Crysis 3
Moderátor: Baneshee
- Xnovic
- Začátečník

Re: Crysis 3
Přesně.. To byla jedna z nejlépe vypadajících pasáží..
P.S. Tak jsem to psychicky nevydržel a udělal předobjednávku trojky.
P.S. Tak jsem to psychicky nevydržel a udělal předobjednávku trojky.
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No takhle sem uvažoval taky, ale to byl můj výmysl, že Cephové maj víc druhů, jedni sou ti krutostrašní z C1, ti byli docela libový no a pak ty rosolový růžový koule v brnění z Crysis 2, takže by mě zajímalo, jestli to máš potvrzený s těma více druhama, protože v C2 to zatim vypadalo, jako kdyby spíš všem emzákům z C1 udělali prostě plastickou operaci...Sonickej tank o 3 nohách byl drsnej a ten obrněnec se superkulometem taky (ten za 500nanocatalystů), ale toho sem vždycky odpálil 2ma C4 nebo kulometem na stojanu, nicméně na tu nejtěžší obtížnost sem to vždycky hrál a úplná sranda to teda nebyla nikdy, v obklopení hromadou rosolu + obrněnym rosolem sem se musel docela snažit jak využít prostředí kolem sebe krychlýmu útoku a rychlýmu zmizení v maskování a hned někam kde mě nenajdou abych mohl dobít energii a udělat další zátah...Still.Lord píše:No to se dozvíš skoro na konci...
Tak emzáků není jen jeden druh.. Prostě mají ruzné vývojové větve na různé příležitosti... emzáci v C1 mě děsně srali
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Potvrzené to nemám, je to jen moje domněnka, "že to takhle prostě je".
Asi nejlépe bych to přirovnal ke včelímu úlu
Každý má svou úlohu a své dané místo..
Asi nejlépe bych to přirovnal ke včelímu úlu
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Alfajk
- Začátečník

-
grafika ve videu hezka...vesmirna exploze jeste hezci,uz se tesim
doufam,ze to uz teda bude posledni dil s nejakym kloudnym zakoncenim,aby se z toho nestala nastavovana kase...
doufam,ze to uz teda bude posledni dil s nejakym kloudnym zakoncenim,aby se z toho nestala nastavovana kase...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Po projetí C2 jsem si chtěl ještě osvěžit paměť s C1 a úplně jsem se zděsil ala WTF? Po akční C2 mi C1 přišla děsně nudná a těžkopádná...
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi absolutně nevnímáš to napětí a atmosféru džungle, ostrova, celkově vliv toho prostředí ti asi nic neřiká, když vnímáš jen akci...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jen mi prostě připadá, že se tam nic neděje
Alespoň ten začátek co si pamatuju..
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Začátek po pádu s padákem nad ostrovem je taková introdukce a tutorial v jednom, ono se to pak rozjede.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přesně. Ta jungle byla senzační ,ale člověk měl stejně předurčenou cestu kudy jít aby narazil na vojáky/nepřátele. Osobně teď jsem rád že to bude v zarostlém NY ,protože jungle jsem si užil teď ve Far Cry 3. První Crysis jsem otočil snad 3x ten měl něco kolem 10hod hrací dobu což bylo super a jsem zvědav jak dopadne trojka. Mě osobně se Crysis strašně moc líbí a je to u mě druhá nej FPS hra po BF 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tady je nové video ze SP: http://www.youtube.com/watch?v=5kQeVjxx ... e=youtu.be
- TankGeorge
- Začátečník

-
hmmm, tak jdu do předobjednávky. Ne že bych se klepal nedočkavostí, ale všechna ta videa mě pomalu přesvědčila, že si oproti C2 dali hodně velkou práci s tím, aby technické zpracování na PC trhalo kule (a GPU). Myslím, že tohle je v současnosti u stříleček jev tak vzácný, že je třeba podpořit vývojaře za odvahu a snahu, aby je to motivovalo k dalším šílenostem, jakým byl např. C1 - komerčně nepříliš povedený. Skoro mi to přijde, jako by od C1 PC platformu všichni prokleli a kašlali na ni.
Akorát mě pěkně štve, že nová generace GK bude až někdy v půlce roku :/
Akorát mě pěkně štve, že nová generace GK bude až někdy v půlce roku :/
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Alfajk
- Začátečník

