Crysis 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Crysis 3

Příspěvek od Still.Lord »

Jsem na to zvědav... Dohrál jsem před chvíli C2 (To byl zase WTF konec...). Tak jsem zvědav co bude v C3 :)
damib
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od damib »

Still.Lord píše:Jsem na to zvědav... Dohrál jsem před chvíli C2 (To byl zase WTF konec...). Tak jsem zvědav co bude v C3 :)
No nechci být OT, ale mě se ten konec líbil. Cituju "They call me prophet". Sice mohl být delší no, ale co na tom nebylo dobrý, tak ti bossové. Čekal jsem velkýho cepha.
Sem o 150 killů dopředu !!!!!!!!!!
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

Mám to tak, že singl si užiji graficky a jen, že tam je a pár roků budu hrát MP s minimálním nastavení.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

damib: Právě, taky jsem čekal nějakou bitku s bossem nebo něco "epického".. ale konec byl fakt nuda, jsem myslel že bude ještě jedna mise a on konec..
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Sranda spíš bude, jak vysvětlej, co se stalo s Alcatrazem, nebo aspoň s jeho vědomim a hlavně to, že v roce 2023 byl už prorok takovej +/- 40ti letej týpek, v roce 2047, kdy se odehrává Crysis 3 to je defacto 60ti letej děda...Max že Alcatraz bybyl mladík nějakej, čili furt v obleku přebývá a slouží prorokovi jako tělo...

Nicméně Crysis 2 taky nenaplnil má očekáváná, ale hra to dobrá docela je, ale 1čka byla lepší...Crysis 2 vás jakoby chytne a furt vás nutí si myslet že se stane něco víc, že půjde o něco víc, pak to začíná být zajímavý s Hargreavem, jak se vybavujou prorokovi vzpomínky - na to koneckonců lákali v trailerech a on člověk tu hru odehraje a ono jakoby to skončí roznesenim spór přenastavenym na likvidaci Cephů někde v parku a ukáže se, že Prorok není tak úplně mrtvej...a najednou člověk zjistí, že to co ukazovali v trailerech jako lákadlo jakj ta hra bude zajímavá byla vlastně všechna ta smetana, co ta hra nabízí a ještě to rozvedou na pokračování "Haló? Mluvím s nositelem obleku Jacoba hargreava? Karl Ernst Rasch, k vašim slubám, jak se jmenujete?" "Říkají mi Prorok..." a Alcatraz jako wtf...
A o to to bylo zajímavější protože společnost co vytvořila Nanosuit se jmenuje Hargreave-Rasch...hargreave zmraženej v ledu mluvící přes počítače, co je s Raschem? A to už vůbec nemluvim o tom, že mě zajímalo co je s Nomadem, Psychem, co Helena Rosenthalová která vymyslela jak přes nomáda vysílat signál co narušuje štíty cephů a už vůbec to, že bych rád potkal "modrý" cephy z Crysis 1čky, byly strašidelnější, tajemnější a ne tak stupidní jak ve 2ce - nezlobte se, ale želatinoidní vodní růžovej slizák uprostřed kovovýho brnění na mechanickejch nohách s mechanickýma rukama se schválně odkrytejma slabejma růžovejma místama, aby schválně odkryli svoje největšlí slabiny...rofl...to 1čka byla mnohem logičtější, tam ti malý modrý zmetci byli čistě mechaničtí, pak ty velký byly lítající mechanický chobotnice s mimozemskym řidičem, kterej nebyl vidět + ty obrovský pavouci, to bylo super...a ty v lodi v misi Core sice vypadli tak trochu jak mloci nebo čemu to připodobnit, ale byly apsoň trochu tužší, zelení, zvláštnější, děsivější...ne jako růžová plžoidní koule která se pod většim tlakem rozstříkne nebo rozplácne...
Naposledy upravil(a) sam_217 dne úte 5. úno 2013, 21:09, celkem upraveno 1 x.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mě tedy C2 bavilo víc než C1... Ale asi si projedu ještě jedničku :)
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Riku píše:
damib píše: Dost mi tam vadí ta chromatická aberace, je to takový přeplácaný občas, ale líbí se mi to jinak.
Konzole -> r_chromaticaberration = 0 :)
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Hlavson píše: Konzole -> r_chromaticaberration = 0 :)
já si říkal, že to půjde nějak vypnout, ale byl jsem línej to hledat... dík! 8-)
PS5 Pro | LG OLED CX55
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

