po ICQ jsme přišli na to, že Nordir chtěl napsat že vyšší MP smysl má. Kdybys měl ještě navíc cainův set + kámíka, bylo by to ještě lepší...takNordir píše: Ma pokud budes mit trebas cainuv set a pujde s tebou nekdo na 60lvl tak udelas treba 5lvl zahodinu
Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- Cooper69
- Začátečník

Re: Diablo 3
Ahoj.
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme na hell zkusil mp3.
Normalni monstra v pohode, fialove vetsinou taky, ale zlutaci mi davaji - hlavne ti jak hazeji zdi nebo se teleportujou. Vcera jsme chcipl sestkrat a taky moji psi a humusak uz nevydrzi co drive. Zpet na mp 0
Normalni monstra v pohode, fialove vetsinou taky, ale zlutaci mi davaji - hlavne ti jak hazeji zdi nebo se teleportujou. Vcera jsme chcipl sestkrat a taky moji psi a humusak uz nevydrzi co drive. Zpet na mp 0
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mp0 je totální kravina.... zkus třeba Mp2
- Cooper69
- Začátečník

BRKO: dost možná nejdůležitější item ve hře je zbraň. Jestli chceš a máš nějaký goldy, zajdi do AH. dej si vyhledat jednoručku, zadej jako první stat inteligenci a jako druhej life on hit. Ještě zadej maximální buyout a maximální item LVL (na šedesátce ještě nějsesš, že ne). teď si to dej vyhledat.
Teď si zkus seřadit ty zbraně podle DPS sestupně. koukej se na jejich inteligenci, která bude ve druhym sloupečku. kombinace nejvyššího DPS a nejvyšší inteligence ti dá největší damage (na ostatní staty jako +%dmg nebo + xx-xxx fire dmg se nemá smysl koukat, je obsažena v tom velkém čísle. nemělo by to platit pro + crit hit damage a damage z abilit. kdyžtak mě někdo opravte).
life on hit ti pomůže přežít. nejde říct kolik je potřeba, ale samozřejmě při rychlých útocích je potřeba menší LoH.
No a teď to nejlepší. enterem si můžeš otevřít příkazovou řádku dole (občas tm klikám levym tlačítkem, taky to jde), kde bývá chat. když podržíš levý shift a klikneš levým tlačítkem na ikonu zbraňe, ta se dostane dolů do chatu. zbraní tam můžeš naházet hafec. pak znova odentruješ a pustíš hru. ve hře můžeš vidět a porovnávat, která zbraň ti kolik přidá - ubere čeho.
Teď si zkus seřadit ty zbraně podle DPS sestupně. koukej se na jejich inteligenci, která bude ve druhym sloupečku. kombinace nejvyššího DPS a nejvyšší inteligence ti dá největší damage (na ostatní staty jako +%dmg nebo + xx-xxx fire dmg se nemá smysl koukat, je obsažena v tom velkém čísle. nemělo by to platit pro + crit hit damage a damage z abilit. kdyžtak mě někdo opravte).
life on hit ti pomůže přežít. nejde říct kolik je potřeba, ale samozřejmě při rychlých útocích je potřeba menší LoH.
No a teď to nejlepší. enterem si můžeš otevřít příkazovou řádku dole (občas tm klikám levym tlačítkem, taky to jde), kde bývá chat. když podržíš levý shift a klikneš levým tlačítkem na ikonu zbraňe, ta se dostane dolů do chatu. zbraní tam můžeš naházet hafec. pak znova odentruješ a pustíš hru. ve hře můžeš vidět a porovnávat, která zbraň ti kolik přidá - ubere čeho.
Ahoj.
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kůpře, dik.
Ziju jen diky AH, kdybych hral s tema kudlama, co jsem nasel tak se mp neodvazim zvednout. S INT na zbrani to je jasny, ale priznavam, ze jsem doted opomijel LoH - nejak mi to prislo jako vec pro melee bulid a ne pro typka co prsi zaby.
Super tip s tim porovnavani pres shift .)
Ziju jen diky AH, kdybych hral s tema kudlama, co jsem nasel tak se mp neodvazim zvednout. S INT na zbrani to je jasny, ale priznavam, ze jsem doted opomijel LoH - nejak mi to prislo jako vec pro melee bulid a ne pro typka co prsi zaby.
Super tip s tim porovnavani pres shift .)
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- ofi
- Černá karta

