Ahoj, mám problém s Nvidia ovladačem Na Windows 7 (verze 64bit build 7100!). S tím problémem nejsem sám. Mám 8400M GS.
Zkoušel jsem asi 5 posledních verzí a instalace vždy skončí s neůspěchem "installation failed". Takže se mi povedlo ovladače jaksi nouzově nainstalovat takovým trikem z internetu(že sleduji procesy v process exploreru a v určitý moment je třeba killnout hlavní instalační procces). Má to jednu nevýhodu, nenainstaloval se mi control panel (nejde doinstalovat ani ručně z všemožně rozbalených souborů. Momentálně mám 310.90.
Nevíte kde je problém (verze windows,...)
Za druhé: potřeboval bych aspoň poradit, jak zapnout tuto volbu pomocí registru
http://img109.imageshack.us/img109/2048/nvcolor1.jpg ?
Nvidia ovladač 64bit installation failed
Moderátor: Loki5567
- Osiris
- Nováček

- CZECHYa
- Začátečník

Re: Nvidia ovladač 64bit installation failed
Zdravím,
instalace padne na hubu, protože výrobci notebooků chtějí abychom instalovali ovladače přímo z jejich stránek a do notebooků vkládají různé omezení, které nám znemožňují instalaci nejnovějších driverů přimo od Nvidie (drivery ze stránek výrobců notebooku jsou sto let za opicemi a neaktualizované). Řešením je stáhnout drivery ze stránek Nvidie a editnout jejich instalák (liší se dle výrobce notebooku), poté instalace v pořádku dojede a vy si můžete spokojeně užívat nových ovladačů.
instalace padne na hubu, protože výrobci notebooků chtějí abychom instalovali ovladače přímo z jejich stránek a do notebooků vkládají různé omezení, které nám znemožňují instalaci nejnovějších driverů přimo od Nvidie (drivery ze stránek výrobců notebooku jsou sto let za opicemi a neaktualizované). Řešením je stáhnout drivery ze stránek Nvidie a editnout jejich instalák (liší se dle výrobce notebooku), poté instalace v pořádku dojede a vy si můžete spokojeně užívat nových ovladačů.
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
- Osiris
- Nováček

Re: Nvidia ovladač 64bit installation failed
Jo jasně Device ID 10DE(nvidia) 0427(8400mgs), subsys 1028=dell