Asus Vulcan
Moderátor: CageJ
- Blizzard
- Začátečník

-
Asus Vulcan
zdarvim, jaký je tento headset? http://www.czc.cz/asus-vulcan-anc-blk-a ... 59/produkt - napište vše co víte (zvuk, kvalita ...)
- wallot
- Středně pokročilý

-
Re: Asus Vulcan
mam ho par mesicu pouzivam ho predevsim kvuli noise cancelling. je pohodlny ani po nekolika hodinach netlaci
zvuk je solidni, s kvalitou mikrofonu jsem spokojen za ty prachy asi nejlepsi uzavreny headset
pouzivam jeste Razer Carcharias (hlavne v noci kdy se zavrenejma sluchatkama clovek zbytecne do mikraku rve a zena prudi) a pokud nepotrebuji mikrofon tak Senny HD595
zvuk je solidni, s kvalitou mikrofonu jsem spokojen za ty prachy asi nejlepsi uzavreny headset
pouzivam jeste Razer Carcharias (hlavne v noci kdy se zavrenejma sluchatkama clovek zbytecne do mikraku rve a zena prudi) a pokud nepotrebuji mikrofon tak Senny HD595
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Blizzard
- Začátečník

-
ok, dik ... me de hlavne o zvuk a pohodlí. Za tu cenu je jaký nejvhodnější konkurent?
- wallot
- Středně pokročilý

-
steelseries 7H, ale pry silene tlaci pokud ma clovek vetsi hlavu.
ja je bral hlavne kvuli noise cancelling pokud bych kupoval jen jeden headset a noise cancelling nepotreboval tak beru Senny PC360
ja je bral hlavne kvuli noise cancelling pokud bych kupoval jen jeden headset a noise cancelling nepotreboval tak beru Senny PC360
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Blizzard
- Začátečník

-
j, dik za rady 
- moose
- Nováček

Wallot: A mohl bys objektivne posoudit, ktere sluchatka jsou lepsi na poslech hudby jesti Carchiaris nebo Vulcan? Rozhoduji se prave mezi nimi a zatim se nemohu rozhodnout a pomohl by mi nazor cloveka, ktery ma s obema zkusenost.
- Blizzard
- Začátečník

-
jaké jsou v porovnání Razer Kraken Pro?
- Blizzard
- Začátečník

-
- Blizzard
- Začátečník

-
Tak jsem je pořídil, ty vulcany ... maximální spokojenost. Pohodlné, designově super, zpracování úžasné atd ... ale ten ANC je divný ... strašně to zhorší kvalitu zvuku a nějak extra rozdíl nevidím (trochu jo, ale ne 85%)
- žmoula
- Začátečník

Chci se někoho zeptat, jestli by mohl nahrát třeba kousek hlasu s vypnutým odstraněním šumu.
Protože nemůžu uvěřit, že sluchátka za 2k mají horší mikrák jak ty moje Fatal1tky za 600,-.
Díky moc.
Protože nemůžu uvěřit, že sluchátka za 2k mají horší mikrák jak ty moje Fatal1tky za 600,-.
Díky moc.
MB: Asus Strix X570-F | CPU: AMD Ryzen 9 5900x w/ Noctua NH-D15 | RAM: G.Skill Trident Z Neo CL16 3600 Mhz 2x16GB | GPU: ASUS TUF RTX 5080 O16GB | SSD1: Samsung 970 Evo Plus 1TB | SSD2: Samsung 850 Evo 500GB | PSU: Seasonic Prime PX-850 | CASE: Fractal Design Meshify S2
- Blizzard
- Začátečník

-
Já jsem mikrák ještě ani nepoužil
Nemám s kým volat