Prechod win7 > win8 (Windows Virtual PC)

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 8 a 8.1.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Trady
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Prechod win7 > win8 (Windows Virtual PC)

Příspěvek od Trady »

Cao borci,
včera jsem provedl update na windows 8 zatím se v tom sice jen učím, ale narazil jsem na jeden problém a to je Windows Virtual PC s XP prostředím, kde mám uložené autodiagnostiky, katalogy ND apod. Když jej chci nahodit tak mi to hodí error.

Obrázek

Nevíte zda tento virtual pc jde nějak rozhýbat pod win8? Pokud ne, kde se standartně ukládaly data z tohoto prostředí?

Díky trady

PS jde o win 8 pro
CPU: i5-3570K@4,2Ghz (4,4ghz max air) | CPUcooler: GELID Tranquillo rev.2 | MB: Gigabyte Z77X-D3H (rev 1.1) | GPU: Gigabyte GTX 660 OC| RAM: DDR3 Kingston HyperX PnP 2x4Gb@1600Mhz CL9| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Blue 1TB| SSD: Crucial M4-128Gb | CASE: Fractal Design Define R4 - Black Pearl | PSU: Seasonic S12II-520 | SYSTEM: Windows 10 Profesional
Trady
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Prechod win7 > win8 (Windows Virtual PC)

Příspěvek od Trady »

Takže jsem zjišťoval a pátral a win8 toto nepodporuje. Verze win8 pro a výše obsahuje v sobě aplikaci Hyper-V (Převzato z windows server).

Zde v mém případě nastává problém. Je nutné aby procesor podporoval "procesorovou podporu SLAT (Second Level Address Translation)" Mám procesor Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz (notebook) a dle všeho to můj procák nepodporuje. Nevíte, zda by se toto dalo jakkoli ošetřit? i3, i5 a i7 to již standartně podporují a mně zajímá zda i zde by se dala tato podpora vytvořit když není standartně podporována.

Díky

(popř. skusím dále hledat)

Kód: Vybrat vše

http://blog.imp.cz/post/2012/08/20/Windows-8-Klientske-Hyper-V
CPU: i5-3570K@4,2Ghz (4,4ghz max air) | CPUcooler: GELID Tranquillo rev.2 | MB: Gigabyte Z77X-D3H (rev 1.1) | GPU: Gigabyte GTX 660 OC| RAM: DDR3 Kingston HyperX PnP 2x4Gb@1600Mhz CL9| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Blue 1TB| SSD: Crucial M4-128Gb | CASE: Fractal Design Define R4 - Black Pearl | PSU: Seasonic S12II-520 | SYSTEM: Windows 10 Profesional
Odpovědět

Zpět na „Windows 8 a 8.1“