-
podporovat studio typu EA je to nejhorsi,co muzete udelat...naprosta vetsina hernich paskvïlu pochazi prave od nich
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- nikkec
- Začátečník

-
Chci se zeptat odkud hru objednavate ??
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS
- TankGeorge
- Začátečník

-
Kupuju u MMO boost, ale platím raději přes PayPal, i když s nima nebyl problém. Zadávání údajů platební karty chtějí do formuláře přes stránky bez https protokolu (moneybookers skrill system), když jsem se chystal platit kartou, takže na to bych si dal pozor.
Pro ty, co nemají Crysis 1, tak na Originu je možnost předobjednat Crysis 3 s tím, že C1 k tomu přibalí. Pro ty, co z nějakého podivného důvodu nesnáší Origin, Crysis zatím nikdy nevyžadovalo Origin během hraní.
@Alfajk: Houbičky, takhle brzy? Tím, že se neprodávalo C1 se možná PC hráči "pomstili" za všechny ty shity, co EA roky valili. Ale všichni ostatní distributoři to vzali jako precedens a vysrali se na PC s vývojem technicky pokročilých titulů. Nikoho nenutím to kupovat, ale pak nebrečte, až budete dalších 5 let hrát zprasené konverze ála Far Cry 3.
Pro ty, co nemají Crysis 1, tak na Originu je možnost předobjednat Crysis 3 s tím, že C1 k tomu přibalí. Pro ty, co z nějakého podivného důvodu nesnáší Origin, Crysis zatím nikdy nevyžadovalo Origin během hraní.
@Alfajk: Houbičky, takhle brzy? Tím, že se neprodávalo C1 se možná PC hráči "pomstili" za všechny ty shity, co EA roky valili. Ale všichni ostatní distributoři to vzali jako precedens a vysrali se na PC s vývojem technicky pokročilých titulů. Nikoho nenutím to kupovat, ale pak nebrečte, až budete dalších 5 let hrát zprasené konverze ála Far Cry 3.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ked človek pozrie čo urobili z ME tak až taký úžas to neni
takisto ostáva otázka či je zase grafika ozaj to jedné čo na hre treba vidieť
skorej mám dojem že crysis je populárny až teraz ked nové hry sú nielen graficky za opicami ale ešte sa aj hrajú horšie ako prvý crysis
a tiež začína rozumne behať až na dnešných jednočipovkách
takisto ostáva otázka či je zase grafika ozaj to jedné čo na hre treba vidieť
skorej mám dojem že crysis je populárny až teraz ked nové hry sú nielen graficky za opicami ale ešte sa aj hrajú horšie ako prvý crysis
a tiež začína rozumne behať až na dnešných jednočipovkách
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
TankGeorge: Mám STEAM, proč mi EA nutí nějaký jejich paskvil? Crysis nevyžadoval Origin, protože v té době ještě nebyl 
- Alfajk
- Začátečník

