Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 3
s 80k musis sundavat elity max. pul minutu ... kolik mas celkove AR? Kdyz uz public tak treti akt od tretiho questu.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jestli AR myslis resist to all, tak kolem +-150, ale jistej si nejsem, ted to moznost zkontrolovat nemam. a A3 3ti quest zkusim vecer, diky za tip.Nordir píše:s 80k musis sundavat elity max. pul minutu ... kolik mas celkove AR? Kdyz uz public tak treti akt od tretiho questu.
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- Shakall605
- Začátečník

80k dps musí na MP1 stačit. Po druhé jak jsem oživil diablo jsem měl podobnou dps a rovnou jsem hrál MP1 uplně s přehledem. All resist musíš mít aspoň 400+, tj. základ, k tomu energy armor(spell) a blur(talent). Jak máš tyto věci, pak chvíli potrvá než tě někdo sundá.
Momentálně mám 160k dps a stačí mi to na MP4-5. Trochu elitky kituju, ale to jsem dělal i na nižším MP, když není dobré je mít u těla.
Momentálně mám 160k dps a stačí mi to na MP4-5. Trochu elitky kituju, ale to jsem dělal i na nižším MP, když není dobré je mít u těla.
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
OK, aktualne mam Temporal Flux/Galvanizing Ward/Illusionist, vymenim to prvni, a hodim si tam Blur, 20% nizsi melee dmg se asi hodi 
jinak s temi resisty... to bude docela problemek... to stoji nemaly peniz... :/
jinak s temi resisty... to bude docela problemek... to stoji nemaly peniz... :/
Naposledy upravil(a) raym0n dne úte 5. úno 2013, 10:23, celkem upraveno 1 x.
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na inferno mas hrozne malo resistu .... jak pise Shakall605 ale aspon 400 je minimum, se nediv ze te sundaj elity behem chvilky
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
resp nesundaji, jsem schopen se rychle regenerovat, takze stylem, ze mezi ne hodim hydru, nicim je i teleporty s calamity, kterej dava 260% dmg. tak je nakonec udolam(stunuju iluzema), ale je to na dlouho, uvidime... zkusim mrknout na nejaky gear na resisty, na kolik by to vyslo.
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo ale na MP0 dej si vyssi a uvidime
kolik mas regeneraci?
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak ruzne, s gearem na magic find 1500/sec a drzim se nekde v dalce, s gearem, kdy jsem schopen chodit sam tak 2600/sec
- Alfajk
- Začátečník

-
regen je stejne useless stat kdyz nemas dostatek EHP,tady resistu,armoru a hp...
jinak paragon lvl 100 uz ma hodne lidi,nektery mentalne chory ho maj i na vsech 5 classach,jini zase i na hardcore
jinak paragon lvl 100 uz ma hodne lidi,nektery mentalne chory ho maj i na vsech 5 classach,jini zase i na hardcore
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Cooper69
- Začátečník

taky block chance, dodge, damage reduction..Alfajk píše:regen je stejne useless stat kdyz nemas dostatek EHP,tady resistu,armoru a hp...
ehp ti hlavne rika, kolik toho sneses nez umres a ze je k nicemu mit 10000 armoru, kdyz mas jeden zivot. jde o pomer mezi temito vlastnostmi. effective health pool.
pokud ma kdokoliv zajem, muze si ho spocitat pri upgradu, kdyz se nemuze rozhodnout, jestli je lepsi 1000 zivotu nebo + 30 rezistu. ... k tomu je vypocet EHP urceny. to jak si to napsal ty mi moc smyslu nedava
Ahoj.
- Alfajk
- Začátečník

-
vzdyt to rikam,jenom jsem tam zamenil pismenko ve slove "tedy" na "tady"...Cooper69 píše:...
treba na hardcore se barbar hraje na regen a da se to poskladat tak ze je proste uplne nesmrtelnej(samozrejme mp1 max)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Cooper69
- Začátečník

nenapsal. EHP není dostatek armoru, životů a rezistů.
kromě toho, že se EHP týká i dalších vlastností, tak je to hlavně jejich poměr, ne prostá velikost. jde o POMĚR těchto vlastností.
pomocí výpočzu EHP zjistíš, jestli je lepší přidat životy, nebo rezisty. chápeš?
kromě toho, že se EHP týká i dalších vlastností, tak je to hlavně jejich poměr, ne prostá velikost. jde o POMĚR těchto vlastností.
pomocí výpočzu EHP zjistíš, jestli je lepší přidat životy, nebo rezisty. chápeš?
Ahoj.
- Alfajk
- Začátečník

-
ja vim jak EHP funguje,ale nepovazoval jsem za dulezity rozepisovat kazdej detail nekomu,kdo s tezi chape zakladni mechaniky,mene je nekdy vice
treba block chance ti je dost k nicemu,kdyz nemas stit,stejne tak nejedes u wizarda dex na dodge,kdyz bys mu rekl ze se to z toho pocita,muze se klidne stat,ze zacne nabirat dex a nasadi stit
treba block chance ti je dost k nicemu,kdyz nemas stit,stejne tak nejedes u wizarda dex na dodge,kdyz bys mu rekl ze se to z toho pocita,muze se klidne stat,ze zacne nabirat dex a nasadi stit
- Cooper69
- Začátečník

nevymlouvej se. napsal jsi, ze
kdybys nechtěl znít chytře, napsal bys jenom, že to chce dostatek rezistů, armoru a hp. to by byla absolutní pravda.
z toho co jsi napsal vyplývá, že netušíš co je EHP.. kdybys napsal: aha ok, máš pravdu, bylo by to lepší
EHP není dostatek těchto vlastností.Alfajk píše:regen je stejne useless stat kdyz nemas dostatek EHP,tady resistu,armoru a hp...
kdybys nechtěl znít chytře, napsal bys jenom, že to chce dostatek rezistů, armoru a hp. to by byla absolutní pravda.
tak proč do toho pleteš EHP, o kterým raymon nejspíš ani netuší?Alfajk píše:ja vim jak EHP funguje,ale nepovazoval jsem za dulezity rozepisovat kazdej detail nekomu,kdo s tezi chape zakladni mechaniky,mene je nekdy vice
z toho co jsi napsal vyplývá, že netušíš co je EHP.. kdybys napsal: aha ok, máš pravdu, bylo by to lepší
Ahoj.
- Alfajk
- Začátečník

