World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: World of Tanks
S tím MM to asi nebude tak horký, občas vyjedu a hraju s Tigrem jenom proti 9 a pak je den, kdy jsem pořád na topu...
Každopádně bych ty hňupy, co jsou schopný udělat tým, kterej vyhraje/prohraje rozdílem klidně 10-15 tanků nechal postavit ke zdi.
Každopádně bych ty hňupy, co jsou schopný udělat tým, kterej vyhraje/prohraje rozdílem klidně 10-15 tanků nechal postavit ke zdi.
- RiCK
- Začátečník

S lowtiermi je tiež sranda, zoberiem Chihu (na druhom účtu), minútu čakám na zostavenie bitvy, 2890 hráčov vo fronte, nič. Tak to zruším, beriem T-46, zas čakám minútu a pol až kým to konečne dačo zostaví...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- CyberDeath
- Začátečník

RiCK : Pak padnes do hry ... a na konci mlatis do kalvesnice 
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
- RiCK
- Začátečník

Teraz už nie
A vôbec, tieto low tiery sú fakt taký odpočinok
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Sobo
- Středně pokročilý

Hmm, koukám, že mám asi celkem štěstí. Za poslední týden se mi povedlo udělat double vždycky do prvních třech-čtyřech bitev. Výhry-prohry tak 50:50, jezdím momentálně M6, KV-1 a sem tam KV-1S.
Chtěl jsem se zeptat - oni nějak změnili prodej tanku? Dřív tam byla možnost poslat tankisty do kasáren a odmontovat vybavení, teď tam ale nic takového nevidím. Chtěl bych prodat tank, ale nechat si z něj dělo, které použiju na další tier. Když ho prodám s tankem a koupím pak nové, tak na tom samozřejmě prodělám.
Jinak neví někdo, jestli ta 105mm na T29 se bere jako velkorážné dělo? Zajímalo mě, jestli se vejdu do střední ráže, která stojí jenom 250k, zatímco pro velké ráže už je to 500k.
Chtěl jsem se zeptat - oni nějak změnili prodej tanku? Dřív tam byla možnost poslat tankisty do kasáren a odmontovat vybavení, teď tam ale nic takového nevidím. Chtěl bych prodat tank, ale nechat si z něj dělo, které použiju na další tier. Když ho prodám s tankem a koupím pak nové, tak na tom samozřejmě prodělám.
Jinak neví někdo, jestli ta 105mm na T29 se bere jako velkorážné dělo? Zajímalo mě, jestli se vejdu do střední ráže, která stojí jenom 250k, zatímco pro velké ráže už je to 500k.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- CyberDeath
- Začátečník

105mm u T29 je velkorazni delo.
Jinak se podivej tady http://wiki.worldoftanks.com/Main_Page .
A prodej je sice zmeneny ale je tam vse co tam bylo driv a i veci navic !
Jinak se podivej tady http://wiki.worldoftanks.com/Main_Page .
A prodej je sice zmeneny ale je tam vse co tam bylo driv a i veci navic !
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ten prodej je teďka fakt hezky udělanej, ještě chybí možnost popřehazovat si věci a neukazuje to přesně, jaký příslušenství se přesouvá do skladu, jinak perfekt 
- Blizzard
- Začátečník

-
Dneska celkem v pohodě ... MM super, za celý den 60% win ... udělal jsem VK3001H a pár tisíc expů na E-75. S PzIII/IV tak 10 výher za sebou 
- Sobo
- Středně pokročilý

Jop, vidím to taky tak. MM funguje určitě zajímavě, teď o půl dvanácté jsem měl pěknou bitvu, ale nechtěl bych být na druhé straně.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Blue Storm
- Odborník PCT

No mě MM v poslední době celkem se*e. Nechápu, jak to dělají, ale díky XVMku jsem si všiml dneska v 90 % bitev, že náš tým měl podle zkušeností jednotlivých hráčů šanci na výhru max 30 %. No taky, že jsme prohrávali, byť ne z 90 %, ale tak z 60-70 minimálně jo.
Včera jsem se rozhodl začít jet amíckou TD linii, dneska ráno jsem začal s T18 s tím, že v pátek už bych chtěl s Wolverinem expit na Hellcata. Takhle to vidím naprosto marně, jelikož ještě nemám ani T40.

