Zdarec
mám nové PC a mám takovej menší problem. Asi jde o grafarnu, ale ptám se kdyby náhodou někdo neměl ten stejnej problem a nebylo to něčím jiným jak grafarnou.
Grafárna je Gigabyte 7850 a problém je ten, že když zapnu nějakou hru v podstatě jakoukoliv tak monitor (Acer LED 22) začne mít přes celu plochu takový blikající pruhy který jsou nejvíc vidět na tmavém pozadí..na světlém téměř vubec. Třeba když jsem pouze ve win tak pruhy nejsou vubec..oběví se až po startu hry/her. Monitor jsem vzal a připojil na druhé pc a byl v pohodě uplně..z druhého pc sem připojil monitor na to problémové pc a monitor bliká. Takže monitorem to zřejmě není. Muže tohle zpusobovat i něco jinýho jak problém s grafárnou? Mám staženou poslední verzi driveru z oficialnich stránek.
Dík za rady
HD 7850 problem?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Nabu
- Začátečník

-
HD 7850 problem?
i5-2500K 3,4 GHz, 8GB ram, GTX 1060 6GB, Sound Blaster X-Fi
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
Re: HD 7850 problem?
S Gigabitkama 7850 sou jenom problemy... vsak maji na CZC 10% poruchovost - tj každá 10 
Takže asi reklamovat..
Ještě napiš jaký máš teploty...
popřípadě zkus Gk dát do jinýho compu
Takže asi reklamovat..
Ještě napiš jaký máš teploty...
popřípadě zkus Gk dát do jinýho compu
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- prd
- Začátečník

-
Monitor je zapojenej na digitální nebo analogovej výstup karty? Protože popis problému dost připomíná rušení na analogu...
- Lokomotiva
- Začátečník

Zkus jiný datový kabel mezi kartu a monitor.
- Nabu
- Začátečník

-
nevím jak se jmenuje to pres co je monitor zapojenej
je to takový to co je na monitorech uz 10 let. takovej malej ulet VGA asi nebo nevím jak se to menuje
a z grafárny mám redukci z toho většího VGA na menší protoze kabel od monitoru mel jen tu malou připojku do grafárny. Teploty jsou v norámlu. jinej kabel jsem nezkusil, tak zkusím.
i5-2500K 3,4 GHz, 8GB ram, GTX 1060 6GB, Sound Blaster X-Fi