Reinstalace W. Vista na stolním HP Pavilion

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows Vista.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Reinstalace W. Vista na stolním HP Pavilion

Příspěvek od Hoonzooid »

Zdravím, dostal jsem se do slepé uličky a tak doufám, že mi tu někdo bude schopen poradit. Dostal se mi do ruky PC (viz. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... 0001#N1258). Celý systém byl zpomalený, nakopnutý, nešel zvuk, průzkumník, pořád padal proces explorer atd... Po pár pokusech jsem se rozhodl systém obnovit z oddílu Factory image. Po restartu PC jsem se pomocí F11 dostal do nabídky pro obnovu systému. Systém se úspěšně nahrál na disk, PC se restartoval a v momentě kdy jsem měl vyplnit potřebné info se objevila chyba "Chyba konfigurace systému". Po kliknutí na OK se počítač vypnul. Po zapnutí se opakovalo to samé. Použil jsem tedy své instalační DVD Vist, ale Product Key ze štítku mi to nebere. Nicméně Visty jsem nainstaloval bez klíče, pokud ho zadám ve Windows, hlásí mi to chybu 0xC004C003. Navíc jsem zjistil, že už se nedostanu ani do nabídky pro obnovu systému pomocí klávesy F11. Moje otázka tedy je, zda je ten klíč vázán na speciální verzi Vist od HP? Je nějaká možnost z oddílu Factory image vytvořit DVD? Nebo je jediná možnost pouze objednání Recovery DVD od HP? :(
Za všechny rady předem děkuji :)
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Reinstalace W. Vista na stolním HP Pavilion

Příspěvek od xIndian »

S Product Key jsem měl nedávno problém na jednom NTB od Asusu, na kterém jsem se nedostal na Recovery partition dsku. Proto jsem si stáhl OEM instalačku (v tomto případě se jednalo o W7). Také mi neprošel klíč na štítku, pomohla až aktivace přes telefon. Zkoušel jsi tuto možnost?
Odpovědět

Zpět na „Windows Vista“