World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Broxik
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od Broxik »

NO ale hromadu stribnraku urcite nevydelas tim ze te MM bude hazet mezi "Experty" a budes prohravat. I s lowacem dat peknou hru kdyz prohrajes je problem. jasne vydelas temr vzdy kdyz mas premium ucet a premium tank ale proste mam radsi kdyz vidim ze sem vyhral, dostal 1200expu a treba 95k stribnaku. Misto abych dostal 600expu, 60k stribrnaku. Vidis je tam rozdil nejakych 35k :). Samo tech 100k se da nastrilet ikdyz prohrajes ale proste nemas z te hry takovou radost protoze tomu neco maleho chybi...mmt mam to vyhra!:)
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Broxik: Čím horší tým, tím víc si vyděláš, protože ti zbývá více nepřátel, kterým můžeš rozdat damage. Samozřejmě to má své limity, protože jsou určité bonusy za výhru. :)
Každopádně když ti random dá fakt blbou hru, tak není lepší řešení než se jet zabít. Proděláš pár kreditů v jedné konkrétní hře, ale z hlediska celkového výdělku za časový úsek vyděláš víc.
Credits awarded: "The "Joining a battle" reward is multiplied by 1.85. No bonus to other rewards earned during the battle." - rozdíl v kreditech za výhru a za prohru je naprosto minimální. U XP to je něco jiného, ale ty mě moc nezajímaj - mám odemčenejch asi 10 tanků, který bych si rád koupil a mám na ně místo v garáži, ale nemám na ně kredity.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Aha tak to uz rozumim tvemu postoji. Ja prave resim kazdou jednotlivou hru a snazim se vdzy zahrat co nejlepe aby byla ta vyhra. A kazda prohra me ubiji a je jedno jestli sem ji zaridil ja nebo nekdo cizi.

Jinak me jde prave i o ty hvezdicky jednak prasim posadku apak chci mit uz co nejvice xtieru at muzu poradne hrat CW a bud se na tu hru pak vysrat nebo si ji u zivat:). Navic osobne nemam krom mause zaden odemkly tank na ktery bych nemel.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Zrovna maus je dobrej leda na public nebo na CW jedine kdyz chces neco zatarasit :-)
Jo, ještě je skvělej na vytlačování tanků z capu.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Broxik: No s tvým postojem bych tu hru nemohl hrát, cítil bych se bezmocný. :-D
Mám odemčený KT, VK A, IS-4, T-44, P II, ... Chci si je koupit a grindovat dál, ale finančně to prostě neutáhnu, navíc mi chybí na tancích výbava. :(
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

No prave staci mi e100 :). Neco jinyho asi bude ten kram s tim 17cm laufem ale to mi jeste chybi jagtiger nez se k nemu dostanu.

Hele veskere doplnky se snaz kupovat v akci. Jak byly vanoce sem vybavil kazdy tank ventilackou, nabijecem, stabilizatorem proste co se siklo nechal sem v tom hodne penez. Nektere sem nakoupil do zasoby. Jinak pokud chces vice vydelavat dari se mi to tak ze mam rozjetych vice rad a tim jak jezdim ty mensi zebraky 4-5-6-7 to pribyva dobre. Pac ja i na ty male davam ventilacku posadku vetsinou na 100% nebo aspon na 90% takze jezdim temer vzdy z dobrym tankem. Pokud sem jej teda nekoupil a neni vylozene stock tam kolikrat nepomuze nic jen pretrpet do lepsiho motoru dela atd.. Samozrejme k vydelavani mam jeste dva premium lowe a kv5. To pouzivam ale jen kdyz my chybi nejaky peniz.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Broxik: To dělám, ale musím kvůli tomu prodávat tanky, takže se to nevyplácí zase tak moc. :-D Teď jsem se zařekl, že T6 a nižší budu kupovat jen ve slevě a jinak pojedu načatý lajny. Snad to vydržím. Prodejema jsem už prodělal desítky milionů, protože mě některý tanky v tech trees prostě nuděj a prodám je. Plus jsem se taky spálil třeba s M48 Pattonem, kterej mi pár dnů po nákupu nerfli tak hnusně, že jsem ho musel prodat, protože je teď nehratelnej.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Broxik píše: chci mit uz co nejvice xtieru
Myslím si, že dopadneš jak většina hráčů ... znám pár lidí, co chtěli hned X a VIII arty. Udělali Mausa, JgpzE-100, T110, T92 .... jenomže na tomto tieru kolikrát není taková sranda ... skoro všeci jsou stejně dobří jako ty, tak je nemůžeš zmasakrovat atd .... ti moji známí pak udělali jednu věc, a to že jim slavný Maus atd stojí v garáži a nakoupili Hetzera s broxnou, KV-1S s 122mm, T1/Ms-1 a masakrují nováčky, popřípadě už trošku zkušenější hráče. Co bitva to 5-8 killů, 1500+dmg a jsou spokojení :) A baví je to víc jak s X a VIII arty ;)
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Aaah, Blizzard to teď naprosto sepsal.

