Omlouvam se ze to davam do tohodle topicu ale mam vazny problem.
Koupil jsem si originalni hru na PC FIFA 2013 a kdyz ji nainstaluju a zapnu tak mam cernou obrazovku a hra se nespusti (jakobych na ni nemel pozadavky). A to stale dokola i pres reinstal.. Drivery mam.
Problem je vtom, ze mam podle me dost vykony pocitac.
Základní Deska: ASUS P9X79 PRO - Intel X79
Procesor: Intel Core i7-3770S 3.00 Ghz [mel by to byt osmijadrovy procesor]
Grafická karta: Sapphire HD 7950 Vapor-X 3 GB DDR5
RAM: KingstonX 8 GB DDR3
Dekuji vsem za radu.
Fifa 2013
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- michal.kolesa
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fifa 2013
a co záplaty na Windows ?
Vyšel ke hře nějaký patch ?
Možná je problém ve Windows 8 že hra na něj není připravená
nebo nějaký ovládač není kompatibilní s Windows 8
Nebo nějaký antivir nějaký proces při spouštění hry zabllokuje tiše, že ani o něm nic neřekne, že se něco bloklo.
Vyšel ke hře nějaký patch ?
Možná je problém ve Windows 8 že hra na něj není připravená
nebo nějaký ovládač není kompatibilní s Windows 8
Nebo nějaký antivir nějaký proces při spouštění hry zabllokuje tiše, že ani o něm nic neřekne, že se něco bloklo.
- Atapi
- Začátečník
Procesor je čtyřjádro s HT, né osmijádro... Toliko asi vše k procesorům, hru si dořeš v hrách.
- gl4d1
- Nováček
-
nebyl jsem si jistý, ale myslim si, ze pri takovem delu je v podstate jedno jestli ctyr nebo osmi jadro.Atapi píše:Procesor je čtyřjádro s HT, né osmijádro... Toliko asi vše k procesorům, hru si dořeš v hrách.
- Atapi
- Začátečník
dělu? Nevím no, je to navíc S verze - sice menší spotřeba, ale taky menší frekvence a logicky výkon, nebo je K?gl4d1 píše:nebyl jsem si jistý, ale myslim si, ze pri takovem delu je v podstate jedno jestli ctyr nebo osmi jadro.Atapi píše:Procesor je čtyřjádro s HT, né osmijádro... Toliko asi vše k procesorům, hru si dořeš v hrách.