Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ofi
Černá karta
Černá karta

Re: Diablo 3

Příspěvek od ofi »

Stackuj CC, CD, AS.

Nechceš to, co je v příloze?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

ofi prosim tvuj odkaz na battlenet at se tu pokochame .....
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
ofi
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od ofi »

? Uz jsem sem daval link. Neni potreba davat sem muj profil, aby si me kazdy tunta pridaval.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

naklikat si do ty kalkulacky muze kazdej co chce...a urcite si te kazdej bude chtit pridavat :lol: :lol:

proste profil or gtfo
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

ofi píše:? Uz jsem sem daval link. Neni potreba davat sem muj profil, aby si me kazdy tunta pridaval.

Nikdo si te pridavat nebude a preci kdyby nekdo chtel tak odmitnes ne .... si neduveryhodna osoba chlapce
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
ofi
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od ofi »

Můžu ti dát profil kohokoliv chci -> takže ti nezbývá než mi věřit. Mým úmyslem nebylo se tu vychloubat, jen radím těm, co mají problém s identifikací statů, na které je potřeba se zaměřit.

Podle tohodle jsem postupoval:

Kód: Vybrat vše

Concept

The concept of this build is based on 3 main things we saw from the effectiveness of the WW Barb, 1 movement speed, 2 kill speed, 3 survivability.

1. Movement speed - Using a monk we can achieve 34% MS and it costs us a whooping... 0 spirit!
 2. Kill speed - Teleporting from one monster to the other and spamming AoE damage skills surpasses even a good geared WW Barb.
 3. Survivability - this is where the main catch in this build - Life On... KILL! You can 1 hit every trash mob in Act 3 and kill every elite pack in 4-5 seconds tops, resulting in an effective 4k Life on Hit (or more).

Practicallity

Ok what you need for this build:

1. Skorn - 1200+ DPS, 200+ Dex, 150+ Crit damage, Socket (Insert Emerald), 2500+ (Prefered over 3k) Life on Kill
 2. Laucuni Prowlers (added moverment speed)
 3. Boots over 10% MS

Recommended:

1. Andariels Visage - works nicely especially for poison monks. try and get as low additional fire damage as possible ~6% is preferred (this is fire damage TAKEN - higher the number, the more damage you take!).

Stats (more or less):

80k Dps (with breath of haven) - Acheived via Skorn Crit Damage + Attack Speed + ~30% Critical chance
 4000 Armor
 750 AR
 3K Life on kill
 Minimum 25k HP (else you will die vs strong packs before you can regen hp)

Try reach ~1.4 Attacks per second
 1.3Aps is a must! you will 1hit any trash mob and the faster the attack speed, the faster it will teleport between trash and finish them off, not to mention higher spirit regen for spamming Wave of light.

The build itself:

We run Master of wind - meaning it's a once in a run cast due to 20sec uptime, this gives us 4 more skills that use spirit:
 1. Breath of heaven - 15% damage buff (lasts 45 seconds)
 2. Mantra of what ever you prefer (you should prefer conviction) - lasts 3 minutes
 3. Wave of light - 430% Damage AoE (main dps output).
 4. Serenity - 10 spirit (thats a joke) but it gives you 4 seconds to deal a million dps to kill anything and regen your hp.
Místo Andariel's visage mám Inna's Radiance (200k na AH) toť vše.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

jeden kec vedle druhyho,to jentak btw :wink:
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

http://eu.battle.net/d3/en/profile/OFI- ... ro/3517495 ?

potvrď jestli je to tvůj profil nebo GTFO
Ahoj.
ofi
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od ofi »

;-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raym0n »

ofi... neprehanis to s 'anonymitou'? :)

at nejsem uplne off - mrknete na aktualni skill/gear build https://eu.battle.net/d3/en/profile/Kim ... o/20819242

DMG sice jen necelych 30k, coz je desny, ale prezivam v pohode inferno A2 s MP0 a to i elity, nedavam je sice za 1-3 vteriny, jak jsem to tu cetl :D ale preziju a dam je v pohode rekneme do pul minuty a konecne nechcipam 3x nez nekoho dam, neni to muj build, nasel jsem no na YT, takze zase takova bedna nejsem, ale muzu doporucit, je to hodne 'noob-friendly', co vy na to?
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
ofi
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od ofi »

Asi jsem trochu schizofrenní. :)

Wizzardovi jsem nikdy nepřišel na chuť, neustále jsem chcípal u vortexů, díky tomu, že je to squishy jako DH.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

a ted me rekni duvod,proc na pulce veci mas kombinace statu "str+int" ...za par supu poridis "int+vit+allress",stejne tak vyjde lip 1hand+offhand,na acesorkach minimalne crit+ zakladni stat(idealne jeste aspd/crit dmg)
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

