World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Blue Storm
- Odborník PCT

Re: World of Tanks
Tohle je chyba hry jen v případě, jestli i vám ostatní se grafika poflakuje. Pokud jede většinou nad 80 % vytížení, tak prostě 955 BE nezvládá GTX 470 ani při 3,8 GHz.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jo, grafika se mi nekdy poflakuje i u i5 na 4,5GHz. Ta hra je proste debilne optimalizovana a logicky pojede na slabsim CPU hur nez na silnejsim. Ale neni duvod, aby pri hre, kde jsou maly mapky 1x1km a hraje jen 30 lidi (jako ve vetsine jinejch MP her, ne MMO) tenhle CPU nestacil. Ale ono se radeji pridavaji "cinsky" tanky a podobny kraviny, nez aby se kod napsal aspon na blby 2 jadra 
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Blue Storm
- Odborník PCT

No, bohužel nestačí, jak vidíš. Ten průběh fps je strašně nevyrovnaný a když člověk náhle zamíří, když se před ním z ničeho nic zjeví tank, tak to jde sakra poznat ten náhlý pokles.... 
//edit: Jo a zdá se mi to, nebo tomu MM fakt hrabe?

PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To XVM je strašný, jak si někdo může kvůli blbejm statistikám takhle zas*at hru....
- Blue Storm
- Odborník PCT

Proč strašné? Tam nahoře je mi to celkem jedno a když na mě číhá tank za rohem, tak se přes Alt podívám, jaký má WN6 rating a podle toho můžu aspoň zhruba odhadnout, co od něj čekat. A když začíná hra, pěkně to píše i šanci na výhru, podle čehož se zase občas rozhoduju, jaký styl hry zvolit. 
- RiCK
- Začátečník

Ja už XVM ani nechcem vidieť. A to som ho dávno považoval za "must have"...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Sobo
- Středně pokročilý

Je fakt, že to dává informace, které můžeš využít ke svéme prospěchu. Např. podle kombinace určitého skillu hráče a tanku můžeš odhadnout, kam asi pojede, vyhodnotit situaci a přizpůsobit se tomu. Každopádně bych to musel nehorázně hrotit, na což prostě seru; nestojí mi to za to.
Jinak jsem se bavil s pár zkušenějšíma lidma a dospěl k závěru, že nelze pořádně jezdit HT osmičky bez premium účtu/tanku. Takže uvažuju nad nějakým tankem kolem tieru 5/6, se kterým by byla zábava. Mám KV-1 a KV-1S, uvažoval jsem nad KV-2 s troll gunnem. Nějaká doporučení?
Jinak jsem se bavil s pár zkušenějšíma lidma a dospěl k závěru, že nelze pořádně jezdit HT osmičky bez premium účtu/tanku. Takže uvažuju nad nějakým tankem kolem tieru 5/6, se kterým by byla zábava. Mám KV-1 a KV-1S, uvažoval jsem nad KV-2 s troll gunnem. Nějaká doporučení?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Blizzard
- Začátečník

-
kv-2 neni spatne. ja jsem ho mel ale s broxnou
- Wiruz
- Pokročilý

co ti na tom prijde divneho? muzes byt rad ze tam neni zadna T8... muzes udelat peknej dmg... TD maj lepsi dela
co ti na tom prijde divneho? muzes byt rad ze tam neni zadna T8... muzes udelat peknej dmg... TD maj lepsi dela
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- LoCo99
- Začátečník

