Ram - RAM Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 (CML8GX3M2A1600C9) Vengeance Low Profile
To by mohlo asi stačit
Digitalní regulace ? nvm co si podtím představit.
Linx 14000 run 10 ... prošel bez problému.

Možná máš podobný kus jako já. Každý procesor má jiný overclock potenciál. Já mám například stabilní 4,3GHz/1,32V (hry,rendering) a 4,3GHz/1,34V (OCCT,IBT,PRIME si přidají nějaké ty volty). Na 4,4GHz se dostanu ale s napětím přes 1,4V, což neuchladím a 4,5Ghz nedám vůbec. Už jsem se s tím smířil. Těch 4,3Ghz mi stačí. Na hry je to pořád dost a rendering dělám přes noc, takže žádný problém s časem. Počítám že nebudu přepastovávat. Příští rok prodám a pořídím novou generaci. Mimochodem kolik ti ukazuje BIOS Vid stanovené výrobcem ?sakulitko píše:Já se dostal se svoji i5 3570k asi na její maximum a to je 4,4 GHz ..zkouším i 4,5 GHz ale nestačí ani napěti 1,38 a hra Gta4 ukáže chybu ...nevíte zda bych z něj mohl nějak vytáhnout aspon těch 4,5 ?
I při 1.4 se hra vypne .. pokud to nedělá nataktovaná grafika.

mne prave F18 nejde zato F19beta nie je problem.. ale je pravda, ze mam bez ''X''zimik1410 píše:ja mam tu istu dosku. turbo nasobice na 45 ,voltaz 1.28. bios tam nedavaj ten beta ale posledny ofiko. vaetko dr~í ako má.

Cože??? Ten test jenom intenzivně využívá, co ten procesor umí. Podobně jako nový Prime 95 s AVX. Co je na něm špatného?CageJ píše: ten intel burn test je nevhodny pre IBcka..

Popis, co bych měl v biosu poladit, a +- nějaké tvé hodnoty které máš nastavené na "vzor"CageJ píše:co chces za popis?

93C v IBT a potom hry a dalsie bezne aplikacie kde to je okolo 70C je zasadny rozdielcameroncz píše:i 93C je vražedný, takhle můžeš zamávat procesoru na rozloučenou a popřát dobrou cestu do pekla