Poradte nejakou dobrou hru :D
Moderátor: Baneshee
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
Poradte nejakou dobrou hru :D
PLS poradte nejakou dobrou hru...HW nárokama se nemusim zabejvat...teda aspon si myslim 
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Re: Poradte nejakou dobrou hru :D
Tak třeba tetris ... 
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
OK ale to muj PC asi nezvládne
dík za tip

Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- jakubom
- Začátečník

-
Ta zkus třeba napsat co tě baví, jestli online nebo SP.. apod..
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
je mi to nak tak jedno napiste co baví vás od ceho se nemuzete odlepit...jediny co mi sem nepiste tak sou MMORPG (WoW apod.) 
- jakubom
- Začátečník

-
ok, League of Legends, Dota 2, Skyrim, Fallouty staré i nové
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Ser na hry a zkus dělat něco užitečného, úplně mě iritují lidé jako jsi ty co nevědí co s časem...
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
AllowedCry:
tak proč ty sedíš za kompen a odpovídáš na otázky lidem který nikdy neuvidíš
běž dělat něco užitečnějšího

Jinak díky za tipy a nějakou dobrou MP akční by ste neporadily??
Jinak díky za tipy a nějakou dobrou MP akční by ste neporadily??
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Protože mám zrovna chvilku času a pomáhat lidem je celkem užitečné, nehledě na to, že zde pobírám spousty nových zkušeností, které se mi hodí a které potřebuji. Jednou přijdeš na to, jak si byl extrémně blbý, že si ztrácel čas hraním her.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- michal.kolesa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Need for speed: world online (bohužel je v angličtině), před pár dny vyšla nová verze.
- jakubom
- Začátečník

-
Tak podle mě je lepší pařit hry než chlastat .. 
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Ale prd 
- michal.kolesa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasjakubom píše:Tak podle mě je lepší pařit hry než chlastat ..
Omluva za OT
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja delam oboje a nestezuji si 
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- TankGeorge
- Začátečník

-
A co jsi za hráče? Masochista, nebo výletník? Imo 2012 nejhorší rok na PC hry. Matně si pamatuju, že mě hodně bavil Skyrim na konci 2011. Battlefield 3 byl nejlepší, když k nám na návštěvu přijeli turci a viděl jsem jak muslim na mým kompu nadšeně střílí arabské teroristy v roli amerického vojáka. MP FPS nehraju, ale u BF je asi nej v žánru. Ze stříleček mě nejvíce bavil Borderlands 2, řízná akce v duchu oldschool = dostatek munice a dementních nepřátel. Ujetý příběh jako bonus.
Pokud máš rád multiplayer a výzvu, tak Starcraft 2. Za měsíc vyjde datadisk a i když RTS není pro každého, tak systém lig v SC naučí i tu největší opici zápasit proti adekvátním soupeřům a postupně se zlepšovat. Po WoW a D2 hra, u který jsem zabil nejvíc času.
I přes všechen hate ohledně zakončení příběhu, tak série Mass Effect stojí za to. ME3 je stavěný tak, že nemusíš znát nazpaměť předchozí díly a se všema DLC je to dobré akční příběhové sci-fi s RPG prvky. Diablo 3 tě zabaví na dlouho, ale nečekej od toho zázraky typické pro Blizzard hry.
To je asi tak vše z posledního roku, co mě zaujalo.
@AllowedCry: Bych rád věděl, co konkrétně považuješ za užitečné? Sportuješ 8 hodin denně? Studuješ 8 hodin denně? Sázíš stromy v -10? Ojíždíš nafukovací pannu 8 hodin denně? Rád bych věděl. Zkusil jsem už hafo podle jiných lidí užitečných věcí a furt mi zbývá spousta času na PC hry. Hoď sem své typy.
Pokud máš rád multiplayer a výzvu, tak Starcraft 2. Za měsíc vyjde datadisk a i když RTS není pro každého, tak systém lig v SC naučí i tu největší opici zápasit proti adekvátním soupeřům a postupně se zlepšovat. Po WoW a D2 hra, u který jsem zabil nejvíc času.
I přes všechen hate ohledně zakončení příběhu, tak série Mass Effect stojí za to. ME3 je stavěný tak, že nemusíš znát nazpaměť předchozí díly a se všema DLC je to dobré akční příběhové sci-fi s RPG prvky. Diablo 3 tě zabaví na dlouho, ale nečekej od toho zázraky typické pro Blizzard hry.
To je asi tak vše z posledního roku, co mě zaujalo.
@AllowedCry: Bych rád věděl, co konkrétně považuješ za užitečné? Sportuješ 8 hodin denně? Studuješ 8 hodin denně? Sázíš stromy v -10? Ojíždíš nafukovací pannu 8 hodin denně? Rád bych věděl. Zkusil jsem už hafo podle jiných lidí užitečných věcí a furt mi zbývá spousta času na PC hry. Hoď sem své typy.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
TankGeorge : diks 
Škoda že se BF3 MP nedá cracknout
asi si poprvý v životě budu muset hru koupit 
Škoda že se BF3 MP nedá cracknout
- Frky
- Začátečník

-
Ale fujVoracek píše: Škoda že se BF3 MP nedá cracknoutasi si poprvý v životě budu muset hru koupit
- Vesel
- Začátečník

