Repro 2.0/2.1 bez brumu
Moderátor: CageJ
- SNowie
- Začátečník

Repro 2.0/2.1 bez brumu
Zdravím, můžete mi prosím poradit nějaké rozumné (do 1500) repro zaručeně bez problémů s brumem? Mám logitech x-520 a z brumu (i po vypnutí) mne už občas bolí hlava, stačí 2.0 nebo 2.1, stejně víc nepoužívám.
Zvukovku používám onboard z P8Z77 (Realtek ALC892), kdyby to mělo vliv.
Díky moc
Zvukovku používám onboard z P8Z77 (Realtek ALC892), kdyby to mělo vliv.
Díky moc
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
Re: Repro 2.0/2.1 bez brumu
a nějakej zesilovač / pasivní reprobedny doma asi nemáš co??
kdybys nahodou měl tak by nebyl problem za 1500 jedno z toho sehnat v bazaru a ten zvuk by byl omnoho lepší než nějaký genius "supervýkoné" "70W" shity
kdybys nahodou měl tak by nebyl problem za 1500 jedno z toho sehnat v bazaru a ten zvuk by byl omnoho lepší než nějaký genius "supervýkoné" "70W" shity
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- SNowie
- Začátečník

bohužel nemám ani jedno
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
tak to ti asi neporadim...ale ostatnim se urcite bude hodit informace:co posloucháš,jak nahlas,jak daleko od repráku budeš a jak velky mužou bejt 
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
tak jde o to co je zdroje toho brumu, pokud elektrická zásuvka, pak by mohl pomoct nějaký síťový filtr
http://prepetove-ochrany.heureka.cz/belkin-pureav-a402/
a pokud to brumí samo o sobě (z jakékoli zásuvky/baterie), tak to je podle mne normálně na reklamaci. to nemá co brumit.
http://prepetove-ochrany.heureka.cz/belkin-pureav-a402/
a pokud to brumí samo o sobě (z jakékoli zásuvky/baterie), tak to je podle mne normálně na reklamaci. to nemá co brumit.
- SNowie
- Začátečník

Dělá to bohužel ve všech zásuvkách už od začátku, ty repráčky jsou dávno po záruce 
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ve všech zásuvkách u tebe doma, nebo ve všech zásuvkách i mimo paneláky, kde stojí rozvody za ho*no.
- ÿthren
- Začátečník

-
no ta přepěťová ochrana ti pravděpodobně nepomůže, nebo jenom minimálně. Není to výrobní vada, je to prostě vlastnost většiny PC bedniček, jelikož se na nich šetří kde může. pomohla by jediná věc, a to vzít šroubovák a pájku a vyměnit tam jistý kondenzátor.
A koupí nových si nemusíš pomoct, většina jich bude brumět, obzvlášť ty co mají suby.
A koupí nových si nemusíš pomoct, většina jich bude brumět, obzvlášť ty co mají suby.
- SNowie
- Začátečník

bydlím ve starém (rekonstruovaném) činžáku a zkoušel jsem to pouze zdeAjťák píše:ve všech zásuvkách u tebe doma, nebo ve všech zásuvkách i mimo paneláky, kde stojí rozvody za ho*no.
Je pravda, že se ozývá ten subwoofer, takže 2.0 má větší šanci nebrumit nebo brumit méně?ÿthren píše:no ta přepěťová ochrana ti pravděpodobně nepomůže, nebo jenom minimálně. Není to výrobní vada, je to prostě vlastnost většiny PC bedniček, jelikož se na nich šetří kde může. pomohla by jediná věc, a to vzít šroubovák a pájku a vyměnit tam jistý kondenzátor.
Opravdu nikdo nemůže doporučit "tiché" reproduktory? Nemusí to být nic extra - je to vpodstatě jen na hraní. Každopádně děkuji všem za rady.
- ÿthren
- Začátečník

-
ano šance je větší
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
no tak tam vyměň ty kondy, tam jich bude pár a máš to
tam bude asi největší problém, jestli takovýhle repro jde vůbec rozmontovat.
tam bude asi největší problém, jestli takovýhle repro jde vůbec rozmontovat.
- SNowie
- Začátečník

bohužel ten sub je dřevěná slepená bedna a zbavit se ho také nemůžu, vše jde skrz něj
asi teda koupím nějaký 2.0 a pokud budou brumit, tak je vrátím
asi teda koupím nějaký 2.0 a pokud budou brumit, tak je vrátím
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
tak si je nech předvést v onchodě a na tom subu nějsou žádný šrouby? jak je tam teda uchycenej reprák?
- crashPC
- Mírně pokročilý

U těchhle bedýnek jsou poněkud jiné problémy a nemyslím, že by to kdy jaký kondenzátor spravil.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
já nevim já sem nikdy takovoudle věc zevnitř neviděl, jak na to někde narazim, tak to jde ihned na aukro nebo do popelnice.
já bych to ještě zkusil někde v jiném prostoru, aby se vyloučil brum z elektrické sítě.
já bych to ještě zkusil někde v jiném prostoru, aby se vyloučil brum z elektrické sítě.
- SNowie
- Začátečník

nakonec půjdu asi do těhle:
http://www.czc.cz/creative-labs-gigawor ... 27/produkt
dost lidí chválí právě absenci brumu a akorát se vejdou do rozpočtu, díky všem! jen kdyby měl někdo negativní zkušenost, tak napište
http://www.czc.cz/creative-labs-gigawor ... 27/produkt
dost lidí chválí právě absenci brumu a akorát se vejdou do rozpočtu, díky všem! jen kdyby měl někdo negativní zkušenost, tak napište
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
já sem je doporučil asi před 5 lety jenomu kamarádovi, když sem je pak slyšel, tak sem si řikal, že mi dá asi přes držku, ale jemu se líbí
každý má holt jiné nároky.
fakt je, že v téhle cenové relaci bych nedokázal doporučit nikomu nic, snad jedině se vyhýbat značkám typu genius, modecom a podobným.
ještě mě napadá, že by sis klidně k nim mohl koupit klasickej subwoofer třeba časem
třeba tenhle
http://elektro.bazos.cz/inzerat/2168993 ... A3SUB1.php
fakt je, že v téhle cenové relaci bych nedokázal doporučit nikomu nic, snad jedině se vyhýbat značkám typu genius, modecom a podobným.
ještě mě napadá, že by sis klidně k nim mohl koupit klasickej subwoofer třeba časem
třeba tenhle
http://elektro.bazos.cz/inzerat/2168993 ... A3SUB1.php
- crashPC
- Mírně pokročilý

Genius kdysi nebyl tak docela špatnej. Začal se prznit až kolem legendárního 5.1 HT home Hůůů. S Modecomem a Redstarem se to nedalo, a věřím že dodnes nedá srovnat. Ale to co teď vyráběj za ty prachy, to mi hlava nebere. Ani jako uhlí do grilu to neposlouží. Creative moc rád nemám, ale souhlasím že vzhledem k velikosti a použití to mají udělané dobře. Zevnitř jsem je bohužel neviděl/neměřil, ale věřím, že jsou o cosi lepší než zbytek produktů v téhle ceně. Tzn dávám palec nahoru.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD