World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od Jeltík »

Wolverine je s houfnicí tragickej, to i ten Hetzy se trefí, ale mr. USA je s houfnicí hodně o náhodě, zlatá rychlopalka...
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak 105mm. u T40 už nieje ono ako u T82, ale stále to má celkom dobrý matchmaking kedy 9 z 10 bitiev som toptier a to sa potom oneshooty dávajú moc pekne :)
Na Wolverina sa príliš neteším, skôr na následujúce t6 vozítka :)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Wolverine je hodně dobrý, ten mě bavil. S T40 jsem dal 7 killů :twisted: Mně ty tanky Po Sluggera hodně bavili, ale T28 už mě celkem sere
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Vsak Broxiku, ona to neni praveze moc vyzva, jen to jen o relaxaci.. :) Navíc se dá slušně i vydělat.. :)
Wannabe dickface... :]
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

xmen2 píše:T40 je pekny srac i s 105mm delem nedava tanky na jednu ranu,zlaty Hetzer......Jsem zvedavy na Wolverina.......
Jak co, něco dává oneshot, něco ne. Já ho měl teda primárně s houfnicí. U Wolverina jsem to střídal, občas houfnici, občas 76mm M1A2 dělo. Každopádně s houfnicí a dobrým průstřelem se skvěle zapalují KV-1čky.
Jeltík píše:Wolverine je s houfnicí tragickej, to i ten Hetzy se trefí, ale mr. USA je s houfnicí hodně o náhodě, zlatá rychlopalka...
Náhodou, Wolverine mi přišel přesnější jak Hetzer :)

Jinak jsem před chvíli začal bitvu a nestačil jsem se divit tomu MM. Byla to vyloženě arty party...
Obrázek
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Až v t10 bitvách zažiješ tie pravé arty party ;) 8 artín v každom teamu? Žiadny problém!
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

To rozstřílej ty velké tanky a pak jedou na férovku proti sobě, ne? :)
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

nie, väčšinou jeden z týmov je naprosto tupý, ich tanky nedajú ani jeden kill a na konci zostanú artiny samé proti full enemy teamu :)
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Lol, no tak to jsem zvědavý. S ultra pomalým T28 Prototype to bude sranda, jak mě to začne házet proti X tankům.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

RiCK píše:Až v t10 bitvách zažiješ tie pravé arty party ;) 8 artín v každom teamu? Žiadny problém!
není pravda, teď je omezení max 5 artyn na tým
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no je fakt ze ty artyny jsou nekdy k prizabiti... kdyz za ni hraju tak delaj prd dmg a kdyz to od ni koupim jako HT tak pul zivota v ...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Presne tak je 5 arty cap. Ale drive sem zazil hru ze sedmi artynama. Ta hra byla njvetsi nuda bo sici cekali az nekdo nekoho spotne hlavne at neni videt on :lol:

Btw vcera sem kupil AMX 90 a to je jina kava nez ten AMX 75 srac. Akorat me stve to nabijeni dela. Rovnou sem totiz koupil uz ten lepsi kanon. Tech 40sekund je nekdy vlemi na obtiz je tam treba lepe planovat. Ale jinak je to sranda clovek uz ustipe i IS8 a podobne tanky bez problemu coz s tim AMX 75 slo trosku hure.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

jojo nabijeni je mazec... mam AMX50 100 a clovek nekam vlitne, vystrili si jeden tank (kdyz teda dotycny strili neco jineho) a pak aby na 45sec koukal co se deje kolem, uplne nejvic nervozni jsem kdyz jim projedu do zad, udelam skody a pak vidim dalsi cile, ale jen cekam v zakrytu a hypnotizuji nabijeci bar... pak zase zacina lovecka akce

btw netusi nekdo u AMX50 120 s top gunem co ma loader na 4 rany jestli nabijeni trva zase tak dlouho? Da se vubec nejak spocitat nebo najit cas nabijeni?
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Blue Storm píše: Jinak jsem před chvíli začal bitvu a nestačil jsem se divit tomu MM. Byla to vyloženě arty party...
Hele, co je ten čtverec a kruh na minimapě?
Wannabe dickface... :]
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Ten červený čtverec je nějaká chyba XVMka, protože doma to nemám. A kruh by neměl být tečkovaný, ale plnou čarou a to je oblast mého maximálního dohledu. Teda aspoň si to myslím, protože co jsem měřil vzdálenost pomocí spojeneckých tanků, tak by to tak mělo odpovídat.
xmen2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmen2 »

Wiruz píše:jojo nabijeni je mazec... mam AMX50 100 a clovek nekam vlitne, vystrili si jeden tank (kdyz teda dotycny strili neco jineho) a pak aby na 45sec koukal co se deje kolem, uplne nejvic nervozni jsem kdyz jim projedu do zad, udelam skody a pak vidim dalsi cile, ale jen cekam v zakrytu a hypnotizuji nabijeci bar... pak zase zacina lovecka akce

btw netusi nekdo u AMX50 120 s top gunem co ma loader na 4 rany jestli nabijeni trva zase tak dlouho? Da se vubec nejak spocitat nebo najit cas nabijeni?
Cau da se to,u kazdeho dela mas cas nabijeni treba u IS mas u 120mm dela parametr 3 a u 100mm parametr 7.Hraju se 100mm za cas kdy se 122mm delo nabije jednou ja vystrelim dvakrat a dava mne to navic vetsinou do bitev kde jsem jako jediny level 7 a ostatni jsou nizsi :lol: .Jinak i se 100mm delem prostrelim IS3 a vyssi tanky takze jsem velmi spokojeny,munice je navic levna a vydelavam jako s KV takze super!!!!!!!!!! :lol:
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Blue Storm: Podle toho, co vím o WoT, bude kruh nejspíše dohled (aktuální view range vozidla), zatímco čtverec je buďto dosah rádia, nebo maximální možný dohled s radiovou asistencí spojenců. Pro účely hry se například ten asistovaný dohled totiž počítá nějak jinak - podle čtverců. Do úhlopříčky je za asistence spojenců možno vidět nepřátele do větší vzdálenosti.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Aha, to jsem nevěděl. Každopádně ten čtverec bliká, takže je to spíš nějaká chyba, jelikož doma na PC ho nemám a mám tam kruh plné čáry.

Jinak jsem se díval dneska na staty a vypadá to, že mi je Hellcat celkem dost zvedá, hlavně teda WN6 a WN4 :-D
Obrázek
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Netuší někdo, proč mám nepřátelé označené fialově? Zatím jsem všude viděl jen červenou, ze začátku jsem to neřešil, myslel jsem si, že je to někde v nastavení, ale když jsem pak chtěl zkusit červenou, tak jsem to nikde nenašel :)
Goldnoob team proud member!
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Nejspíš máš zaškrtnuto něco ve smyslu "colorblind mode" v nastavení ve hře. Nevím, jak přesně se to jmenuje.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“