Far Cry 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Re: Far Cry 3

Příspěvek od LoCo99 »

ovšem včera sem se u hry fakt bavil , hrál sem jí asi 5 hodin v kuse, kolem půlnoci sem totiž zabloudil do jednoho "baru" na pláži k hracímu stolu, borci na mě vybalili poker :D tak sem si řek že vyberu obdtížnost tu prostřední, že se nic učit nemusim .... no po 2ti minutách si 2 od stolu stoupli s tim že už nemaj s čim hrát, a do půl hodiny sem vyřídil i třetího :D oškubal sem je pěkně :D

ovšem po tom kýč jako prase, chudá matka co přišla o dceru mi dá za takovou prkotinu jako zastrašení jejího manžela 500 $ ...

způsob získávání zbraní, rychlost plynutí času, fakt že když seberu zbran, vystřílim zásobník, a seberu jinou že tý jiný to odečte náboje, jednoduchost zabíjení (a zároveň výdrž lebky tigra a leoparda, když ustojej 2 headshoty sniperkou), občas i taková ta četnost BS věcí v celym tom světě ... to tu hru shazuje
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

Jo tohle mě taky štve, mám 10 věží a všechny zbraně. Jsem zvědavej co bude dál. Jinak tábory bez detekce jdou v pohodě. Základ je vystřílet alarmy, potom snipery a přitom se pořádnpohybovt v lese nesptřen. A zvířata v klecích popř oheň to je jen bonus :D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tak alarmy střílet nemusíš, když jdeš bez detekce, a s těma sniperama je to občas trochu těžší, někdy viděj různě na sebe atd.
jinak se zbraněma ti udělám radost, zjistil sem že to nejsou všechny zbraně, postupně přibude nabídka jak postoupíš v příběhu (usuzuju z toho že sem ho viděl na pultu v obchodě a že když si dáš ukázat tutorial k jednomu skillu -takedown s pistolí- tak tam vytáhne desert eagle)
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jojo už mám nějakou novou snipu. Ale ta haluzosekvence stim monstrem je strašná, asi zahodim ovladač :/
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

Vyhlasujem rezignaciu..nedokazem prejst cez toho ducha..taka super hra a tak to dokaslat takou blbostou!
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Přepnul jsem obtižnost na easy a vše v pohodě :). Jinak dlší zbraně opravdu jsou.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

docela zajímavý sou všechny ty Takedown skilly, aspon něco "unikátního" tam je
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

Stricekfido: zachranil si ma! nevedel som,ze sa da pocas rozohranej hry menit obtiaznost..inak by som ten level hral do dochodku alebo hru odinstaloval.na easy sa to podarilo :)
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak hra dohrána, okolní qesty taky hotový, všechny věže atd, taktéž odemknuty všechny zbraně včetně signed. Jinak na luk s výbuďnym šípem nic nemá :D jen mě mrzí že zápalnym šípem nemůžu zapálit krajnu, trošku k ničemu :/
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Mám jeden problém. Přehodil jsem si krčení z písmena C na ALT a to mi znemožuje střídat pozice ve vozidlech vybavených stacionární zbraní- POkud dám default klávesy a je znovu C tak bezproblému pomocí C přesedám. Nemá někdo řešení? :-)
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

LoCo99 píše: ale co mě fakt vrtá hlavou - proč z hlavního hrdiny během herního dne/dvou dnů vzejde rambo s vysokym sebevědomim , co pobije na jeden nádech 10 pirátů klidně jenom s nožem
No zřejmě proto, že pak by sis zase stěžoval, že se nemůžeš dostat ve hře nikam dál, bo je obtížnost vysoká i na nízké nastavení.
Myslím, že se nejde zavděčit všem, ale co mě vždy u každého uživatelského hodnocení hry zaráží, je (a tím nechci říct, že to děláš ty), že každý hráč si stěžuje na to, či ono, ale přitom u hry prosedí spousty času s očima na vrch hlavy a slintá blahem jak si zahrál. Nakonec ale začne se stížnostma a porovnáváním s jinejma hrama a vylepšoval by až by z toho byl pěknej guláš.
Já si myslím, že hra je to dost dobrá a vývojářům patří dík (proto jsem hru i koupil). mám rád hry kde je volnost pohybu a není vše vždy řízeno přesně kudy se hráč musí vydat. Připomíná mi to časy Stalkera. :wink:
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Mě se hra líbí moc, ale co se týče některejch logik a usnadnění v tý hře tak prostě porovnání se nevyhneš

