Spekulace ohledně vývoje herních bezdrátových myší.

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
error17
Začátečník
Začátečník

Spekulace ohledně vývoje herních bezdrátových myší.

Příspěvek od error17 »

Jelikož mám dosluhující myš Logitech G7 tak by mě zajímalo jestli nemá někdo info ohledně nových bezdrátových myší co mají vyjít. Pokukuji po G700 ale ta je s námi už nějakou tu dobu a nerad bych si kupoval myš která bude za chvíli nahrazená novým modelem. Co se týká periferií jsem příznivec Logitechu takže asi něco v tomto směru.
CPU:[/color] Intel Core i5-3570K @ 4,2Ghz MB:Gigabyte Z77X-D3H RAM:8GB Kingston DDR3 1600 HyperX Genesis Grey GK: MSI R9 280X GAMING 3G PSU:Fortron 550W
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: Spekulace ohledně vývoje herních bezdrátových myší.

Příspěvek od Maxtor »

Vyvoj mysi jde neuveritelne kupredu.. lze to videt v podstate kazdym mesicem. Kazdou chvili jsou ocekavany nove modely, ktere prinesou doslova revoluci. Bude je mozne drzet v ruce, bezdratove modely budou bez kabelu, podle elektrickych impulzu snimanych z uzivatelovy ruky tyto kusy poznaji, jak moc je unaven a schopen pohybovat rukou, na zaklade cehoz budou dynamicky menit DPI. MMORPG model bude mit trojnasobny pocet tlacitek (i zespoda) a v neposledni rade ma vyjit model, ktery bude mit "autopilota" (stahnes profil pro hru a mys sama vystrili vsechny nepratele - tedy profi gaming dostane uplne novych rozmeru).
Mr Lucas
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr Lucas »

Paráda :lol:
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Maxtor píše:...Bude je mozne drzet v ruce, bezdratove modely budou bez kabelu...
Né, na tohle jsem teda čekal, už si na takovou šetřím půl roku. :lol:
Obrázek
error17
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od error17 »

Pěkné počtení ... na to si počkám 8-). Nicméně mě by stačil jen vylepšený senzor, větší citlivost popř. větší výdrž na baterii pružnější kabel při připojení k myši a takové drobnosti které se dají s novým modelem vychytat.
CPU:[/color] Intel Core i5-3570K @ 4,2Ghz MB:Gigabyte Z77X-D3H RAM:8GB Kingston DDR3 1600 HyperX Genesis Grey GK: MSI R9 280X GAMING 3G PSU:Fortron 550W
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Co chces vylepsovat? Proto jsem napsal co jsem napsal.. jedine co se da vylepsit (a prinesly to uz posledni dve generace mysi) je zisk vyrobce. Nakecame nactiletym jarinum, ze potrebuji ja nevim co, nastrikame na to obrazek a prodame to za 3000,-.. neco podobnyho hledas.. nebo ne..? Protoze presne na tohle se ptas..
Vyvoj mysi se zastavil pred X lety.. neni na tom co vylepsovat. Jedina posledni zmena byla prechod na laser senzor, ale zbytek jsou uplny hovadiny pro oblbnuti hloupych zakazniku. Myslis si, ze Logitech, Razer apod. vyrabeji ty 3000,- mysi za vic nez nejakych 200Kc nebo podobne? Nebud naivni.. DPI bys chtel jake.. 12,000..? abys mysi hybal na plose 4m2..?

Kup si mys, ktera ti dobre sedne do ruky a nabizi co potrebujes (tlacitka, drat/bezdrat) a nevymyslej blbosti..
error17
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od error17 »

Myslím že co se týká výdrže tak je ještě velký prostor pro vylepšování ... Samozřejmě Logitech apod. mají na takových myších dobrý zisk to je jasný. Nicméně na mé specifické požadavky dosahuje snad jen Razer Mamba 2012 4G Elite která rozhodně nepatří mezi nejlevnější a proto si říkám jestli vyjde za pár měsíců něco co moje požadavky splní či ne.
Myslím tím možnost práce s bezdrátem v případě potřeby s drátem(který je ohebný jak u dobrých drátových myší) dále pak možnost napíchnutí myši do dokovací stanice a zároveň možnost výměny akumulátorů s dobrou výdrží a dostatečným množství tlačítek i pohodlný design do ruky. Takže pokuď by takových myší bylo víc tak bych se neptal na vývoj.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No dyt o tom mluvim.. ptas se na vyvoj. Pripada ti, ze se za posledni roky nekde neco vyvinulo..? Jsou to porad stejne identicke mysi, jen v nich je jiny senzor.. a ano, vsechny ty podsvetleni, dokovaci stanice vcetne super kabelu apod., jsou halirove polozky, ktere s vyvojem nemaji nic spolecneho.. jen se do krabice proste narve vice bordelu aby to nejaky blazen draze zaplatil.
Proste se vykasli na nejaky vyvoj.. tyhle ujete plastove hracky za X tisic tady budou porad. Razer na mysich krome barvy podsvetleni nemeni nic uz snad dva roky.. Logitech radeji uz ani nic nevydava. Po prvotni medialni kampani ty prodeje rapidne padaji..

Uplne nejvice miluju ty vsechny stejne mechanicke (udajne tak uzasne - v roce 1990 to byla norma za 150Kc a nikomu to nijak uzasne nepripadalo) klavecnice za pomalu uz desitky tisic, ktere vlastne za tu cenu neprinesou nic.. jen tlacitka ktera nikdo nepuziva, displeje, ktery vecer sviti do oci a prekazi ale hlavne.. ty uzasne barvy a nastriky na kazdem centimetru.
Cely tenhle business periferii je jedna velka habadura na nactilete fanousky her, protoze ti si to pred rodicema pod ten stromecek vzdycky nejak obhaji. Copak si pamatujes pred takovymi 6, 8mi lety (ja nevim), ze by vubec sla koupit klavesnice nebo mys za 2000,-..?

