OMG
Path of Exile
Moderátor: Baneshee
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Path of Exile (slubne vyzerajuca diablovka)
Majn got! Kdyz jsem se vykaslal v kvetnu na diablo3 a presel na POE tak me vsichni spamovali, at se na POE vyprdnu, ze preci diablo. A ja ze ne, ze diablo me nebavi a hraju POE. Ted, kdyz jsem zas zacal d3 tak vsichni hrajou POE.
OMG
OMG
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Broxik
- Začátečník

Tak diablo asi chyten dech potom patchi tak neni treba zas tak ronit slzy.
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak ruku na srdce free to play a 70k hracu neni buhvi jaky vykon ... navic to neni vypovidajici cislo kolik lidi to opravdu hraje.
Hodne lidi stale hraje D3 a s nastupem noveho patche jich bude jeste vice
Hodne lidi stale hraje D3 a s nastupem noveho patche jich bude jeste vice
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To je samozřejmě na úhlu pohledu. Pro někoho je málo peněz 100k, pro druhýho může bejt málo 100M. Pro kluky z GGG to evidentně málo nebylo, protože pořád dokupujou další servery.
- Broxik
- Začátečník

Ty ale nebudeme tu resit kolik to hraje lidi ze? Jde o to ze je to fajn diablovka. V mych ocich porazi diablo temer ve vsem. Snad jen ne v tom ze tam nemam max lvl bojovnika
. Jestli se to nekomu libi nebo ne je jeho vec. Ale uz je mi milejsi pristup tehle firmy, ktera se o sve zakazniky stara jako to kdysi delal blizard nez co ted predvadi blizz. Je opravdu na hlavu aby clovek vyfarmil 100ky predmetu s secky byly ussles. Gemy potreboval miliony apobne nesmysly. Kdyz se na poe mrknes tam se opravdu nad spoustou veci lidi zamysleli. A to je proc budu hrat uz jen toto. Jeste premyslim ze prodam nejaky dobry gear z monka za eura aby mi to aspon neco malo vratilo 
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Urcite vyzkousim PoE jako plnou ... ale D3 hlavne HC je o necem jinem.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já se D3 nevzdám, těšil sem se na něj jak malej a dobrejch 40 hodin mě bavilo, pak už bohužel... Takže čekám na patche. Věřim, že to dostanou do podoby, kdy mě bude bavit i deset let tak, jako D2. Zatim je ale PoE kvalitní alternativa a baví mě ze všech Diablo klonů zdaleka nejvíc.
- Broxik
- Začátečník

Nevim tenhle typ hry je vzdy o 2 vecech v mych ocich. Vyblbnuti si z postavou tzn kouzal, skill tree atd.. a pak gearu. V diablu se nakonci moc z postavou blbnout neda. Mas docela malo abilit a sice muzou byt jine pres ty sutry ale to sou jen kosmeticky zmeny. Stejne vetsina ma +- stejny build... Kdyz mrknes na poe bude smit 111 skill pointu jestli sem to pochopil spravne. A to je hodne velky balik jak si ten tree uzpusobit svemu hrani. Naslende mas upravu gearu pres ty gemy a support gemy. Naprosto silena vec i postava ze stjenym buildem muze diky gemum fungovat naprosto jinak! Na gearu nemas vylozene nesmyslne statistiky jako treba str dexterity intelect. A takhle se da fakt pokracovat. Uz jen upgrade bileho zmetku na magic nebo rare je zajimave. Pridavani statu, rerol statu jako ty orby sou taky vyborna vecicka. Urcite zkus nebudes litovat. ALe me to teda chytlo az trosku pozdeji jak se vybavis a mas vice policek v skill tree:). Prvnich 10levelu je ehm zvykacich:)
- TankGeorge
- Začátečník

-
Koho ještě baví D3, tak pro něj nemá cenu vřítit se do PoE a doufat, že se splní jeho sny o dokonalá hře, že děti přestanou mít hlad a bude světový mír. Koho už totálně sere šnečí D3 developement team, který 10 měsíců pracuje na tak kruciálních věcech, jako je možnost používat barvičky na legendary items, místo přidávání hloubky do základních mechanik hry, aby byl vůbec v endgame fázi důvod hrát, tak zabít pár set hodin v PoE, než dají Diablo dohromady, je docela zábavná alternativa.
lvl 42 marauder, druhá obtížnost ("romatické" prostředí zakončení 3tího actu stojí za to x))
lvl 42 marauder, druhá obtížnost ("romatické" prostředí zakončení 3tího actu stojí za to x))
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Broxik
- Začátečník