Málem jsem měl 11, akorát zrovna, jak jsem dojel k tomu poslednímu tanku, tak se mi přehřála grafika a naskočil mi black screen
Včera jsem se rozhodl začít jet amíckou TD linii, dneska ráno jsem začal s T18 s tím, že v pátek už bych chtěl s Wolverinem expit na Hellcata. Takhle to vidím naprosto marně, jelikož ještě nemám ani T40.
K tomu se trochu vrátím. S Hetzerem se mi tohle stává úplně běžně, teda pokud jsem top tier a nehraju proti V nebo VI. Ale jednou se mi podařil solidní kumšt:Jeltík píše:vidět někoho, kdo dá víc jak 4-5 tanků je docela vzácnost
Málem jsem měl 11, akorát zrovna, jak jsem dojel k tomu poslednímu tanku, tak se mi přehřála grafika a naskočil mi black screen
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Sobo
- Středně pokročilý

Tak Hetzer je ve svém tieru batshit OP. 120mm efektivního pancíře na 4. tieru, přitom s houfnicí všechny oneshotuješ. S tímhle tankem to fakt není zas tak těžké.
- RiCK
- Začátečník

Tak ten armor až tak úžasný nieje, s kdejakým Bisonom ho dávam na jednu ranu a vlastne aj s hociakou húfnicou na tanku to tiež býva väčšinou oneshot... i zpredu...
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Plyšáčku, to jsem samozřejmě myslel na vyšších úrovních, "tam dole" mezi 1-5 mám běžně kolem 7-8 killů 
BTW opět jsem zkusil dát na Hetzyho rychloflusku a po 3 bitvách jsem ji sundal, nemá to cenu, OP choufnyce je zase zpět.
BTW musím se pochlubit, po 17 hrách mít M a to jsem mohl mít ještě válečníka, nebejt hnusnejch vyžírek...
Vítězství! Bitva: Karélie 7. února 2013 23:08:28 Vozidlo: E-50 Ausf. M Získáno zkušeností: 3 342 (x2 za první vítěznou bitvu dne) Získáno kreditů: 69 798 Úspěchy v bitvě: Odstřelovač, Mistr dělostřelec, Ostrostřelec, Vzorný tankista: Hrdina
BTW opět jsem zkusil dát na Hetzyho rychloflusku a po 3 bitvách jsem ji sundal, nemá to cenu, OP choufnyce je zase zpět.
BTW musím se pochlubit, po 17 hrách mít M a to jsem mohl mít ještě válečníka, nebejt hnusnejch vyžírek...
Vítězství! Bitva: Karélie 7. února 2013 23:08:28 Vozidlo: E-50 Ausf. M Získáno zkušeností: 3 342 (x2 za první vítěznou bitvu dne) Získáno kreditů: 69 798 Úspěchy v bitvě: Odstřelovač, Mistr dělostřelec, Ostrostřelec, Vzorný tankista: Hrdina
- Blizzard
- Začátečník

-
Na E-50 se těším jak malé ditě
už mám VK3001H a premko, takže snad Panthera udělám 
- Blue Storm
- Odborník PCT

Můžu upřímně říct, že dneska bych nejradši většinu svých spoluhráčů z bitev vyvraždil. To už ku*va není možné...lamy, lamy, lamy, všude samé lamy. Dneska už mi docházejí nervy 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- Maxtor
- Začátečník

-
Tak to drzim palce.. aby tady WoTko jeste bylo, az tu E-50 doexpis..Blizzard píše:Na E-50 se těším jak malé ditěuž mám VK3001H a premko, takže snad Panthera udělám
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Panther sice není zabiják prvních linií ani rusher, ale když máš síť a hezky se postavíš... to je pak slušnej mazec, navíc střílíš každý 4 s a těch 110-150 ránu dáš.
- Maxtor
- Začátečník

-
Pro me zatim nejvetsi opruz ktery jsem nasel.. v nejlepsim configu strili co 5s a s tiery 7-9 to i tak znamena, ze rekneme VK4502 v idealnim pripade uklofes za 1 minutu.. to, ze jsi jak papir, ktery se z mapy ztrati s kazdym druhym vystrelem nepratelskeho HV snad netreba dodavat.. v kombinaci s tim, kdo a jak ted WoT hraje je to tak na pul roku obcasneho hrani..
Nic moc nevydelava, vzhledem k tomu, ze neznicis prakticky nic, nedosava ani exp a pokud projdes pouze pasy, motor, vysilacku, vez a onen jeden penetrujici kanon (na ostatni se vykasles), ceka te kulatych 160,000 exp.. good luck.. ja ho rozjel.. nejak vyexpil a pak ho nechal stat v garazi, protoze tech skoro 90k na Panther II je s timhle strojem silenost..
Nic moc nevydelava, vzhledem k tomu, ze neznicis prakticky nic, nedosava ani exp a pokud projdes pouze pasy, motor, vysilacku, vez a onen jeden penetrujici kanon (na ostatni se vykasles), ceka te kulatych 160,000 exp.. good luck.. ja ho rozjel.. nejak vyexpil a pak ho nechal stat v garazi, protoze tech skoro 90k na Panther II je s timhle strojem silenost..
- pilarius
- Začátečník

Já jsem se dostal i na P II, ale nějak to není můj styl. Panthery nejsou moc špatný, ale malá gun depression a nic moc akcelerace a přesnost za jízdy mi kazily zábavu (chtěl jsem s nima zabíjet rammováním, proto jsem jel na E-50). Možná se k nim časem vrátím.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak to já sem měl největší problémy s VK3001H, protože je to prostě tragickej tank, pak už to šlo víceméně v klidu a ten ramming je prostě... takovej... skvělej... IS-8 z boku za 900 atd