Zdravím. Na svoje nové SSD jsem provedl čistou instalaci W7. Všechno funguje v pohodě. Problém je, že jsem neformátoval původní systémový disk a teď mi to nejde. Z nějakého důvodu mi nechce nabootovat Puppy Linux ani Gparted z CD, abych svůj původní systémový oddíl smazal a ušetřil tak místo.
To mě dovedlo k domnění, jestli náhodou současný systém na SSD (písmenko E:) nepoužívá něco z původní instalace na systémovém disku (písmenko C:).
Ve správci úložišť je u jednotlivých disků napsánoc toto:
C: (původní systémový disk):
"V pořádku (Systém, aktivní, primární oddíl)"
E: (SSD s čerstvou instalací):
"V pořádku (Spouštěcí oddíl, stránkovací soubor, stav systému, primární oddíl)"
Nenapadá mě, jak takhle podrobnej problém googlit a už na to nemám ani moc nervy. Proto bych rád poprosil o radu.
Díky všem!
Instalace na SSD bez odinstalování z původního HDD
Moderátor: Loki5567
- insomnic
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Instalace na SSD bez odinstalování z původního HDD
ZD: Asus M4A89GTD Pro/USB CPU: Phenom II X6 1055tChladič: Thermalright IFX 14+ Noctua NF-P12 RAM: 4 GB DDR 3 Kingston HyperX BlueGK: Gigabyte GTX 560TI OC HDD: Samsung 840 120GB+ Seagate 7200.12 500GB Zvukovka: Asus Xonar DG PSU: Seasonic S12-II bronze 620W Monitor: Acer P246 HBD
- Blop79
- Červená karta

-
Re: Instalace na SSD bez odinstalování z původního HDD
Dokud to někdo nepotvrdí nedělejto, ale já bych si zkusil pohrát s BIOSem a nastavit bootovani...
- insomnic
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace na SSD bez odinstalování z původního HDD
Právě že nastavit prioritu bootování na DVDromku jsem zkoušel 
ZD: Asus M4A89GTD Pro/USB CPU: Phenom II X6 1055tChladič: Thermalright IFX 14+ Noctua NF-P12 RAM: 4 GB DDR 3 Kingston HyperX BlueGK: Gigabyte GTX 560TI OC HDD: Samsung 840 120GB+ Seagate 7200.12 500GB Zvukovka: Asus Xonar DG PSU: Seasonic S12-II bronze 620W Monitor: Acer P246 HBD