Dobrý video
Jinak jinak padá ti jen hra, nebo celé PC?
Moderátor: Baneshee

Dobrý video

Díky za video a s PC, padá mi jenom hra ale dělá to jenom BF3, u jiných, jako Far Cry 3 a podobné jede všechno v pohodě...sam_217 píše:Dobrý videojá teda takhle nikdy nehrál, ale to je dobrá ukázka, jak se hraje BF3, hlavně sem netušil, že když se C4 položí na kolo buginy tak tam rotuje s ní
Jinak jinak padá ti jen hra, nebo celé PC?

tam nic, musím to udělat přes správce a ukončit proces... někdy to napíše že neodpovídáicebosss píše:a co to napíše na battlelogu?

málo kdy přestal pracovat, většinou se to sekne a zůstane tam ten obraz na kterým se to zaseklo a když jdu do win tak mě zbělá obrazovka, než dám ctrl+alt+delete, ve správci je že Neodpovídásam_217 píše:Takže jak - "Program bf3.exe přestal pracovat." nebo se to sekne, černá obrazovka jak?

ovladače mám aktuální co jsou a že by mě to dělal on tak to by mě to muselo nahlásit, ale taky nicicebosss píše:nepadá ti třeba grafika? ovladač předstal pracovat atd?

hw je v pořádku co se týče kontroly... jinak woken je co.. ?Flegy píše:kontrola hw, reinstall woken

promiň ale takové zkratky neznám..LoCo99 píše:Windows = Okna = Vokna = Wokna
koho/čeho -> oken -> woken

Mám ho na SSD kde mám cca neustále 80Gb místa, a nebude to třeba tím, že je to na ssd.. ?sam_217 píše:Kolik máš volnýho místa na disku? Taky možná bude nakonec třeba reinstalovat BF3.

testoval jsem ji ve 3D marku když jsem sestavil pc a v poho, a jak říkám hraju všechny podobné hry a dělá mě to jenom toto...sam_217 píše:To by musel bejt HW problém SSD a asi by se to netýkalo jen BF3. To, že se ti to sekne na stojícim obrazu by mohlo ukazovat na problém grafický karty, ale možnosti můžou bejt i jiný. Vážně si zkusil otestovat grafiku pod těžkou zátěží jiný graficky náročný hry?

3Dmark to není úplně ono...zaprvý je důležitý jakej a všechny dosavadní až po 3Dm11 jsou jednak docela krátký a ne vždy vytížej to GPU patřičně, ikdyž např Extreme preset je extrémně náročnej. Já měl na mysli třeba něco jako Crysis 2 atp, kde je grafiak vytěžovaná docela dost atd, hry kde ti jede vše plynule to nemá moc smysl. Taky je důležitý po jakym čase cca se ti ten bf3 zamrzne, po jakym čase hraní. Taky je dobrý sledovat, jestli ty situace, kdy to zamrzá nejsou něčim podobný, takovýhle věci jsou schopný způsobovat i chybný soubory hry, ale to je docela nepravděpodobný.TrollZor píše:testoval jsem ji ve 3D marku když jsem sestavil pc a v poho, a jak říkám hraju všechny podobné hry a dělá mě to jenom toto...

Abych se trochu rozepsal, od komentářu, jiný hry mě nepadaj, dělá mě to jenom bf3, po nedávném šťourání v BIOSu, jsem dal více napětí na RAMky tak uvidíme a k tobě sam_217: jel jsem test tím Extreme preset a dal jsem tam vše na max a občas se to seklo na 8fps, jinak to jelo v poho, přehříváním to nebude, GPU nepřesáhne přes 55°C a CPU taky 55°C. A k těm hrám, Far Cry 3 jsem jel na max jak singl tak MP i Coop a žádnej lag či něco podobnýho, Dead Space 3 hraju taky na max a v poho, ale to tak náročný není. A k samostatný hře - Uvedu příklad že třeba 2 dny hraju cca 6 hodin denně a nespadne to a ani náznak spadnutí, 3 den to pustím a nedohraju ani mapu a spadne to, tak jdu znova na mapu a třeba si nevyberu ani "classu" a dám přidat se a spadne to, tak to zkusím znova a třeba zabiju 20 lidí a spadne to.. 4 den to zase jede celej den normal... Jak už jsem uvedl na začátku, zvětšil jsem napětí na RAMkách tak uvidíme jestli to bude stále padat...sam_217 píše:3Dmark to není úplně ono...zaprvý je důležitý jakej a všechny dosavadní až po 3Dm11 jsou jednak docela krátký a ne vždy vytížej to GPU patřičně, ikdyž např Extreme preset je extrémně náročnej. Já měl na mysli třeba něco jako Crysis 2 atp, kde je grafiak vytěžovaná docela dost atd, hry kde ti jede vše plynule to nemá moc smysl. Taky je důležitý po jakym čase cca se ti ten bf3 zamrzne, po jakym čase hraní. Taky je dobrý sledovat, jestli ty situace, kdy to zamrzá nejsou něčim podobný, takovýhle věci jsou schopný způsobovat i chybný soubory hry, ale to je docela nepravděpodobný.TrollZor píše:testoval jsem ji ve 3D marku když jsem sestavil pc a v poho, a jak říkám hraju všechny podobné hry a dělá mě to jenom toto...