Pro mně byl první Crysis jedinečný v ději, když okolí začalo zamrzat, se vším co se s tím spojovalo. Vyjádření mimozemské moci nebylo ve hrách silnější. Snad se C3 trochu přiblíží.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No hlavně se mi zdá, že Crysis 2 vůbec nenavazuje na příběh jedničky.. celá dvojka je taková nesmyslná.. proč se vůbec při invazi vetřelců pobíjej navzájem Cell a US rangers? Místo aby všichni šli proti vetřelcům, tak Cell nahánějí týpka od rangerů v nanosuitu. Vůbec zatím nechápu o co ve dvojce jde, jsem asi v půlce hry.
Naposledy upravil(a) Riku dne stř 6. úno 2013, 09:01, celkem upraveno 1 x.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ale oni neví, že ten v tom obleku je někdo "jiný". :)
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No to já vím, ale proč proboha nahánějí US vojáky, nebo teda negra v nanosuitu místo aby zabíjeli emzáky???

Co mi taky dost vadí jsou ti vetřelci samy o sobě. V Crysis 1 měli nějaký různý chapadla a tak, vypadali spíše jak hmyz.
Najednou ve dvojce vypadaj jak lidi v nějakým futuristickým brnění.. WTF?!
PS5 Pro | LG OLED CX55
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No to se dozvíš skoro na konci...

Tak emzáků není jen jeden druh.. Prostě mají ruzné vývojové větve na různé příležitosti... emzáci v C1 mě děsně srali :)
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Tak to jsem zvědavej, musím to dohrát, než vyjde trojka :D

Mně právě štvou ti nový emzáci, ale budiž no...
PS5 Pro | LG OLED CX55
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Mě Crisis 2 bavil víc než jednička. Tu jsem si tenkrát koupil hlavně kvůli grafice. Ten konec dvojky byl fakt nic moc. Na trojku jsem zvědavej. Pořád přemýšlím o předobjednání.
Cell se vás snaží dostat, protože jste pro ne biologickou hrozbou a nositelem nákazy, ne?
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No jednička mě taky extra nebavila, spíš mi jde o ty souvislosti v příběhu. Klidně mi to tady vyspoilujte, u Crysis mi to nebude vadit když se dozvím konec :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Tak o tom, že Prophet je podle Cell biologicka hrozba se mele už od samotnýho začátku..
Takže žádnej spoiler.. :wink:
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No to jo, ale říkám, i kdyby tady někdo napsal jak to skončí, tak mi to je fuk... u Crysis mi to je tak nějak jedno co se tam stane, beru to jen jako kosení emzáků :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Třeba chtěli konec Crysis 2 rozšířit o bossfight a vysvětlění fenoménu "wtf Prorok" nějakým DLC, jak je u EA zvykem, ale lidi to tak hrozně vypískali, když to vydali bez DX11, že raději dělali na patchi. Crysis 2 má určitě svoje světlé momenty, ale až tak za půlkou hry. Pamatuju si hlavně noční mise na ostrůvku, boj s tím velitelem CELL a dost ostré noční bitky v ulicích s těma velkýma mechama. C2 začne mít spád až po té záplavě.

Každopádně mise v Crysis 1 uvnitř mimozemské lodi je to nejpůsobivější, co jsem ve 3D střílečkách kdy zažil. Skoro, jako když člověk hrál Unreal v roce 1999 x) a čuměl na ty exteriéry. Stav beztíže, unikátní grafické a umělecké nápady, špičkové technické zpracování - kdo to nehrál, tak už jen kvůli téhle misi by si měl C1 sehnat.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

S tim souhlasim no, ta bezgravitační mimozemská loď 2miliony pohřbená na ostrově pod hromadama šutru byla neskutečně parádní věc...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“