ale to je furt dokola to, že lidi nechápou co to kritika vlastně je
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mno tak mě štve žebpo dohrání už neni na ostrově co dělat... Piráti ani vojáci nimde nejsou a to mi přijde škoda :( v tomhle maj třeba navrch borderlands 2. Jinak co-op kampaň je taky super a i ve 2 lidech zábava. Jen jsem stále nezjistil jestli jdou upravovat ty třídy a postava. Protože bez toho se hra v dalších fázích skoro nedá hrát..
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gun-chan »

Stricekfido píše:Mno tak mě štve žebpo dohrání už neni na ostrově co dělat... Piráti ani vojáci nimde nejsou a to mi přijde škoda :( v tomhle maj třeba navrch borderlands 2. Jinak co-op kampaň je taky super a i ve 2 lidech zábava. Jen jsem stále nezjistil jestli jdou upravovat ty třídy a postava. Protože bez toho se hra v dalších fázích skoro nedá hrát..
tak tak coop mam prejdety a furt ma to bavi,triedy ide opravovat jako postupujes v lv a tam si navolis moj setup alebo ako sa to pise,skiny zbrani si odomykas cez dekodovanie
a cely coop mi prijde lepsi ako multyplayer
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Sakra tak to sem si na xboxu nevšiml, je možný že v splitscreen coopu se to neleveluje. Nebo jsem si toho fakt nevšiml
radekhgt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radekhgt »

Ludia mam taky problem.Hravam to NB Asus G74sx : i7,12GB Ram,GTX560 3GB,SSD intel 520...Pri fullHD na medium/high bez vyhlazovania plynulych 50FPS DX11 (slo by to aj vyssie,ale nerozoznam rozdiel)
Ale casto sa stretavam (podla toho jak sa hre chce) s velkymi prepadmi fps a to az na 15...cca kazdych 5-10sek.Obcas hru zapnem a bezi ok,na dalsi den zase prepady.Win mam uplne cisty.Skusal som aj DX9 ale to iste+plus brutalny MS.
Skusil som sledovat win,procesy,vsetko povypinal,net,antivir...nema tam co zatazovat system.Patch 1.04, ovladace 310.90 (ale rovnaky problem aj v predchadzajucich)
Prosim o nejaku radu
CPU: Ryzen 7 9800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: MSI RTX 5090 Gaming Trio OC MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: MSI MAG 1250W LCD: LG OLED42C2
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ja by som to povedal na zprasený engine. Ten engine sa mi fakt nepáči, ako vizuálne, tak aj technicky.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
radekhgt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radekhgt »

Tak som nakoniec zistil ze tie prepady sposobuje len pri DX9.Ak zapnem DX11 tak taketo problemy nemam...Len to ze mam o 10FPS menej a rozdiel nevidim...No budeme znizovat detaily :(

Fakt je to zaujimave,keby to bolo naopak,tak to pochopim,ale takto :o Aj vy mate pocit ze pri +-40fps je to nejake cele spomalene?Na prijemne hranie osobne potrebujem pri tejto hre aspon 50 fps...
CPU: Ryzen 7 9800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: MSI RTX 5090 Gaming Trio OC MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: MSI MAG 1250W LCD: LG OLED42C2
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já bych ti k tomuhle jenom řek, že mi po různym laborování ze začátku hry, abych si jí užil v 60ti FPS, došlo, že ono to vypadá prakticky stejně na medium high jako celý na ultra, mam tam SSAO
radekhgt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radekhgt »

Nj, to som si vsimol aj ja, ale pri DX11 musim znizovat a to dost aby to slo 60 fps. Samozrejme fullHD. Ale nevadi, aj na low/medium to nieje skarede. Hru si uzivam a pomali idem ku koncu. Podla mojho nazoru, hra roka 8)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“