po připojení 2. HDD mám low FPS

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
cainn
Nováček
Nováček

po připojení 2. HDD mám low FPS

Příspěvek od cainn »

Pls help, pravděpodobně mi po připojení druhého HDD klesly FPS, a to docela rapidně, ze stabilních 60fps v League of Legends, jsem teď na nějakých 15-25, zkoušel jsem ten HDD i odpojit ale FPS jsou pořád low. Nevím jistě jestli to bylo po tom připojení HDD ale pravděpodobně ano, na hry jsem neměl čas a tak jsem to nepoznal hned, ale jinou změnu jsem nedělal.
Voracek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: po připojení 2. HDD mám low FPS

Příspěvek od Voracek »

a na tom HDD cos připojil něco bylo?? zkus projet PC antivirem
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
cainn
Nováček
Nováček

Příspěvek od cainn »

vubec nic, bylo to uplne novy hdd, a jeste jsem to projel kasperskym, ale ten nic nenasel, leda ze bych neco pokazil jak jsem to preinstalovaval (WIN 7)
Voracek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Voracek »

Tos jako připojil novej disk a na nej preinstaloval win?? máš nainstalovaný ovladače na GK??
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
cainn
Nováček
Nováček

Příspěvek od cainn »

NN na starej, 300GB jsem hodil Win7 a ten 1TB mam jen jako uloznej, a ovladave na GK jsem nainstaloval, byl tam nejakej problem s Microsoft netFramework, ale ten jsem doinstaloval manualne
cainn
Nováček
Nováček

Příspěvek od cainn »

vypis z DxDiag http://leteckaposta.cz/360479775

normalne mám 8GB ram, ale dnes se mi odlepil chladic tak tam tu jednu ram ted nemam
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“