gtx 680 sli a požadavek na psu

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: gtx 680 sli a požadavek na psu

Příspěvek od blaho »

Sten 1985

SLI to je zabava,frajerina ale uvidis aj nadavanie a buchanie po stole, poznam to.
Mal som dvojcipovky od ATi aj Nvidie a failov bolo viac nez dost :roll:
Ale ked na to mas ,a mas chut sa hrat a experimentovat tak :comp:
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

blahorodie píše:Sten 1985

SLI to je zabava,frajerina ale uvidis aj nadavanie a buchanie po stole, poznam to.
Mal som dvojcipovky od ATi aj Nvidie a failov bolo viac nez dost :roll:
Ale ked na to mas ,a mas chut sa hrat a experimentovat tak :comp:
Dnes je stav u multigpu trochu jiný než jak tomu bylo před pár lety, mám dvě GTX680 ve sli a vše šlape skvěle a nemohu si rozhodně stěžovat na slabý výkon či jak si ty napsal na nějaké failov systému. Jelikož jsem pro NVidia surround potřeboval adekvátní výkon, tak nejrozumnější volba padla na součinnost dvou karet. V první fázi jsem měl samozřejmě obavy, ale naštěstí vše šlape na výbornou. Základ úspěchu pro sli je kvalitní deska, silný cpu a zdroj.
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Iba slepy clovek pojde do multi GPU riesenia a bude si ho chvalit :wink: ...samozrejme pri viacerych monitoroch cloveku nic ine ani neostava :(
A ten zdroj to zvladne lavou zadnou. Kepler papka relativne malo, niekedy sa az smejem, ked pozeram v burne na wattmeter. Oproti GTX580 je to nebe a dudy :)
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

ked sa človek zamyslí že často hry prudia aj na jednej GK, steuterink, všelijaké potrhávanie poblikávanie...
pridanie 2. gk to určite polepší
jediné na čo je SLI/CF dobré je na dvihnutie FPS to je všetko
niektoré rušivé veci nejdú odstrániť už z princípu a dajú sa len viac alebo menej potlačiť
ale ako vraví kyselinka spotreba 28nm je relatívne nízka takže zdroj stačí nejaký normálny
btw ten phantom čo mám má dokonca nižsiu spotrebu ako 670 aj po OC :mrgreen:
takže 600W je aj zo slušnou rezervou
moja zostava v hrách zožrala skoro 500W ked išla 580 na 1GHz ani okom nemihla, teraz tak 350W
s takou oc 2500k/3570k takmer isto ešte o 80w dole
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Michal Magda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michal Magda »

ahoj ja som mal SLI GTX680 Lightning-y a stretol som sa s microstutteringom casto. PRoste poviem v rychlosti ... hra ukazovala 120-160fps a v skutocnosti to bolo tak 60- 70 max fps, divne to slo, ale nie tak ako na AMD kartach v microstutteringu su prepady vykonu, ak nesu SLI, CF profily na kartu , v hre budes mat vykon iba jednej karty. skusal som aj CF HD7970 DCUII a tam je microstuttering este horsi tam je to vyraznejsie, no aki planujes SLI radsej kup GTX690,tam je omnoho mensi microstuttering , aj mensia spotreba, no moznost nataktovat na vykon SLI GTX680. Osobne odskusane
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“