World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: World of Tanks

Příspěvek od Thellwin »

Ramondetta píše:Tak jsem si vyzkoumal T1 první hra a takhle to dopadlo http://www.2i.cz/d9201c36e5. Byl jsem komplet ve stocku, měl jsem i štěstí. Vím byly to nižší tiery, ale co :D
Hm, tak to závidím, já jsem si s T1 vůbec nesedl, to i ten prokletej M3 Lee předtím mi šel líp a že to je tank na dvě věci. Místo amíků jsem si teda rozjel ruskou větev směřující ke KV-1 a je to úplně něco jiného, teď jezdím T-28 a všechny tanky před ním, i ta T-28ka mě fakt baví a celkem mi jdou.
Goldnoob team proud member!
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Já si chtěl vyzkoumat těžký amíky, ale T1 mi to naprosto znechutila a při expení M6 jsem ztratil nervy a prodal to.

Někomu se s tím hraje dobře, ale na KV1 to fakt nemá, ty ruský tanky jsou fakt o něčem jiným..
Wannabe dickface... :]
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Záleží hodně na tieru. KV-1 je proti T1 určitě lepší, stejně tak je i KV-1S proti M6 lepší, ale IS na T29 ani zdaleka nemá. Větší penetrace + přesnější dělo + 276 mm batshit insane turret armor. Ostatně se podívejte na nějaký poll na WG fóru, IS tam na 7. tieru fakt neuvidíte, zatímco T29 skoro u každého. Obecně bych ale řekl, že rusové těch OP tanků mají trochu víc.

Jinak jsem teď taky začal jezdit M6 (zatím ve stocku) a je to hodně slabota. Vzhledem k síle zbraní za 6+ tieru to paradoxně vydrží ještě míň než T1. Mám tam hozený top gun z T1 a pokud jsou tam tanky nad tier 6, tak jsem fakt jenom do počtu - skoro se nebejbám a s tou 128mm penetrací nepoškodím nic, třeba Black Prince jsem střelil 5x na bok a nic, žádná penetrace...
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
xmen2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmen2 »

Jackiii píše:Se VII ISkem si moc rot asi nezahrajes :roll:
Chci projet celou ruskou linii az do IS7.Takze IS je shit?Co mi spousta lidi psalo tak je to pry velky posun z KV1S.IS3 bude taky shit podle tebe?
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

IS není až takovej shit, mě se s tím hraje docela dobře. Až na to, že to má stejnej lauf jako KV1S, ač to háže vejš. T29 je dobrej tank, ne ze ne, ale korba je papírová. Takže když se chce, není problém T29 udolat i zepředu.

Každopádně, IS je sedmička, takže do záklaďáků se nevlezeš a na mazáky je to zase moc slabý. Asi jako když by si chtěl jezdit záklaďáky s pětkovým těžkým - budeš jen do počtu.

IS3 není shit, je to dost oblíbenej tank na rotách..
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

IS3 je jeden z nejmocnejsich VIII tanku. :) Osobne sem nehral s lepsim na tom tieru. Proti IS je to hodne posun k lepsimu. IS je podle me prumerny VII tank. Nic extra.
xmen2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmen2 »

A nej tank VII tieru?No to budu hrat jeste dlouho nez nasetrim 77000 bodu na vyzkum IS3....... :(
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

No nemam zas tolik najezdeno. Muzu porovavat IS, Tiger, Tiger P AMX 75 pop JGPanther. A z tehle me nejlepe vychazi AMX pac diky zasobniku a rychlosti je s nim spousta zabavy:). Z tech tezkych me srdce plesa pro tigera ale to je proto ze je to legenda WWII ve wotu to zas takovy ruler neni. Ikdyz se snim da pekne snajpovat.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

řekl bych že nejlepší VII je tiger P
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

HentaiRush píše:T29 je dobrej tank, ne ze ne, ale korba je papírová. Takže když se chce, není problém T29 udolat i zepředu.
A proto s ním musíš hrát pozičně - využívat kopců, sutin a dalších překážet a nastavovat nepřátelům jenom tu věžku, pak jsi v podstatě neporazitelný, protože s tím pancířem má problémy i tier X. Ještě bych zmínil výbornou depresi děla, což často hodně pomůže.

btw: kouká někdo na Buldoga? - link
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Sobo píše:
HentaiRush píše:btw: kouká někdo na Buldoga? - link
ne, ale sleduju Akcido, Gottwy a drříve WWladCZ, ale ten už asi netočí videa
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Tak já nevím, ale třeba M6 mě bavil. Dal sem s ním jeden ze svých rekordů co se týče zisku XP tak počtu zabitých. V každém případě teď si valím britské střední, jsem na VI. úrovni a tam je to samý KV-1S. Je to uplně ujeté, často půlku celého týmu tvoří KV-1S s dělem, za které by se nemohli stydět ani kdejaké osmičkové tanky. Nejvtipnější je když se potkají takové dvě KV-1S. Jeden vystřelí a lup 50% života, druhý vystřelí a lup 60% života na jednu ranu a potom jenom nabíjí a čeká se kdo dá druhou konečnou ránu jako první. Naprosto nechápu jaký to má význam, že některé ruské tanky mají takhle ujeté děla. A ono to začíná již u T-28, které má na TIV stejné ne-li lepší dělo než můj Cronwell na TVI.
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Sobo: Jenže to na randomu málokdo dělá, teda zažil jsem to snad jenom jednou. Asi mám štěstí na špatný hráče..
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Sobo píše:...
Ta věž T29, stejně tak T34 se dá prostřelit naprosto v klidu i s penetrací kolem 100-150. Jen člověk musí vědět kam mířit. Ale pokud to někdo neví tak je to občas sranda. Pamatuji si jak mě v T29 nedokázal prostřelit snad na pět ran Jagdtiger.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

siddhi:
Nesouhlasím. S T34 trávím hromadu času a i 1vs1 bejvá dost těžké. Ono je ti k prdu, když víš, kde to jde prostřelit, když tam míříš, ale ty střely si lítají stejně jinam...
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Zepředu? Kam? Ty Mickey-Mouse uši nejsou weakspot.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Když vidím T29/32/34 ... kempit za kopečkem, tak buď ujedu nebo po něm vyletím
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

pilarius píše:siddhi:
Nesouhlasím. S T34 trávím hromadu času a i 1vs1 bejvá dost těžké. Ono je ti k prdu, když víš, kde to jde prostřelit, když tam míříš, ale ty střely si lítají stejně jinam...
Samozřejmě to je druhá věc když to ulítne. Ale když to trefíš tak je průstřel jasný. Občas mně potom nazývají, že jsem hecker, protože prý jejich věž je neprůstřelná.
Je to ale zase takové malé zneužívání nedokonalosti hry. V reálu by takový "průstřel" nezpůsobil žádné poškození, pokud by teda nešel z z vrchní strany.
Svata_Oresky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Svata_Oresky »

Sobo píše:Zepředu? Kam? Ty Mickey-Mouse uši nejsou weakspot.
víko věže, to je weakspot každého tanku, který ho má
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Heh, pokud mu nevjedeš do ksichtu, tak máš šanci na zásah tak možná 10% ze střední a 1% z velké vzdálenosti. Zásah těhle věcí je totálně o haluzi, ostatně jako 90% věcí v téhle hře.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“