World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od Jackiii »

LoCo99 píše:mě štve že se nedozvim jestli mě penetrovala premiova munice nebo jaká to byla
Obrázek

Takto vypada gold munice APCR, ale pozor X medium tanky ji maji v zakladni vybave. A HEAT se pozna jednoduse, pri dopadu bouchne a udela takovej efekt plus nadeli dmg.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Baneshee píše:A nedavno me zepredu dal KV-2 zepredu na 1 ranu, taky jsem trochu nechapal (mel jsem plny HP).
Trolltrubka.. :)
Wannabe dickface... :]
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Jestli si dobře pamatuju, tak KV-2 s houfnicí měla penetraci kolem 200mm a dmg kolem 1000 s premium municí. To musí vznikat zajímavé situace. :) Zkoušel tu někdo jezdit KV-2 s goldama?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Jo zkousel, ale jsou mnohem zabavnejsi tanky s goldama nez KV2 :roll:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Já to zkoušel. V high tier hrách nic moc, vzhledem k přesnosti zbraně často cinká, nebo ji spolkne spaced-armor. KV-2 je celkově o ničem s HE mechanikou, na 6. tieru a s malým MM spreadem. Na tieru 5 se starou HE mechanikou to byla bomba (doslova). :-D
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Sobo píše:Tier 4 jsem nepotkal, ani nepamatuju. Žádnou pětku na ránu nedám, pokud mi tam zrovna nevjede low hp TDčko typu Stug/Wolf. I tak to není výhra, ta 122 zaměřuje tisíc let, nabíjí dva tisíce let a přesnost taky stojí za prd. Ale jo, vadí mi to, ikdyž zrovna jsem na topu. Kdyby měli všichni stejně silné tanky jako já, tak je to v pohodě - šance jsou vyrovnané. Ale nesnáším, když někoho nemůžu zničit, protože má prostě lepší tank. Když mi nějaký kid vleze do CS/UT/Quaka a podobně, tak mu ukážu, kam patří. Co mu udělám tady? Hmm...
A ty si myslíš, že za války dělali tanky, aby si byli rovni? :D Je to logické, že něco musí být lepší než ostatní.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Proto už dávno s Hetzerem jako FUN tankem vozím jenom drahý náboje a v KV-1S to mám 50-50... Hrozná sranda, vyjet s Hetzym na chudáka v 6 tier tanku a dát ho na 2 rány :-D
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Já jsem jednou vysmahnul VK 3001 P s KV-2 s broxnou :D Jel si jak nějaký mistr, full HP. Vyjede proti mně, já mám průbojné, BOOM ... oneshot xD
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Tak jsem zažil zajímavou hru. Já s BT-7, spoluhráči s Hetzerem, Pz III, BT-7 a ještě čímsik a bránili jsme průjezd přes výběžek proti dvěma Hetzerům a T1 Heavy. Já tam byl úplně zbytečný a mohl jsem klidně z toho boje odjet, jelikož jsem vystřílel asi 40 nábojů (dělo mám u BT-7 už to nejlepší) a všechno se buď poodráželo, neprorazilo, případně trefilo, ale neubralo vůbec nic. Akorát se mi T1 Heavy podařilo rozstřelit pás, ale to bylo vše. :mrgreen:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Ramondetta
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ramondetta »

Tak KV-1S neni špatná, vzhledem k tomu, co mají např. USA. Zatím mám jen to druhý dělo vyzkoumaný. (Rozdíl 0.03m na zaměření oproti základnímu dělu). Když mě to hodí k 7 tankům, tak skoro nemám šanci nic prostřelit. Doufám, že to top dělo už bude prorážet.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

No, myslím, že takové VK3601H je daleko zábavnější a lepší.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Hm, takže tady vzniknul paradox: VK, který dingne leda proti nějakýmu noobovi (ne, netahejte sem ty trapný historky o 0 dmg z ISU atd., taky znám i proti PZ38t) má trapnou pene 132, dmg 220 a nabíjení cca 7s považujete za lepší tank než KV-1s, u kterýho brečíte, že nic neprošije, ale má pene 175, dmg 390 a nabíjení cca 14s a dingá jak o závod - pokud se bavíme o stejným tieru.
Hustý...
Ramondetta
Začátečník
Začátečník

Ramondetta píše:Tak KV-1S neni špatná, vzhledem k tomu, co mají např. USA. Zatím mám jen to druhý dělo vyzkoumaný. (Rozdíl 0.03m na zaměření oproti základnímu dělu). Když mě to hodí k 7 tankům, tak skoro nemám šanci nic prostřelit. Doufám, že to top dělo už bude prorážet.

Hehe, nenapsal jsem, že jsem mluil o M6.Na to top dělo 16k expů se mi zdá trochu moc. Je sice relativně pohyblivej, ale otáčení stojí za prd.Nemám všechny 6 tier těžky tanky, ale kv-1s je podle mě dost op. Jo pravda sice náboj stojí 1k. Ale tam dmg je opravdu dobrá.
Naposledy upravil(a) Ramondetta dne úte 29. led 2013, 19:22, celkem upraveno 1 x.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Heh, tys kupoval to dělo za 60k jenom kvůli 0.03 rozdílu v přesnosti? :D Já jsem se na to teda vykvák a koupím až ten topovej kanón.

Jinak souhlasím, M6 je hotová katastrofa, hraju to jen proto, že se udržuju příjemnýma myšlenkama na T29.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Jeltík píše:Hm, takže tady vzniknul paradox: VK, který dingne leda proti nějakýmu noobovi (ne, netahejte sem ty trapný historky o 0 dmg z ISU atd., taky znám i proti PZ38t) má trapnou pene 132, dmg 220 a nabíjení cca 7s považujete za lepší tank než KV-1s, u kterýho brečíte, že nic neprošije, ale má pene 175, dmg 390 a nabíjení cca 14s a dingá jak o závod - pokud se bavíme o stejným tieru.
Hustý...
Papírově je lepší 1S, ale v praxi mně přijde lepší VK ...
Ramondetta
Začátečník
Začátečník

Sobo píše:Heh, tys kupoval to dělo za 60k jenom kvůli 0.03 rozdílu v přesnosti? :D Já jsem se na to teda vykvák a koupím až ten topovej kanón.

Jinak souhlasím, M6 je hotová katastrofa, hraju to jen proto, že se udržuju příjemnýma myšlenkama na T29.
Nene nejsem padlej nahlavu :D nekupoval, ale štve mě že si ho musíš vyzkoumat Je to sice rychlopalný dělo. To je tak vše, ta 90 je už prej dobrá.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Clovek se nestaci divit co se tu dozvi.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já na 1S jedu většinou tu krátkou houfnici nebo co to je, protože když mě to hodí mezi vyšší tiery, což se stává většinou, tak ty ostatní děla je jenom leští. A nebo s tím neumím střílet ... už se těším na ten top kanón.
Goldnoob team proud member!
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ramondetta píše:Tak KV-1S neni špatná..
Podle me nejlepsi 6ka.. konkurence nema sanci.. co s timhle svinstvem jde rozdat za DMG nema v danem tieru obdoby.. akorat to holt neni zadarmo..
Thellwin píše:..už se těším na ten top kanón.
Viz neni to zadarmo.. jak jsem psal uz drive.. 122 stoji v zakladu 1k/1shot..
Naposledy upravil(a) Maxtor dne úte 29. led 2013, 21:28, celkem upraveno 1 x.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Nebo 4800 :-D A vřele doporučuju jemné míření na střelce.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“