Sam jsem ted hledal slusny velky bezdrat.. G700 padla na 1500,- tak jsem ji vzal.. a ano.. samozrejme s mysi za 200,- se to srovnavat neda, ale i tak je to cena na facku, ktera nema s realitou vyroby spolecneho nic. A ano.. tady s tebou souhlasim s onou vydrzi. Je to slabota.. na druhe strane to je podle me problem sensoru a frekvence jeho cteni.. stejne tak umistenim prijimace. Problem se ale neda moc resit vyvojem mysi, ale akumulatoru. Logitech jen posbira to, co Asiati vyvinuli (rozumej treba onen senzor) a posklada to dohromady. A prave v tehle soucastkach uz moc co vymyslet neni.

Vybirej stejne.. zamysli se nad tim, co opravdu pouzivas a jestli polovina tohohle bordelu v krabici neni zbytecna a podle toho kup.. nic noveho nevyjde.. nic noveho se nevyvine.. nema kam.. uz 10 let nikdo nic noveho nevyvinul.. co asi tak chces na mysi vyijet.. tedy krome poslednich pokusu s dotykovymi buttony a plochami. Jedine novinky, ktere muzes ocekavat je to, co jsem psal v prvnim odstavci. Razer nebude zeleny ale pro zmenu cerveny treba, Logitech bude mit vsude plakaty s motivy CoD a ARMA apod.. a jejich mys zase bude ta nejlepsi na svete, ktera kdyz zkolabujes, obnovi tvuj obehovy system.. nevim co vic k tomu rict.. :)
error17
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od error17 »

Pěkně napsané díky za nasměrování a rozvedení tématu 8-) víceméně souhlasím s tebou co se týče drahých věcí které nepřinesou nic. Vývoj těchto věcí asi jak říkáš skoro nemá kam dál směřovat ale pokroky tu jsou přidáním kabelu k bezdrátové myši vidím jako jeden z nich.
G700 jsem měl objednanou ale po tom co jsem si rozebral moji G7 očistil a vyfoukal zase jakž takž šlapala takže jsem to nakonec odložil a řekl si co když vyjde něco lepšího ale asi si mě přesvědčil nic světobornýho v posledních letech nepřišlo a asi jako přechod z kuličkových na optické taky chvíli nepřijde takže asi nemá smysl čekat.
Budu nad tím tedy ještě uvažovat nejde mi o nějaké blbůstky v balení ale zvykl jsem si na určitou kvalitu bezdrátu znám jeho plusy a mínusy a mám rád ten komfort ve kterém jsou ještě skryté rezervy. Jo kdyby pořádné myši stáli pár korun bylo by to jednodužší :D.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Asi tak.. dokud ta G700 nespadla na pulku, vubec jsem o tom ani neuvazoval, protoze to neni uchylnost, ale zlodejina, kolik si za tuhle plastovou blbost dokazou rict..
Trochu me mrzi ta vydrz, ale dnesni USB umi byt powered i ve vypnutem stavu PC a delam to tak, ze mam z PC vyvedeny ke stolu kabel a kdyz uz bude vybita, v noci ji necham pripojenou.. ale teda je fakt, ze zrovna u te G700 je ten kabel jak z oceli.. ne tlusty, ale je tvrdy jako blazen.. tusim ze by unesl 4 tuny, protoze jestli v nem nejsou armatury, tak nevim.. :)
Stejne ale onu mys vyuzivam tak, ze pri provozu bych sem kabel nedal.. mam pred ni klavesy.. takze to, ze ji napichnu v noci problem resi..

Co se tyce novych modelu neocekavam razne zmeny v designu.. aktualni modely jsou v tomhle uz hodne daleko.. bude to porad to samy dokola.. v technologiich se novinky objevi jen v rovine dotykovoho ovladani.. dotykovych ploch apod.. proste zkousej se blbosti..

Ted me jeste napadlo jen informacne.. znamy ma bezdratovou Razer Mamba.. loni na ni dataart taky delal akci se slevou na pulku a jak ta G700, tak ta Mamba se mi drzi skvele.. obe mysi jsou velke, perfektne zpracovane.. proste spicka trhu.. obe vydrzi userovi cca 2 dny.. Mamba ma teda dock, coz je rozhodne fajn.. ale bohuzel uz je na trhu jen posledni model, ktery stoji hrozny penize..
error17
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od error17 »

No G700 a Mamba jsou snad pro mě jediné použitelné myši ...otázka peněz mi nicméně vrtá hlavou asi když budu chtít ušetřit půjdu do G700 a když ne tak do Mamby a kdyby se objevila nějaká výrazná sleva tak bych asi do ní šel určitě.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak abych nekecal.. ona se prece jen jedna novinka objevila.. ona ta cena muze bejt fakt jeste vyssi.. :D
http://www.czc.cz/razer-ouroboros/122667/produkt
error17
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od error17 »

No vidíš to a pak že nerostou :D... Btw se asi inspirovali u F1 ... přidali přítlačné křidélka aby se mi myš držela pekně u země :D.
error17
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od error17 »

Aneb vývoj. Podle mě se mění jen cena a vzhled :D ... a "S" v názvu.

http://www.zive.cz/bleskovky/logitech-a ... fault.aspx
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“