Ja doufam ze dneska dobehnu nakonec actu II:). Btw nikdo tu nezminil to bsod takze vy ostatni tim netrpite? treba to muze delat zvukarna xfi(creative sou prasata na drivery) nebo starsi ovladace grafiky mam tusim nejaky 30x od nvidie.
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Hra mi nepadla ještě ani jednou
- Broxik
- Začátečník

Mel sem podezreni na creative a to se vyplnilo > pro secky majitele v pripade problemu pouzijte tenhle navod. Popr pro poe hazejte integrovanou ci jiny podobny workaround. Nekteri hrali i bez hudby:)
Hey guys
i figure out how to stop blue Screens permanently!
i read about it here: AllAround.cc PoE blueScreen WorkAround
1st: get new Drivers form January 2013 you see it cause they have a A on end of filename!
2nd: get Alchemy
3rd: install both and restart your System.
4th: Use Alchemy to get Path of Exile running with OpenAL!
enjoy the game with out any BSOD!
with best +DS_DV+
- rbclass
- Žlutá karta

-
mne zmrzlo pc len ked som hral v parte a partak siel do inej lokacie ako prvy,ked som sa vybral za nim..freeze..
- hadas
- Začátečník

-
jen pro info ti co tady pisou ze vyzkousi hru jako plnou. Ted probiha OBT a uz zadny wipe nebude ale OBT bude probihat minimalne do konce roku
- Broxik
- Začátečník

Takze je jistota ze postavickam nebudou smazany postupy? to je fjan trosku sem se bal ze mi smazou templare:).
- Saragar
- Začátečník

-
Přesně tak. Žádné mazání už podle vývojářů nebude. Jinak pro info se svým Marauderem sem postoupil do obtížnosti Cruel na 37 lvl. 
- Broxik
- Začátečník

Ty tos jako pocitve prosel obtiznosti? bo ja sem na normal a mam lvl 38 sem na konci actu III:). Na curel uz nejspise budu pres 60....
- TankGeorge
- Začátečník

-
@Saragar: Co hraješ za build +/-? Já mám mlátiče (2 hand mace, ground slam + heavy strike) na lvl 55, ACT1 merciless a je to masakrsakra. Už na cruel obtížnost začaly problémy. Neměl jsem ani 1000 HP a na konci A3 jsem nemohl udělat level, jak jsem furt chcípal a odečítalo mi to XP. Musel jsem se vracet, trochu poexpit a vytunit equip. Nakonec teda byl Solaris Temple pokořen na lvl 50. Musel jsem respecnout asi 10 bodů a narvat to do endurance chargů. Taková škoda DPS :/ Equip jsem taky musel nastackovat na HP a dostat se alespoň na 2500, ale už zdaleka tolik nechcípám.
Chtěl bych vyzkoušet Axe cleave, dual wield nebo klasický sword&board na nové postavě, tak sháním reference od někoho, kdo nejede 2h ground slam - který jedou skoro všichni maraudeři, jak jsem zjistil :/
@Broxik: Když se neploužíš opatrně v hardcore ladderu, tak nějakých 5 levelů pozadu proti contentu nehraje roli
Chtěl bych vyzkoušet Axe cleave, dual wield nebo klasický sword&board na nové postavě, tak sháním reference od někoho, kdo nejede 2h ground slam - který jedou skoro všichni maraudeři, jak jsem zjistil :/
@Broxik: Když se neploužíš opatrně v hardcore ladderu, tak nějakých 5 levelů pozadu proti contentu nehraje roli
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- Saragar
- Začátečník

-
@Broxik -> Jel sem poctivě. Nic sem neprobíhal. Všechny oblasti sem objevil na 100%
.
@TankGeorge -> No já jedu 2H (většinou sword ). Skilly jedu hlavně Infernal Blow ( to je podlě mě výborná schopnost
). Když přijde velká skupina většinou používám Lighting Strike. Rád používám totem na taunt. Mám 800 HP na lvl-u 39. Passive tree stavím na životy, resisty a HP regen. Celkově mám resisty okolo 70 - 80%. Jinak nevím co k tomu povědět 
PS: Manu už nemám, jedu to z životů.
@TankGeorge -> No já jedu 2H (většinou sword ). Skilly jedu hlavně Infernal Blow ( to je podlě mě výborná schopnost
PS: Manu už nemám, jedu to z životů.
- TankGeorge
- Začátečník

-
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6WCxZMltEE
Není nad efekt Valentýnského srdce napíchlého na zbraň ve hře...
Není nad efekt Valentýnského srdce napíchlého na zbraň ve hře...