-
ale prosimtebe,nejdriv si o tom neco zjisti,nez zacnes rozdavat moudra...zacni treba tim,ze si zjistis,v kolika hrach ma prsty EA a jak to s tema hrama dopadlo(jiz zminovanej mass effect,napriklad)TankGeorge píše: @Alfajk: Houbičky, takhle brzy? Tím, že se neprodávalo C1 se možná PC hráči "pomstili" za všechny ty shity, co EA roky valili. Ale všichni ostatní distributoři to vzali jako precedens a vysrali se na PC s vývojem technicky pokročilých titulů. Nikoho nenutím to kupovat, ale pak nebrečte, až budete dalších 5 let hrát zprasené konverze ála Far Cry 3.
a ze se ostatni studia na pc vysrali? nezajem,ja na ne seru taky,jestli si myslej,ze grafika je nejdulezitejsi soucasti hry,tak se seredne mejlej,kdyby 3/4 rozpoctu nespolknula nejaka naprosto nepodstatna grafika a radeji by tolik penez venovali do tvorby pribehu nebo hernich inovaci,bylo by to mnohem lepsi
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zase to nepřeháněj s tim steamem...ani jedno není svatý, origin zas tak špatnej není a pleteš se v tom, že v době, kdy Crysis 2 vyšel, tak origin byl, nicméně ke hraní origin nevyžadoval.Still.Lord píše:TankGeorge: Mám STEAM, proč mi EA nutí nějaký jejich paskvil? Crysis nevyžadoval Origin, protože v té době ještě nebyl
Ty taky rozdáváš fakt skvělý moudra...k tomu prvnímu - Crytek není studio "Typu EA", ano je pod EA, ale Crytek nesolí jednu hru za druhou, jak si lze třeba všimnout, za těch x let co přešili pod křídla EA vydali jenom 3hry - Crysis, Crysis Warhead a Crysis 2...celý ty roky pracujou na Cryenginu a snažej se prostě o nový technologie atd...bohužel sou díky EA taky limitovaný - viz Crysis 2 a aférka s tim, že to vypadalo hůř jak Crysis 1 při uvedení, celková konzoloidnost hry, ten styl není prostě přímo PC related, o tom žádná, ale EA si řekne, že chce multiplatformní hru která bude bavit americký McDonaldy s Xboxem na gauči či PS3, nicméně i tak se jim podařilo udělat solidní hru docela a super Engine, kterej prostě vypadá dobře...Co nechápu, že do budoucna se všude budou EA chystat cpát Frostbite 2 do nextgen konzoloidních her a ne Cryengine 3, na tom je her relativně pár a téměř neznámých...DICE a jejich frostbite se zabugovanym Battlefieldem...podobnej případ...Crytek je něco jak otechnická laboratoř EA, DICE +/- hezkej vizuál ale hlavní tahoun příjmů z FPS online her, nelze Crytek např srovnávat s dojnejma krávama typu BIOWARE, kterej za ty roky vysolil 3x Mass effect v horizontu 2 letech s xxxx DLC balíkama dohromady s Dragon Age atd atd...z těch EA vyloženě čerpá peníze nejvíc a taky nejvíc požaduje, tam můžeme nadávat...nicméně tim že nebudeš EA platit za hry odpálíš zároveň i studia co sou pod nima, Bioware asi chudej nebyl to ne, ale tim že se bude Crysis prodávat to získá Cryteku aspoň lepší reputaci a když v tom prostě uspějou tak od nich EA bude očekávat víc samozřejmě...Crytek už nepodpoříš prachama, že tu hru koupíš...ti programátoři v tom studiu už svoje prachy dostávaj každej měsíc ty leta co na těch hrách makaj, EA se musí ale ta investice vrátit, takže nějak rozumně by bylo vhodné, pokud je něco dobrý - to koupit...Crysis nebyla špatná hra 1čka ani 2ka a věřim že 3ka taky nebude, pokud to nebude nějaký klišé nebo prostě blbý tak je vhodný to koupit, klidně ve slevě někde, není nutno dotovat EA na nějakej spešl edicích atp, nicméně - líbí se mi to?Ano...tak mám originál, pokud v minulosti se něco prodalo víc, díky zastávání tohodle přístupu a později za horší hru méně, tak lze aspoň z toho pro distributora poznat, že ta hra se zákazníkům tolik nelíbila...problém je když neustálá hromada tupců prostě kupuje furt dokola ty samý braky typu Call of Duty, nebo od EA NFS, NHL, FIFA...Medal of Honor...lidi jim to kupujou a to jejich blbost může za to, že EA nemá motivaci si dávat pozor na kvalitu produktů svejch studií - zkrátka toto je osvědčený, za 2 roky nám spatlejte tuto hru, lidi to koupěj a budeme spokojeni...EA akorát využívá tupých mozků bavících se na hloupé zábavě, není to přímo vina EA, že není tak zapálená pro kvalitu hry a nezajímaj je kvalitní produkty...nemám je za to taky rád, je to špatný, ale tak to holt ve světě chodí a není se čemu divit, když lidi s tim nic neudělaj a kupujou jim to pořád...Alfajk píše:ale prosimtebe,nejdriv si o tom neco zjisti,nez zacnes rozdavat moudra...zacni treba tim,ze si zjistis,v kolika hrach ma prsty EA a jak to s tema hrama dopadlo(jiz zminovanej mass effect,napriklad)
