový zapeklitý problém se přihlásit do Komerečky.
Problém nastal už včera. Z 80ti % je problém se tam dostat, paradoxem zůstává ovšem ta věc, že na stejné nastavení (nic se neměnilo) se mi třebas s odstupem času zas povedlo přihlásit. Hádám to na nějakou špatnou komunikaci v Javě asi.
Podotýkám, že už jsem zkoušel odinstalovat Javu a i otestovat přímo na ofiko stránkách její komunikaci a je to OK.
Jedu na WIN XP SP3, IE8, ESET smart security 5.2.9.12 + Java 7 Update 10
http://imgbank.cz/images/2012/12/29/uCRMw.jpg a http://imgbank.cz/images/2012/12/29/CDt81.jpg

...a takhle jsem dopadl po použití jejich aplikace co by to měla sama nastavit :(
Nedaří se mi to rozdejchat zpátky, viz. http://imgbank.cz/images/2012/12/29/H8CI3.jpg
V prohlížeči je nastaveno dle mého vše jak má, ale prostě mi to nenaběhne :(

Poradíte? :razz:
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Problém s Javou (inter.bankovnictví)

Příspěvek od Nagant »

Nějaké takovéhle nastavení v IE8 tam máš?
http://www.mojebanka.cz/cs/configuratio ... java.shtml#
Tu Javu máš odsud http://www.mojebanka.cz/cs/stahnete-si.shtml ?
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirda85 »

Mám ji z java.com a to nastavení jak pišeš mám v poho. Něco mi blokuje spuštění ty javy, nebo já už nevím :( Když dám zobrazit ikonu dole u hodin, tak ji tam normálně vidím. Teďka jsem provedl čištění registrů, zkusil dát starší verzi a nic. Se asi nas**u, nafotmátuju disk a udělám celý okna znovu :lol:
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirda85 »

Nevěděl by někdo jak přinutit systém k vyskočení hlášky Run v dialogovém okně při spuštění Appletu?
Teďka mi vlastně došlo, že tohle mi tu nevyskočilo a nevím jak ověřit tohle pravidlo, vypnout firewall u ESETU nepomohlo :?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ovladaci panely - java - security - certificates

Tam by to melo byt

Pripadne se podivej jestli se ti java doplnek automaticky nevypl(obcas to firefox dela ze ho vypne kdyz vyjde nova verze firefoxu, ale javu nechas starou)

Dale vymazat temporary files v jave, pripadne udelat cistku v prohlizeci: cookies, mezipamet, offline obsah

Tech moznosti je vice, nekdy se to blokuje na vice mistech.
Naposledy upravil(a) Butch dne sob 29. pro 2012, 23:17, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirda85 »

vidím tam 2x KB, co dál netuším
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mirda85 píše:vidím tam 2x KB, co dál netuším
Mno kdyz to smaznes, tak by se te to melo znovu zeptat.

Pro sychr muzes udelat nejdrive zalohu exportem.
Neznam tvoje bankovnictvi bohuzel, takze tohle je metoda pokus omyl.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirda85 »

Vyzkoušeno a prd, další testování odkládám až na leden. Nechci se do konce roku z toho zbláznit... :!:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mirda85 píše:Vyzkoušeno a prd, další testování odkládám až na leden. Nechci se do konce roku z toho zbláznit... :!:

Zkus jeste smazani offline obsahu u javy(najdes v general zalozce - settings - delete files) a vyresetovani vsech nastaveni prohlizece vcetne cistky cookies, temp souboru atd...

Taky pripadne jinej prohlizec, tonouci se stebla chyta :-)
Klidne se na to ale vykasli, nema smysl se nervovat o svatcich to je pravda :-)
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirda85 »

Dneska mi to nedalo a zvítězil jsem nad systémem. Problém byl opravdu, že ne a ne mi vyskočit ta hláška při spuštění Appletu, abych mohl zaškrtnou to RUN. :lol:
Hlavně se mi neptejte jak jsem to udělal, sám nevím.

Tímto // lock tohle téma
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“