Wings of Prey, jak nainstalovat podruhé?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
emersonaldi
Nováček
Nováček

Wings of Prey, jak nainstalovat podruhé?

Příspěvek od emersonaldi »

ahoj, chystám se přeinstalovat PC, ale nerad bych přišel o hru Wings of Prey. Ale ještě horší je, že si nepamatuji přihlašovací údaje ke svému účtu a tak bych ji chtěl zkusit přeinstalovat ještě než přeinstaluji počítač a u hry mám položku: odinstalovat hru a nebo Deaktivovat hru bez odinstalování. Co mám udělat abych to znova nainstaloval? diky
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Wings of Prey, jak nainstalovat podruhé?

Příspěvek od Alfajk »

a ona ja na neco vazana? steam/origin/etc ? pokud ne,nainstalujes ji normalne,pokud ano,musis si vzpomenout na prihlasovaci udaje
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
emersonaldi
Nováček
Nováček

Příspěvek od emersonaldi »

yuPlay.com... vážně není nějaká šance?

hru hraju pravděpodobně v offline režimu, protože mi to nabízí příhlášení a hra funguje i bez něho...
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

neres to a pri nejhorsim hru cracknes,kdyz nepujde nainstalovat...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“