-
Typickej ukaz dnesni mladeze. Misto aby chodili ven s kamarady nebo sportovali ci se ucili radsi zalezou do nory a parej od nevidim do nevidim. Typuju ze ti je neco kolem 13ti let nebot tvuj styl psani jedno slovo a x smajliku tomu nasvedcuje. Bez ven si zabehat najdi si pritelkyni a pak mi rekni zda mas stale cas.
O warezu ani nemluve. Kdyby nebyly lidi hlupi a kupovali hry sw etc tak mi to tu nebylo tak drahy....
O warezu ani nemluve. Kdyby nebyly lidi hlupi a kupovali hry sw etc tak mi to tu nebylo tak drahy....
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
v -10ti se mi behat fakt nechce
kdybych měl prachy (respektive mí rodiče) tak bych ani nevěděl co to warez je lae hold doba je zlá...všichni kradou...podívej se na náš krásně zkorumpovanej stát plnej zlodějů...tak proč bych si já nemoch ušetřit pár tisíc tim že nepudu do obchodu a poslušně nezaplatim několik stovek za něco co zachvíli dohraju a budu chtít něco dalšího...to si tu hru rači seženu nějakym jinym zpusobem ale tak to dnes dělá většina...
- jakubom
- Začátečník

-
Dneska už hraje několik hodin denně velká část lidí do 30 let stačí se podívat na velké procento lidí na VŠ, já teda co jsem vždy hrál nějakou online hru tak více než polovina lidí se kterýma jsem hrál tak chodili na VŠ.
Na jednu stranu je to rozhodně špatně na druhou stranu je lepší sedět u komplu než někde vychlastávat a šu*** ve 13 po diskotékách..... (ale zase je to každého věc, já nikomu nic neberu)
Warez se zde neřeší ale stejně tady polovina znás ví jak to je
Stačí se podívat na ty fora, kolik lidí tam má napsáno, že pokud se jim hra líbí ať ji zakoupí pokud mají finance...
Důkazem je toho Rusko, které má velké procento her levnější(na steamu) než jsou v EU a USA..
A rusko je snad warezovou velmocí a stejně tam mají levnější hry než tady ...
Ne warez nezabíjí hry ale velké společnosti, dříve si jeden člověk koupil hru a zahrál a půjčil kamarádům a nikomu to nevadilo dneska ale přichází takové věci jako je vázání her na účet, nemožnost ofic. prodeje toho účtu atd..
Herní distribuce je v tomto stavu špatná, navíc pokud si člověk zakoupí hru (ano vždy to tak bylo) stává se ta kopie hry jeho majetkem a může sní nakládat dle sebe a třeba prodat dál... pokud tento faktor distribuce hry popírá a prodává pouze licenci k hraní potom stáhnutí hry z warezu není krádež, protože nelze ukrást něco co není zboží
Jsem zastánce toho, aby si člověk hru koupil pokud na to má, pokud nemá jsou jiné možnosti jak se k hrám dostat...
Není na tom nic špatného, zase ale nemám rád když někdo píše kraviny proč by hru kupoval když ji může stáhnout z warezu.
Pokud ji stáhnu super, mám to dál o tom psát nemusím..
ale na druhou stranu není to ani fér k vývojářům her, takže pokud na to člověk nemá nevidím důvod proč by nemohl stáhnout...
Říkat ale, že to dělá každý tak to budu dělat taky je blbost.. když každý bude vraždit a znásilňovat budeš to dělat taky ?
Na jednu stranu je to rozhodně špatně na druhou stranu je lepší sedět u komplu než někde vychlastávat a šu*** ve 13 po diskotékách..... (ale zase je to každého věc, já nikomu nic neberu)
Warez se zde neřeší ale stejně tady polovina znás ví jak to je
Tohle je právě blbost kterou jenom někdo propaguje, právě warez je reklama pro hry, zadarmo...O warezu ani nemluve. Kdyby nebyly lidi hlupi a kupovali hry sw etc tak mi to tu nebylo tak drahy....
Stačí se podívat na ty fora, kolik lidí tam má napsáno, že pokud se jim hra líbí ať ji zakoupí pokud mají finance...
Důkazem je toho Rusko, které má velké procento her levnější(na steamu) než jsou v EU a USA..
A rusko je snad warezovou velmocí a stejně tam mají levnější hry než tady ...
Ne warez nezabíjí hry ale velké společnosti, dříve si jeden člověk koupil hru a zahrál a půjčil kamarádům a nikomu to nevadilo dneska ale přichází takové věci jako je vázání her na účet, nemožnost ofic. prodeje toho účtu atd..
Herní distribuce je v tomto stavu špatná, navíc pokud si člověk zakoupí hru (ano vždy to tak bylo) stává se ta kopie hry jeho majetkem a může sní nakládat dle sebe a třeba prodat dál... pokud tento faktor distribuce hry popírá a prodává pouze licenci k hraní potom stáhnutí hry z warezu není krádež, protože nelze ukrást něco co není zboží
Jsem zastánce toho, aby si člověk hru koupil pokud na to má, pokud nemá jsou jiné možnosti jak se k hrám dostat...
Není na tom nic špatného, zase ale nemám rád když někdo píše kraviny proč by hru kupoval když ji může stáhnout z warezu.
Pokud ji stáhnu super, mám to dál o tom psát nemusím..
Warez není krádež a není to ani zločinvšichni kradou...podívej se na náš krásně zkorumpovanej stát plnej zlodějů...tak proč bych si já nemoch ušetřit pár tisíc tim že nepudu do obchodu a poslušně nezaplatim několik stovek za něco co zachvíli dohraju a budu chtít něco dalšího...to si tu hru rači seženu nějakym jinym zpusobem ale tak to dnes dělá většina...
Říkat ale, že to dělá každý tak to budu dělat taky je blbost.. když každý bude vraždit a znásilňovat budeš to dělat taky ?