1. netušíš co znamená schizofrenní
2. žádost o přátelství jde ve hře vždycky odmítnout, komunikaci zablokovat
3. takhle to je jako lízat zmrzlinu přes sklo, jestli někomu chceš pomoct, postni sem tvůj profil ať se může každej na tvý staty podívat. Případně může někdo poradit tobě. TOP staty nestačí

raym0n: na obouručku se vybodni a pořiď si hůlku a source. vyhoň si co nejvíc CC a na hůlce a zdroji měj arcane power per CH. IMHO musíš být pořád bez arcane power
ale jako 2K6 života za sekundu je super :)
Ahoj.
ofi
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od ofi »

1) paranoidní
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

BRKO: :up:

ofi: jinak, jak je to s těma nezranitelnýma minionama? imho nehraješ na ofiku a ještě je tam máte. proto jsi o nich mluvil. a taky proto nechceš ukázat profil přímo na battle.netu. ještě v tomhle threadu ses ptal, jestli se nechce někdo hry zbavit, že by sis to rád vyzkoušel.....mám pravdu? :roll:

jinak nechápu proč si psal že když na tento druh minionů narazíš, tak blabla... a proč necheš ukázat profil
Ahoj.
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raym0n »

Cooper69 píše:1raym0n: na obouručku se vybodni a pořiď si hůlku a source. vyhoň si co nejvíc CC a na hůlce a zdroji měj arcane power per CH. IMHO musíš být pořád bez arcane power
ale jako 2K6 života za sekundu je super :)
co je CC? crowd control? a co je arcane power per CH?

bez arcane power nejsem skoro vubec, taktika je totiz takova, ze hodne beham tesne kolem potvor(nebezpeci jsou hlavne ty 'meteoritaci' v A2 na dalku), malo strilim(A1 jsem proletel v pohode s gearem v celkove hodnote 150k, mozna i mene, az na Butchera, ale ted jsem v A2 a tam jsem na jednom packu elit umrel tak 3x a nekdy i vice, takze proto tento skill build)
- je to build pro lampy, co nemaji na poradny gear :P hlavnim faktorem je JEN PREZIT), vlitnu do davu potvor(klidne i s hordou elit), dam jim pod nohy venoma, nahodim iluzi, ktera kdyz bouchne, tak da stun, venom to vetsinou ridi ferove za me poresi ;)

k popisu skillu:
jako hlavni na dmg mam Arcane Orb s runou Tap the Source, abych redukoval konzumaci AP, takze to muzu pouzivat bez ohledu na status bar AP, sice kdyz bych strilel casto, tak AP mizi jako nic na nulu, ale protoze hlavni beham kolem potvor, tak je to v pohode, navic abych podporil regeneraci AP, tak jako secondary skill mam Familiar s runou Arcanot (coz mi trosinku pomaha i s dmg)

nejvetsi pomocnik je Venom Hydra, kterej to za me prakticky vsechno odedre

pasivka Illusionist - ta funguje famozne!! v tomto buildu diky tomu, ze mam opravdu malo HP, kdykoliv dostanu vetsi prdu(15% meho HP, coz vlastne neni vubec moc, to je prakticky kazdej hit na infernu :D), tak se mi resetne CD pro skilly teleport a Mirror Image, takze kdyz dostanu prdu, portnu se a vytvorim si dalsi obraz a behem vteriny a diky rychlemu regenu HP jsem zase na 100%HP

pak pouzivam Mirror Image s runou Mocking Demise - kdyz je iluze znicena dam 45% svyho weapon dmg(takze on se ten muj dmg tak nejak sklada s wenoma, teleportni wave of force, a dmg pri bouchnuti illuze) a diky tomu, ze mam 2 image, tak je tam prakticky 100% sance na stun na 2sec

v nouzi mam Teleport s Calamity, kterej dava Way of Force(da 75% myho weapon dmg) pri pouziti, takze nepratele hezky odstrcim a nehrozi, ze me nekdo obklici

jinak mam Arcane Armor s runou Force Armor(zvysuje to regeneraci za vterinu) - pry to umi absorbovat utok v sile az 100% meho zdravi, ale nevim, jestli je to pravda - mohl by to nekdo potvrdit?
mam sice malo HP a dmg taky stoji za prdlacku (na urovni inferno Life per hit/kill oboje stoji za prdlacku, protoze proste proti elitam nemam moc sanci si dele zastrilet :roll: takze je to staveny na rychly regen za vetrinu a s Arcane Armor s runou Force Armor mam slusne dmg reduction)

takze venom, behat kolem, iluze, diky nim stun a maly dmg, v nouzi teleport, ktery potvory odkopne a da tez maly dmg a kdyz je cas, tak oblast cistim arcane orby :mrgreen:
- tezko rict, jestli je to neco obecneho, co bude fungovat vzdy(mysleno soucasny skill build), ale ted v A2 si to fakt uzivam (az mi z toho vcera padla druha legendarka, sice shitozni, ale padla :) ), dam vedet, jak to jde dale, ale takhle zmena prisla nastesti v cas, protoze jsem chcipal fakt PORAD :D

co vy na to?
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

:-D :-D :-D Po ránu pobavilo :)
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raym0n »

Still.Lord píše::-D :-D :-D Po ránu pobavilo :)
tzn neco je tam spatne? :roll:
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Né, já myslel super tajný profil Ofi-ho :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“