siddhi píše:Vizi píše:
I když byla BBC2 fajn hra, tak se prostě BF3 rovnat nemůže i když mám někdy sto chutí ji odinstalovat. Bohužel demence u některých hráčů (adminů) byla a vždy bude největším nešvarem online hraní. Už jsem se naučil žít s tím, že neoprávněný ban za cheaty je denní chléb a na retardovanost adminů se snad někde stojí fronta.... co už mno, jedeme dál.
Osobně nesouhlasím. U BBC2 si člověk mnohem víc užije různých výbuchů a demolic, mapy jsou menší ale mnohem přehlednější a lépe domyšlené. Sniprů i když je tam hromada, není problém si je najít a nožem jim dát najevo co si o nich člověk myslí. A hlavně u BBC2 ještě není tak výrazné ty neskutečně otravné neustále vyskakující hlášky o nějakém pitomém vyznamenání, získání nějakých bodů či co a pod. B3 je díky tomu jak jeden velký cirkus. Nemluvě o tom přihlouplém systému - nejdříve spustit Origin, potom internetový prohlížeč a až nakonec hru. I když sem si koupil komplet B3 s Premium, tak stejně radši hraju BBC2, či z nostalgie Battlefield 1942.
A k nasr*** je, že ten B3 ani nemůžu prodat, protože sem si to aktivoval na Originu, kde mám ostatní Battlefieldy. Pro mně osobně zatím bezkonkurenčně nejhorší díl celé série. A bojím se toho, že ta degradace vyvrcholí v dalším díle.
Doporučuju stáhnout si Battlefield 1942, je už zadarmo. Je to hezká ukázka toho, že v jednoduchosti a přehlednosti je síla. A člověk se pobaví i bez milionu vyznamenání, známek, bodů, upgradů a já nevím čeho všeho.
Věc názoru, mnoha chutí, mnoha lidí...
BFBC2 fajn hra užil jsem si své jak v singl hře, tak v progamingu, kde bylo mnoho krásných zážitků na turnajích, mnoho hodin trávených s fajn lidmi, ale prostě své už má hra u mě za sebou a už bych se k ní asi nevrátil. BF3 i přes své nedokonalosti a někdy až nemožnou retardaci hráčů, má prostě něco navíc, co mě láká daleko více.
K věci ohledně přihlašování přes Origin... mno pár kliků navíc mě nemůže rozhodit, ano v první fázi, kdy byla hra čerstvá mě klient štval, ale po nějaké době jsem si prostě zvykl, jeho chod v pozadí systému prakticky nevnímám.

Battlefield 1942 - Battlefield 2 a Battlefield 2142 skvělé produkty na které rád vzpomínám, mnoho hodin v multáku, ale doba de dál a tak k tomu i přistupuji.
Demolice, výbuchy a přehlednost map, další věc zvyku a různorodých názorů
nic víc nic míň. U mě osobně je BFBC2 daleko překonaná záležitost, takže nemám potřebu se vracet, svá léta má už za sebou.