Zdar, mam problem s iP 3GS a iP4. jednoho dne se slecne stalo, ze kdyz prisla domu, tak se ji mobil nepripojil na wifi sam, ale musela zadat heslo. Pokud nekam odesla a vratila se zpet k dosahu wifi, mobil se zase nepripojil sam. Na mem 3GS vsechno fungovalo OK. Zkousel jsem to resit tovarnim nastavem routeru i resetovanim nastaveni site v telefonu, ale nepomohlo. Po asi 3 mesicich se to ted stalo i na mem 3GS. Pokud se chci prihlasit do wifi, musim do nastaveni, na sit tapnout a zadat heslo a potvrdit. VZDY to napoprve napise "Pripojeni selhalo" a pak jen znovu tapnu na pripojit a normalne se pripoji. Sranda je, ze iPad se porad pripojuje normalne.
Uz pred 3 mesici jsem to resil a i kdyz jsem na nic neprisel, vsiml hsem si, ze pokud se podivam na vlastnosti site (modra sipka vpravo u nazvu) tak tam najednou chybi volba Ignorovat tuto sit. U vsech jinych ji tam mam.
Nema nekdo stejny problem? Restore nepomohl.
Zapominani hesla do Wi-Fi u Apple zarizeni
Moderátor: CageJ
- Dr.Buba
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zapominani hesla do Wi-Fi u Apple zarizeni
MB:ASUS Z77-A; CPU:i5 2500K@4.5GHz water cooled by HeatKiller rev. 3.0; RAM:Kingston+Corsair 4x4GB CL9 1600Mhz; GPU:GTX 780; HDD's:Samsung 850 256GB + ADATA 1TB NVMe Blu-Ray:BD-RE BH08LS20; LCD:24" HP ZR24w; Sound:Audigy 4; PSU:Corsair TX750w; CASE:Thermaltake Armor
- Sten
- Žlutá karta Bazar

-
Re: Zapominani hesla do Wi-Fi u Apple zarizeni
Nez jsem dočetl, chtel jsem poradit ignorovat šit, je opravdu zvláštní ze to chybi... Obnovit nastavení sítě jsi zkoušel ?
- Dr.Buba
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkousel hned jako prvni, ale nepomaha. Poprve pomohlo obnovit telefon ze 3 dny stare zalohy a fungovalo to dobre. Pak jsem to ale jednou s tou zalohou po&ral a prisel jsem o ni. Ted tukam heslo jak osel a nevim, jak dlouho to vydrzim. Ze vseho tohohle usuzuju, ze chyba rozhodne neni na strane routeru, ale jedna se o nejaky SW bug v iOSu.
MB:ASUS Z77-A; CPU:i5 2500K@4.5GHz water cooled by HeatKiller rev. 3.0; RAM:Kingston+Corsair 4x4GB CL9 1600Mhz; GPU:GTX 780; HDD's:Samsung 850 256GB + ADATA 1TB NVMe Blu-Ray:BD-RE BH08LS20; LCD:24" HP ZR24w; Sound:Audigy 4; PSU:Corsair TX750w; CASE:Thermaltake Armor
- Dr.Buba
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem sachoval s totalnim restore z menu telefonu (smazani dat i nastaveni), pri zadavani informaci jsem dal jazyk anglictina, region autralie, proste jsem ten lelefon jakoby prihlasil uplne nekam jinam a pri pripojeni k wifi to napoprve zacalo cele fungovat. Tohle jsem delal v posteli pred usnutim, rano jsem chtel obnovit data ze zalohy, ale obnovila se i nejaka nastaveni a zas to prestalo jit. Kdyz jsem zopakoval postup z vecera, tak to uz nabehnout nechtelo, coz uz me dohanelo k silenstvi, ale nakonec jsem na neco prisel, a to:
Na wifi se nadvakrat prihlasim pod svym heslem (poprve to haze tu chybu)
pak v podrobnostech te site prekliknu z DHCP na BootP
Zkusim se chybne pripojit na jakoukoliv jinou sit v dosahu a to 2x po sobe(v mem pripade nejaka nezaheslovana, ale nefunkcni)
pak kliknu na podrobnosti moji site a nahle je tam tlacitko Forget network/Ignorovat
Dam sit ignorovat
pro dalsi pripojeni ale pouziju volby Others...
to znamena rucne nastavim svoji sit se zadanim typu sifrovani a heslem
no a ted to zas normalne funguje. Az se vrati zena z prace, tak to zkusim jeste s jejim iP4 a hlavne bez smazani vsech aplikaci.
Na wifi se nadvakrat prihlasim pod svym heslem (poprve to haze tu chybu)
pak v podrobnostech te site prekliknu z DHCP na BootP
Zkusim se chybne pripojit na jakoukoliv jinou sit v dosahu a to 2x po sobe(v mem pripade nejaka nezaheslovana, ale nefunkcni)
pak kliknu na podrobnosti moji site a nahle je tam tlacitko Forget network/Ignorovat
Dam sit ignorovat
pro dalsi pripojeni ale pouziju volby Others...
to znamena rucne nastavim svoji sit se zadanim typu sifrovani a heslem
no a ted to zas normalne funguje. Az se vrati zena z prace, tak to zkusim jeste s jejim iP4 a hlavne bez smazani vsech aplikaci.
- komancero
- Mírně pokročilý

iphone nemam ,ale neco podobneho mi delalo na ipodu po aktualizaci,nekdy sem musel znovu zapsat heslo ,nekdy hlasil ze je spatne,router byl netgear a na chvili pomohlo prestavit jiny kanal nez to zas zacalo, pak sem to zas musel znovu zkouset auto nebo ruzne kanaly ,u ipadu mi to nedelalo ,takze mel asi jiny wifi modul ktery i po aktualizaci fungoval bez problemu,s novym routrem to zacalo zase slapat jak ma ,ale to nemusi byt tvuj problem chtelo by to vyzkouset i na jinych routrech pokud muzes,kazdopadne bych videl problem v ios
edit: jeste sem zapomel napsat ze k nezabezpecene ke ktere sem se driv pripojil ,tak ta mela slabsi signal a nepripojil sem se k ni
edit: jeste sem zapomel napsat ze k nezabezpecene ke ktere sem se driv pripojil ,tak ta mela slabsi signal a nepripojil sem se k ni
7700k (4,7/4,5 1,296v),noctua nh-d15,asus IX hero,gskill tridentz 3,6 cl16,gigabyte 1080 aorus 2050/12000,samsung 850evo 500gb,toshiba p300 2tb,evga sup. p2 750w,be quiet! pro900,logitech g510s,g500s,logitech z906,hyperx cloud II,msi optix
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)
- Dr.Buba
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kanaly jsem zkousel, nemelo to na to vliv. Deje se to jeste u zeny v praci, ale to pochybuju ze zjistim, co tam maji. U jejich rodicu je asus a ten je uplne vklidu se vsemi apple zarizenimi, celkem 7. Kamarad ma TP-Link a taky no problem. Kazdopadne uz zase funguju normalne, zena je ted na par dni pryc, tak dam jeste vedet, jak to dopadlo s tou jeji telefonni budkou.