Dobrý den, zakoupil jsem rec Pioneer VSX-322-K pro připojeni ps3 na zvuk 5.1. Při připojeni HDMI ps a rec a pote rec s televizi Samsung UE40ES6300 také přes HDMI. Problém je ze při zapnutí se tváři vse ok ale obraz a zvuk v nepravidelných intervalech vypadává. Chtěl bych se zeptat čím by to mohlo byt způsobeno a jak by se to dalo napravit . Případně jiný zpusob zapojeni.
Děkuji za odbornou odpověd
PS 3+ 5.1 zvuk
Moderátor: CageJ
- jicap
- Nováček

-
- theedge
- Začátečník

Re: PS 3+ 5.1 zvuk
Studeňák nebo vadnej kontakt v kabelu ? Vzhledem k tomu že ti vypadává obraz i zvuk tak to asi nebude v propojovacím kabelu k TV, protože by vypadával jen obraz a ne zvuk. Takže problém může být v PS, v kabelu propojujícím PS a reciever a nebo v recievru. Jako první bych rozhodně zkusil jiný kabel mezi PS a REC. pokud to nepomůže tak ti bohužel zbývají jen horší možnosti -> chyba v PS a nebo v REC. To znamná místo nich zkusit zapojit něco jiného a tím najít kde je problém.
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- jicap
- Nováček

-
Re: PS 3+ 5.1 zvuk
Problém v ps by byt nemel v přímém spojeni s tv je vše ok a vzhledem k tomu ze rec je včera koupeny tak doufám ze je ok zkoušel jsem i jiné vytupy na rec jedine co by tedy připadalo v úvahu je buď výstup hdmi na rec a nebo kabely ale i ty jsou úplne nové. Nicméně zkusím jiné kabely ale nenapadá mě jak testnout bystu hdmi na rec