-
Dulezity je mit alespon 35% crit + 250+ crit damage.
- Cooper69
- Začátečník

BRKO: v AH ještě můžeš využívat pravý tlačítko na tvůj gear a kliknout na vyhledat podobné...
dobrý je tky Life per second, který může být snad na všem. od infern zase potřebuješ spustu rezistů. tak kdyžtak pošetři nějaký goldy na později (na HC mi stačilo 2 mega)
ofi: důležitý k čemu?
dobrý je tky Life per second, který může být snad na všem. od infern zase potřebuješ spustu rezistů. tak kdyžtak pošetři nějaký goldy na později (na HC mi stačilo 2 mega)
ofi: důležitý k čemu?
Ahoj.
- ofi
- Černá karta

-
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kde se presne nastavuje stupen MP? vim, kde to jen povolit, ale nastavit stupen?
povolit ve hre ECS/Options/Gameplay/Enable Monstre Power Selection check-box zaskrknout, apply/accept/return game, ale kde nastavit stupne? diky za info.
a dalsi otazka, jakze se jmenuje ten nastroj, co umoznuje davat ruzne skilly i z jedne serie? naprv vice force skillu atp? diky
povolit ve hre ECS/Options/Gameplay/Enable Monstre Power Selection check-box zaskrknout, apply/accept/return game, ale kde nastavit stupne? diky za info.
a dalsi otazka, jakze se jmenuje ten nastroj, co umoznuje davat ruzne skilly i z jedne serie? naprv vice force skillu atp? diky
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- ofi
- Černá karta

-
Change quest - monster power. To druhý je v options-gameplay-elective mode.
- Broxik
- Začátečník

takze panove o vikendu sem trosku pohnul se svym WD. Mam par triku jak to opravdu jde pekne od ruky.
- vzdy se snazit poridit co nejvice top zbran moznou (od 40lvl sou k dispozici zbrane ze 700dps muzete pak chodit MP10 hell, nightmare)
- mit gem 25% a vyse v hlave
- neni spatny cainuv set kvuli 30% expum navic
- na kazde veci aspon 10experience z moba
Po tehle upravach do jde opravdu raketove nahoru. Pokud se jeste oprostite od zbytecneho smejdeni (me to dela problem mam pak pocit ze sem no neco prisel:) ) tak to jeste zrychlite. Za necelych 12 hodin hrani sem udelal tu nejdulezitejsi cast. Mam mometnalne 58 a pul lvl. Takze mi staci uz jen 1x vecer a je WD rdy.
Add raymon) stuplne MP. Zacni jednoduse treba na mp3-4 pokud mas nejake lepsi veci. Pokud ti to pujde dobre po 10minutach tak leavni (na tom lelvelu nejsou nv tak to je jedno) a zvets nebo zmensi. Ja to takhle delal. SEm opatrne nastavil mp2 ale zjistil sem ze skoro zadna zmena. Tak sem zkusil mp7 a taky nic:)) tak sem nakonec hral na tech mp10. Ale tak ja koupil zbran 800dps + mocny offhand oboji me stalo asi 1.5m ale co by clovek pro fast farming neudelal:))
- vzdy se snazit poridit co nejvice top zbran moznou (od 40lvl sou k dispozici zbrane ze 700dps muzete pak chodit MP10 hell, nightmare)
- mit gem 25% a vyse v hlave
- neni spatny cainuv set kvuli 30% expum navic
- na kazde veci aspon 10experience z moba
Po tehle upravach do jde opravdu raketove nahoru. Pokud se jeste oprostite od zbytecneho smejdeni (me to dela problem mam pak pocit ze sem no neco prisel:) ) tak to jeste zrychlite. Za necelych 12 hodin hrani sem udelal tu nejdulezitejsi cast. Mam mometnalne 58 a pul lvl. Takze mi staci uz jen 1x vecer a je WD rdy.
Add raymon) stuplne MP. Zacni jednoduse treba na mp3-4 pokud mas nejake lepsi veci. Pokud ti to pujde dobre po 10minutach tak leavni (na tom lelvelu nejsou nv tak to je jedno) a zvets nebo zmensi. Ja to takhle delal. SEm opatrne nastavil mp2 ale zjistil sem ze skoro zadna zmena. Tak sem zkusil mp7 a taky nic:)) tak sem nakonec hral na tech mp10. Ale tak ja koupil zbran 800dps + mocny offhand oboji me stalo asi 1.5m ale co by clovek pro fast farming neudelal:))
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mam zaskrkle electing mode, to mi funguje, skill si dam jaky chci a kam chci, ale ten MP mam zaskrkly, ale moje otazka je, kde vybiram jeho uroven. dikBroxik píše:Add raymon) stuplne MP. Zacni jednoduse treba na mp3-4 pokud mas nejake lepsi veci. Pokud ti to pujde dobre po 10minutach tak leavni (na tom lelvelu nejsou nv tak to je jedno) a zvets nebo zmensi. Ja to takhle delal. SEm opatrne nastavil mp2 ale zjistil sem ze skoro zadna zmena. Tak sem zkusil mp7 a taky nic:)) tak sem nakonec hral na tech mp10. Ale tak ja koupil zbran 800dps + mocny offhand oboji me stalo asi 1.5m ale co by clovek pro fast farming neudelal:))
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- ofi
- Černá karta

