World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od Jeltík »

Přesunuli, bylo to v novinkách o updatu 8.2 kdo má pořád BANy, nesleduje :-)
Blizzard: to bylo na RiCKa...
Naposledy upravil(a) Jeltík dne stř 2. led 2013, 17:04, celkem upraveno 1 x.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

já jsem neměl ani jeden ban 8-)
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Honda8games:
Já bych klidně dal, ale jak ti tu píšou, tak T71 nemá moc šanci. Hlavně proto, že je lehkej a je o tier níže, takže má strašně málo HP.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Obrázek

je mi jasný řeknete dyť to je jen T3, ale i tak v našem teamu byly větší jelita a tak to potěšilo :), hrál sem hodně agresivně
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Hustej frajer, s PZ S35 dát ocelovku atd :-)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Veď to je len zabraná Francúzska H35 s lepším delom ;) Krute OP tank
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Nevýhoda používania viacerých nickov :)

//BROS to už zmazal, teda vlastne Honda8games ;-)

///To víš že jo karle ;-)
Naposledy upravil(a) RiCK dne stř 2. led 2013, 18:37, celkem upraveno 1 x.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
BROS
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od BROS »

pilarius tak si se mnou das bytvu jmenuju se na WOT honda8game

EDIT:
ne ne .... jsem doma s kámošem.... hrajeme čety ... mám doma více PC.... a já si nevšiml, že je přihlášen....
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

RiCK píše:Veď to je len zabraná Francúzska H35 s lepším delom ;) Krute OP tank
no jo somua byla mezi valkama hodně dobrá, jinak ano v t3 bitvě je to pohoda, v t4 či 5 už člověk hraje druhé až x té housle...
a radost si kazit nenechám ;-)
s tím co teď hraje je to svátek, s dmaxem warrior a ještě 2 tanky daly po killu a prohra.
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak ja som s H35 nikdy nevidel vyšší tier ako 3 ale tiež pravda, že naposledy som ho hral pred 3/4 rokom :oops: Odvtedy už samozrejme Wargayming všetko opeatchoval...
//LOVIT:ano minimouse má max tier 3, to je správně, už se nedá koupit a to pak musel být masakr
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Je E-75 lepší tank jak Tiger II na svojem lvlu oproti ostatním tankům? Rozhoduji se jestli mám pokračovat v řadě na E-100, nebo hodit focus na nějakou jinou. Protože Tiger II, je jako VIII celkem dobrá na svůj lvl a hodí se i do rot.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

E-75 je hrubá ... teď ji zrovna vlastním a jsem spokojený. Pancíř suprový, dělo má vynikající dmg a i přesnost ujde, ale celkem špatnou penetraci (dost často musím nasazovat goldy), obratnost celkem blbá, ale s nej motorem a pásy už je to dobré. Co se týče hoření, tak už mám asi 190 bitev a hořel jsem tak max. 10x ... nevím, co víc napsat, prostě mě velice baví. Je pravda, že ze začátku je celkem nezábavná, ale až ho máš na max, tak je fakt super. Jak je to s E-100 nevím, zkoušel jsem ji jen na testeru. Přišla mně jak kdy dobrá ... ta broxna má sice malou penetraci, ale na tier IX celkem stačí (jediné co dingneš je asi ST-I a E-75 a T95 - to ale može dingnou i obj. 268, takže to nepočítám), s tierem X už je to horší, ale když budeš pálit gold ammo, tak to bude pěkný masakr :)
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

No myslel jsem samozřejmě v elitním stavu. Na E-75 by mi chybělo jen věž a pásy. Zbytek mám, gunu z řady maus a motor z E-50M.
Za Mause, když hraju gold ani nepotřebuju a to gunu má myslím stejnou. Ale kdybych jel E-100, tak ta penetrace bude cítit, takže tam bych nabíjel jen goldy.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

tak to potom máš dobré, že máš dělo ... já jsem měl naštěstí goldy, tak jsem konvertoval 36k na volné. Ale fakt je super ... hlavně ten pancíř
BROS
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od BROS »

Tak já jsem s E75 spokojenej ale chce to minimálně 9 dělo,motor a pásy... a né jak já protože to hraju zadarmo jsem musel dlouho jezdit s 8 dělem, nejslabším motorem a bez pásů .... :-D
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

jj, ze začátku je to šnek a X nepropálíš ... Aspoň, že jsem měl ty goldy :wink:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Po dlouhém a "papírovém" expení IS-8 jsem konečně dosáhl na svýho vytouženýho mazlika, první bitva byla nic moc, jenom 4206 dmg a nějaké divné obrázky

Obrázek

Dost mi vadí, že jsem dneska na výcvikovce jezdil papírákem a i možná proto jsme dostali od DL na kaďák, příště si pobrečej :twisted:
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Je to srot IS7 :P
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

tak to bych zrovna moc nerekl :?
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Na is7 se tesim jak malej. Jeste 50k expu do IS8 a pak to snad nabere rychlost pac uz se to bude blizit. Jeste se tesim jak dojedu tu novou emerickou vetev. Jak zkousim ty francouze tak ty zasobniky maji sve kouzlo 8)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“