Zdravím
Obracím se na vás s otázkou jak vyřešit problémy s vypadáváním.
Vždy když mám skype hovor nebo zapnu nějakou hru tak se mi internet vypne a po pár minutách zas nahodí.
Tak jestli s tím máte nějaké zkušenosti a mohli by jste mi dát nějaké typy jak tento problém vyřešit.
Děkuju mockrát za odpověď.
Vypadávání internetu.
Moderátor: Don
- jenik95
- Nováček

-
- cameroncz
- Středně pokročilý

Re: Vypadávání internetu.
Hodilo by se trochu víc informací. Jaké máš připojení? Wifi, kabel? Jaký máš router? OS? Internet vypadne úplně, že ti to oznamuje že neni zapojený kabel, nebo jak? Mě takhle akorát napadá, než půjdeš na skype nebo budeš hrát, tak si otevři cmd a zadej "ping seznam.cz -t". Když vypadne internet, pinguje dál? Popřípadě jaký vypíše error?
CPU: 9900k @ 5Ghz @ D15 GPU: EVGA 980ti SC+ MB:ASUS ROG STRIX Z390-H RAM: 32GB HDD: WD Red 2TB SSD: 970 EVO 500GB, 850 PRO 1TB CASE: CM Storm Stryker Monitor: 27" PG279Q PSU: Corsair RM750i
- jenik95
- Nováček

-
Mám Comtrend bílý od 02.A jsem připojen na wifi.Žádný error mi to nepíše.Ping se mi nějak nezvyšuje,prostě mi internet spadne.Odpojí se.Jak mě tak i hlavním počítači takže asi problém nebude u mě ale nejspíš v modemu.Nevím co s tím a co způsobuje takové problémy.Zkoušel sem restartovat modem,pak odpojit rozbočovač a jet kabel na přímo ale nic.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hod modem do rezimu bridge a za nej zapoj nejaky slusny router.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- jenik95
- Nováček

-
A není jiná možnost? Jiná příčina?Nemůže to být příčina třeba mého počítače,nějakého viru?
Protože když hraju tak ani tak mi ten internet nespadne,ale jakmile mám konverzaci tak to spadne.
Nikdy se mi tohle nedělo,to jsem hrál,byl na skypu a stahoval,bez sebemenšího lagu.
Protože když hraju tak ani tak mi ten internet nespadne,ale jakmile mám konverzaci tak to spadne.
Nikdy se mi tohle nedělo,to jsem hrál,byl na skypu a stahoval,bez sebemenšího lagu.