-
Vzdyt to pisu...
- Cooper69
- Začátečník

kdyz si vybiras quest kterej pujdes, tak mas dole na te zabulce na vyber obtiznost (normal,...inferno) a hned vedle rolovaci nabidku monster power...raym0n píše:ale ten MP mam zaskrkly, ale moje otazka je, kde vybiram jeho uroven. dik
ofi: k čemu je důležité mít alespoň 35pct CC a 250pct CD? já jen že jsem položil inferno diabla a tyhle staty nemám...
/to nic nemění na tom, že pro vysoká MP je skutečně potřeba mít vysoký damage, který se získává tímto způsobem..
Ahoj.
- ofi
- Černá karta

-
Sam sis odpovedel. 
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
DikyCooper69 píše:kdyz si vybiras quest kterej pujdes, tak mas dole na te zabulce na vyber obtiznost (normal,...inferno) a hned vedle rolovaci nabidku monster power...raym0n píše:ale ten MP mam zaskrkly, ale moje otazka je, kde vybiram jeho uroven. dik
ofi: k čemu je důležité mít alespoň 35pct CC a 250pct CD? já jen že jsem položil inferno diabla a tyhle staty nemám...
/to nic nemění na tom, že pro vysoká MP je skutečně potřeba mít vysoký damage, který se získává tímto způsobem..
- Broxik
- Začátečník

Btw nevideli jste nekde tabulku pro optimalni dps na ruzne MP pro jednotlive classy? mam samozrejme nejake sve odhady ale chtel bych to videt na nejakem papire. Samozrejme inferno only. Hell a nighmare staci koupit zbran a muzete secko mp10:).
- ofi
- Černá karta

-
Monk - MP0 80k MP1 100k a ostatní už je v řádu 120-150k + kotel resistů + armoru a lifu, s tím jde ruku v ruce LoK a LoH.
- Broxik
- Začátečník

ty nemas nejaky moc velky pocatecni dps bod? 80k na mp0 je imo zhyralost. S tim dps sem uz poctive srouboval mp4-5. Mam tedka prave 111k dps s heal buffem 127k a s blindem 207k a prislo mi to ok na mp6 s tim ze i mp7 se da ale chce to jeste trosku pridat. Na mp10 bych timpadem potreboval nejakych snad 170k-200k. Ale dle tebe to vypada jako i 250k nemusi byt dost. Ale mozna zalezi jak vnimame to prochazeni. Me nevadi chvili pleskat moby pac to ma aspon nejakou stavu. rozumej muzes exnout:)
- ofi
- Černá karta

-
Já dávám elitky tak do 1-3s, jakmile to trvá déle, tak už je to brzda a nevyplatí se přecházet na vyšší MP. A nedejbože když narazim na waller-arcane-firechans-invulnerable, hodí ti zeď, nejlíp někam do rohu, na ní hodí další, takže se nemůžeš hejbat, do toho ti mrskne sentry, která ti sežere serenity a potom jsi v ******.