a ze se ostatni studia na pc vysrali? nezajem,ja na ne seru taky,jestli si myslej,ze grafika je nejdulezitejsi soucasti hry,tak se seredne mejlej,kdyby 3/4 rozpoctu nespolknula nejaka naprosto nepodstatna grafika a radeji by tolik penez venovali do tvorby pribehu nebo hernich inovaci,bylo by to mnohem lepsi
Kdyby byl Crytek jako EA, resp. studia který se držej podobnýho modelu, tak na nějaký technologie kašlou, začnou dělat hry typu "na reklamu" hromada osvědčenýho obsahu, který zabaví lidi, který prostě moc nepřemejšlej, čili opět nějak vydělat na osvědčenejch způsobech, jak oblbnout lidi, nějakou průměrnou/podprůměrnou hrou, která bude strašně in...nato se naštěstí vykašlali, protože konkurence v tomhle oboru je vysoká (CoD, BF, MoH...) a založili si svojí "kariéru" na tom, co dělali vždycky - technická propracovanost, vyspělost, "Sandbox" styl hry a snaží se toho držet, protože na tom stojí jejich existence...
Pokud herní průmysl začne krachovat na základně nekvalitních her, vždycky se najde studio, který se pokusí udělat nějakou fakt kvalitu, aby to lidi měli náladu zkusit a pak se samozřejmě zvedne nějaká odezva, pokud to bylo fakt kvalitní, čili to, že na PC se hry nekupujou a jen pirátěj a proto nejsou kvalitní hry sou jen kecy, který se distributorům hodí, snaha motivovat lidi, který to zasáhne proto, aby jim kupovali pořád ty samý braky...
Není divu, že Crysis 1 nebyl nějakej trhák, kterej by se pořádně prodával, když singl zas takovej zázrak - ikdyž já ho mám rád, nebyl, taky mě původně zklamal svym koncem a celkovou délkou, která byla pro mě těžce nenaplněná, když sem hrál FarCry, kterej splňoval snad všechny tyto kritéria...proto snad lze FarCry požadovat za nejúspěšnější hru Cryteku...Crysis byla graficko-atmosférická bomba, která zaujme jen nadšence, ale hromada lidí nemá/neměla supervýkonej PC a pak ten gameplay sám o sobě neměl čim tak mco zaujmoout když ztratil svůj grafickej kabátek + to že ne každýmu sedne to, že má super oblek, skvěle nastavitelnou zbraň, svobodu v pohybu a plnění mise...chce to něco víc, co lidi zaujmulo na starších hrách, který prostě pořádně vydělaly...takže ano, Crysis 1 mám rád, byl docela dobrej, super technologicky i ovládání, nastavitelnost, svoboda, fyzika, prostředí, ale nebylo to dotažený, takže zavšechyn tyto plusy a mínusy se prodával docela adekvátně...a propadák to nebyl, Crytek díky němu nezkrachoval, naopak jde dál a po 4řech letech udělal Crysis 2, bohužel se musel zavázat tomu, že prodejnost EA vydělá trochu víc...protože EA nebylo úplně spokojeno s prodejností C1 samozřejmě, který bylo skvěle udělaný na PC ale nemělo prostě třeba tu kvalitu, jakou má HALO na Xbox...a vadí mu snad, že je jen na Xbox? ne...díky gameplayi se prodává pořád...kdyby byl Crysis tak supr, tak by lidi místo konzolí kupovali počítače, aby si ho mohli zahrát...takže to můžeme brát tak, že EA dalo s Crysis 2 Cryteku druhou šanci a oni tenkrát se museli zavázat, že udělaj hru, která bude trochu více výrazná, proto ta větší cinematičnost C2ky, delší gameplay, filmovější prostředí obecně - NewYork, to má hned každej pocit, že je v Americkym filmu, multiplatformnost...prostě logický ne? prosté...
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pravda u C2 jsem si tím nebyl tak jistý.... Ale nechci se v budoucnu dočkat situace, kdy každé studio bude mít svůj program na hraní... Už teď je to STEAM, Origin, UPlay...