-
nejak nechapu,o cem tocis ty...EHP zkratka zavisi na tech vlastnostech co jsem vypsal,jen jsem je nevypsal vsechny,navic jak jsem rekl,u wizarda stejne dodge a block neresis,takze pokud si nebude hrat s kalkulackou a pocitat kazdej bod,bohate mu staci popis velky EHP = hp+armor+resist a potom teprve ziskava HP regen na ucinnosti 
- Cooper69
- Začátečník

kromě toho, že jsi napsal, že to závisí pouze na těch vlastnostech, tak jsi uvedl zavádějící informaci, že "dostatek EHP,tady resistu,armoru a hp..."
to je prostě kravina. chtělo by to používat míň termínů, kterým ne až tak zcela rozumíš. pak klameš lidi kolem sebe...
EHP JE IDEÁLNÍ POMĚR MEZI TĚMITO VLASTNOSTMI
to je prostě kravina. chtělo by to používat míň termínů, kterým ne až tak zcela rozumíš. pak klameš lidi kolem sebe...
EHP JE IDEÁLNÍ POMĚR MEZI TĚMITO VLASTNOSTMI
Ahoj.
- keistown
- Žlutá karta

-
Za prvy blabol typu napsals ze trava je modra tak nepoznas barvy je fakt useless 
Za druhy EHP neni pomer, EHP je kombinaci (nasobkem, souctem atd. podle mechaniky) vsech tech faktoru.
Pomer je dulezitej proto, aby EHP bylo co nejvyssi, ale EHP fakt neni pomer.
A za treti nemate pravdu ani jeden, pro to aby regen byl uzitecnej je potreba dobra redukce dmge, ta regen nasobi.
Tzn co nejvetsi pomer EHP/hp.
Kdyz budu mit 50000 hp (50k EHP) a nebudu redukovat nic tak 1000 regen bude v pomeru s dmg mobu 1000 regen.
Kdyz budu mit 25000 hp a budu redukovat polovinu (tzn 50k EHP) tak 1000 regen bude v pomeru s incoming dmgem 2000 regen.
Za druhy EHP neni pomer, EHP je kombinaci (nasobkem, souctem atd. podle mechaniky) vsech tech faktoru.
A za treti nemate pravdu ani jeden, pro to aby regen byl uzitecnej je potreba dobra redukce dmge, ta regen nasobi.
Tzn co nejvetsi pomer EHP/hp.
Kdyz budu mit 50000 hp (50k EHP) a nebudu redukovat nic tak 1000 regen bude v pomeru s dmg mobu 1000 regen.
Kdyz budu mit 25000 hp a budu redukovat polovinu (tzn 50k EHP) tak 1000 regen bude v pomeru s incoming dmgem 2000 regen.
- Alfajk
- Začátečník

-
tohle nikdo z nas nevyvraci,jenom cooper pitva kravinykeistown píše: Kdyz budu mit 50000 hp (50k EHP) a nebudu redukovat nic tak 1000 regen bude v pomeru s dmg mobu 1000 regen.
- Cooper69
- Začátečník

keistown píše: Za druhy EHP neni pomer, EHP je kombinaci (nasobkem, souctem atd. podle mechaniky) vsech tech faktoru.
samozřejmě chce každý co nejvyšší EHP. vyšší EHP docílíš tím, že nakominuješ správně zmiňovaný vlastnosti. tozn ne 10000 armoru a jeden HP.Cooper69 píše:EHP JE IDEÁLNÍ POMĚR MEZI TĚMITO VLASTNOSTMI
sám píšeš, že poměr je důležitej pro to, aby EHP bylo co nejvyšší. a o to všem jde a v tom smyslu jsem to snad psal.
jak se vypočítá EHP je věc jiná, jestli se to tam násobí, odčítá, integruje fakt nevím, pro hráče je to jedno. co pro hráče důležité je, že pomocí EHP kalkulačky zjistí, jestli je lepší víc životů nebo víc armoru. čili poměr těchto vlastností.
kdyžtak mě oprav... a na chvíli předstírejme, že jsem úplnej idiot a vysvětli mi to polopatě...protože s tebou souhlasím a nevím proč nesouhlasíš ty se mnou...
Naposledy upravil(a) Cooper69 dne úte 5. úno 2013, 16:00, celkem upraveno 1 x.
Ahoj.
- Cooper69
- Začátečník

hlavně napsal že ty taky nemáš pravdu... navíc, já jsem psal o damage reduction, tys jí vynechalAlfajk píše:tohle nikdo z nas nevyvraci,jenom cooper pitva kravinykeistown píše: Kdyz budu mit 50000 hp (50k EHP) a nebudu redukovat nic tak 1000 regen bude v pomeru s dmg mobu 1000 regen.
Naposledy upravil(a) Cooper69 dne úte 5. úno 2013, 16:02, celkem upraveno 1 x.
Ahoj.