Vypadává internet
Moderátor: Don
- molitann
- Nováček

Vypadává internet
Zdravím, měl bych takový dotaz: Už asi půl roku mi náhodně vypadává internet na ntb. Ze všech ostatních zařízení internet funguje, ale na ntb ne. Musím restartovat jak router, tak i ntb. Na notebooku mám vždy plný signál (5/5) ale když internet vypadne, tak tam je vždy 4/5. Router je DIR-300 a to nastavení které tam je, tak to kamarád zkoušel na stejném routeru, celý týden bez výpadku. Doufám že mi s tím někdo pomůže, protože čekat měsíc až to servis Lenova opraví, to se mi fakt nechce. Ani formátování a reinstalace driverů na síťovku nepomohla. Specifikace: Lenovo z580, router D-Link DIR-300, Windows 8 Proffesional 64Bit (Dříve to padalo i na Windows 7 Home Premium)
Notebook: Lenovo Ideapad Z570 -> CPU: i5-2430M@2,4GHz GPU: GT540M RAM: 8GB@1333MHz
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: Vypadává internet
hoj,
prvni vec kdyz pises ze notebook na jinem routeru fungoval v pohode, tak to neni zavada notebooku a zadna reklamace ti nepomuze.
pravdepodobne se jedna o nejake ruseni wifi primo v miste kde se pripojujes? muzes se prez program inssider podivat, kolik mas v okoli dalsich wifi siti?
prvni vec kdyz pises ze notebook na jinem routeru fungoval v pohode, tak to neni zavada notebooku a zadna reklamace ti nepomuze.
pravdepodobne se jedna o nejake ruseni wifi primo v miste kde se pripojujes? muzes se prez program inssider podivat, kolik mas v okoli dalsich wifi siti?
- molitann
- Nováček

Re: Vypadává internet
Psal jsem, že router běžel na stejném nastavení u kamaráda týden bez výpadků, ale měl své zařízení a ne můj notebook, asi jsi to špatně pochopil
. Rušení se mi zdá jako blbost, když se ve stejnou chvíli, když vypadne internet na mojem notebooku, se připojím telefonem i druhým notebookem. inssider ukazuje 20 wifi sítí včetně té mojí.
Notebook: Lenovo Ideapad Z570 -> CPU: i5-2430M@2,4GHz GPU: GT540M RAM: 8GB@1333MHz