připojení monitoru s set-top boxem

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
goodfire
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

připojení monitoru s set-top boxem

Příspěvek od goodfire »

zdař. Potřeboval bych si připojit obyčejný monitor s set-top boxem abych mohl koukat na telku. Redukci Scart -> VGA konektor mám, problém bude nejspíš s audiem... Myslím si že přes VGA konektor audio nepujde. proto se ptám jak k tomu přivedu aby mě hrál i zvuk. Na tom set top boxu jsou 2 konektory na anténu, pak je tam 1x scart a pak je tam konektor na digital audio (černý) No a na monitoru mám jen na 3.5mm jack(audio) 1x VGA a 1x DVI. Asi to nepujde jen nějakou redukcí přes ten digital audio na 3.5 jack případně do bedniček přes 3.5 jack? Díky
Sony Vaio S15 - i5-3210M - Nvidia Geforce GT 640M LE - 4 GB DDR3L - 640 GB Seagate
HP Mini 5102 - Atom N450 - Intel Graphics Media Accelerator 3150 - 2 GB DDR2 - 320 GB WD

eX - Acer TravelMate 5742G - i3-370M - Nvidia Geforce GT 540M - 4 GB DDR3 - 640 GB WD
Marty87
Nováček
Nováček

Re: připojení monitoru s set-top boxem

Příspěvek od Marty87 »

Z toho Scart konektoru potřebuješ redukci na 3x cinch (žlutý - video, černý a červený - audio konektor). Z toho žlutého cinche to hodíš do VGA a ty audio cinche si už můžeš zapojit do aparatury nebo na ně dát redukci na stereo jack a zapojit do audio vstupu zvukové karty. Snad jsem pomohl.
Intel Core i5-3770K, Kingston Predator 2x4GB 2400 DDR3, Gigabyte Z77X-UP4, Asus 560Ti DCII
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“