Zábavnost tanků u mě končí asi v 6.tieru.. :)
Wannabe dickface... :]
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Jak u čeho, pánové, jak u čeho. Na 7. tieru je perfektní T71, na 8. zábavný ISU-152, na 9. dokonalá M103 a na 10. skvělej Object 268. Já si myslím, že zábavu lze nalézt na každém tieru. :)
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Jako se vším, je to o preferencích. 100 lidí - 100 chutí. Já jsem nedávno poprvé zkusil tier 7 s T29 a baví mě to neporovnatelně více než jakýkoliv jiný tank předtím. Možná to bude specifické pro tenhle tank, protože využívání hull down a sidescraper manévrů imho tomu tanku dává pěknou dynamiku. Z nižších tierů si užívám KV-1 a když se trochu přemůžu, tak i KV-1S. Cokoliv pod 5 je pro mě neakceptovatelné, asi to bude tím komplexem z pětkových HT, kteří mě dříve tak často masakrovali.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

A v každém věku :-D
Díky borcům z klanu BAKI, který byli půl roku jako rodina a mému nastávajícímu klanu EHW (ano, šéf je z toho webu)
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

pilarius píše:Jak u čeho, pánové, jak u čeho. Na 7. tieru je perfektní T71, na 8. zábavný ISU-152, na 9. dokonalá M103 a na 10. skvělej Object 268. Já si myslím, že zábavu lze nalézt na každém tieru. :)
Já jsem ale nepsal, že nejsou desítky špatné ... jistě, Obj musí být super (zkoušel jsem ho na testeru a byl hrubý), E-75 je taky šíleně dobrá ... já jsem jen myslel, že většina lidí se po dosažení několika X stejně vrací na ty tiery 1-6 (popř. 7,8,9)
Sobo: možná je to tím, že ještě nemáš dostatek zkušenistí, tak jsou pro tebe slabší tank utrpení ... mně se taky dřív nelíbili Pztka, a teď ? ha, s PzII-PzIII/IV mám samé hrdiny :) Časem se k tomu dostaneš, kdy ti bude takový šíleně OP Hetzer chybět :)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Súhlas, keď v t10 bitve celý tvoj team je tupý a nieje schopný dať jediný kill, v t5/t6 bitve môžeš kľúdne vyrúbať celý team sám. V tom je tá zábava ;)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Jo, Hetzy + Goldies = maj lav :inlove:
Sice je pravda, že je někdy těžce nepoužitelnej, ale na druhou stranu: KV-1S na 2 rány :-)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

A ty na jednu :)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Jo, ale díky choufnici jsem schopnej střílet obloukem, takže na mě nevidí :-)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Napodobne s T40 :D Niekedy si pripadám ako artina :D
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Mno me prave ty male shitky zas tak neberou. Jako nerikam ze to neni sranda, ale nepovazuju za vyzvu naskocit do tanku kde ma posadka 3 perky, kompletni vybavu a gold amo a strilet losery co maj posadku es stestim na 70% a doplnek je zatim jejich sen. Prave hraju ten vyssi tier kde jednou za cas taky zahraju dominatni hru a ste mam teda daleko vetsi radost... Ale jak jste naspali 100 lidi 100 chuti a proto je na svete tolik krasnych veci na "praci":)
xmen2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmen2 »

T40 je pekny srac i s 105mm delem nedava tanky na jednu ranu,zlaty Hetzer......Jsem zvedavy na Wolverina.......
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“