Obracím se na vás teda s prozbou, jestli nevíte jak, popř. přes jaký program smazat složku, ke které nemám absolutně žádná práva
Složka Google Drive nejde smazat
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- cameroncz
- Středně pokročilý

Složka Google Drive nejde smazat
Zdravim, mám výše uvedený problém. To by sice nebyl problém, ale jelikož je na starém hdd, a já jsem nainstaloval nové Windowsy na SSD, tak si Google Drive vytvořil novou složku, a ke zmíněné staré nemám vůbec přístup. Snažil jsme se jí nastavit, aby jí používal Google Drive nyní, ale ten píše error, že složka "Google Drive" již existuje.
Obracím se na vás teda s prozbou, jestli nevíte jak, popř. přes jaký program smazat složku, ke které nemám absolutně žádná práva
Zatim se mi ji podařilo otevřít, že můžu videt co je uvnitř, ale nemůžu ji zkopírovat, přesunou, prejmenovat ani smazat
Někdo nějaký nápad jak se jí zbavit?
CPU: 9900k @ 5Ghz @ D15 GPU: EVGA 980ti SC+ MB:ASUS ROG STRIX Z390-H RAM: 32GB HDD: WD Red 2TB SSD: 970 EVO 500GB, 850 PRO 1TB CASE: CM Storm Stryker Monitor: 27" PG279Q PSU: Corsair RM750i
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Složka Google Drive nejde smazat
2 věci.
1. Nabootuj do nouzáku.
2. Zkus to přejmenovat.
3. Smazat total commanderem.
Pokud ani to nejde, tak zkontroluj (vlastnoti -zabezpečení -upřesnit), jestli máš práva jako user pro zápis do složky, pokud nemáš změň to (nahradit vlastníka).
1. Nabootuj do nouzáku.
2. Zkus to přejmenovat.
3. Smazat total commanderem.
Pokud ani to nejde, tak zkontroluj (vlastnoti -zabezpečení -upřesnit), jestli máš práva jako user pro zápis do složky, pokud nemáš změň to (nahradit vlastníka).