Sobo : mam oboje (respektive měl sem oboje celkem dlouho, teď už jen KV2) a můžu doporučit, na KV2 je fajn to že s tim můžeš rozstřelovat i osmičky, máš asi tak stejný šance jako na sedmičky a šestky, někdy dám na 400 metrů VKčko na jednu ránu, někdy dám ISku 50hp ze předu, každopádně je s tim hodně srandy jenom musíš vždycky kempit za svejma a asi vylepšit přesnost, mam 100% posádku a BIA ale furt to neni uplně takový přesný
někdy s tim trefuju zázraky co bych netrefil ani s německym TD , někdy to letí do řitě
každopádně mnohem věčí zábava než KV-1S, ta je sice hodně fajn ale prostě ten KV-2 kanón ....
použití premiový munice nemam vyzkoušený , ale předpokládám že je to s ní pak hodně brutální, každopádně s tou základní výbušnou si musíš dávat pozor aby si nerostřelil i sám sebe, facehug s timhle neni moc chytrej
, a pancíř nic moc, nevýhodě je že ti čouhá vždycky ta obrovská věž, která je to nejpomalejší v celejch tankách bych řekl, takže sám proti lehkejm nemáš šanci, ani kdyby byli jenom 2 nebo snad jenom jeden
každopádně mnohem věčí zábava než KV-1S, ta je sice hodně fajn ale prostě ten KV-2 kanón ....
- Blue Storm
- Odborník PCT

Jo to jo, ale že tam je tolik heavy tanků. Tohle se mi stalo poprvé, jelikož většinou to bylo tak nějak třeba aspoň na půl střední tanky+TD+artiny a k tomu heavy. Tak proto jsem se tomu divil.Wiruz píše:co ti na tom prijde divneho? muzes byt rad ze tam neni zadna T8... muzes udelat peknej dmg... TD maj lepsi dela
- Wiruz
- Pokročilý

tak heavy jsou nejhranejsi, a kor kdyz je nejaka akce jako treba dnes, kde je to same TigerBlue Storm píše:Jo to jo, ale že tam je tolik heavy tanků. Tohle se mi stalo poprvé, jelikož většinou to bylo tak nějak třeba aspoň na půl střední tanky+TD+artiny a k tomu heavy. Tak proto jsem se tomu divil.Wiruz píše:co ti na tom prijde divneho? muzes byt rad ze tam neni zadna T8... muzes udelat peknej dmg... TD maj lepsi dela
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Blue Storm
- Odborník PCT

Jen škoda, že mě na konci sundal Cromwell, mohl jsem mít 10 killů za hruPorážka
Bitva: Siegfriedova linie 16. února 2013 20:58:04
Vozidlo: M18 Hellcat
Získáno zkušeností: 1 176
Získáno kreditů: 38 767 (kompenzace za poškození spojenci: 45)
Úspěchy v bitvě: Radley-Waltersova medaile, Válečník
- RiCK
- Začátečník

160k ľudí online a ja s Wolverine čakám v rade... a spolu so mnou 4500+ ľudí

S ostatnými tankmi sa mi to tiež stáva. Vyzerá to tak, že MM nieje pripravneý na toľko hráčov...

S ostatnými tankmi sa mi to tiež stáva. Vyzerá to tak, že MM nieje pripravneý na toľko hráčov...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jds1cz
- Začátečník

Ahoj lidi,tak dnes jsem vydělal asi 800000.Jo a k tomu MM kdosi tady tvrdil že přesah je max.2třidy.Tak to teda dneska jsem mněl vlčí mhu když tam nejakej borec jel s 3kovym tankem proti 6kovýmu.Je fakt že vývoj hry není téměř žádný jen se přidávaj tanky.Jo naprogramovat to na výce jádrový CPU to by se to hrálo.Takže pevný nervy a dobrý postřel.
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
- RiCK
- Začátečník

S M5A1 Stuartom som už zažil aj t9, takže toľko k MM. Jasne, je to scout, ale predsa... Ale v tvojom prípade (t3 pri t6) sa kľudne mohlo jednať aj o četu. Inak majú dneska US tanky zvýšené zárobky? Dneska som s Wolverine nemal jedinú výhru ktorá by nebola nad 20k čistého...
Dneska som objavil nový tank! TOG II! To je čo za monštrum?!? 1400hp na tier6?
Delo to má relatívne schopné, pancier nic moc, mobilita nulová a jeho ikonka vypadá ako ponorka 
Dneska som objavil nový tank! TOG II! To je čo za monštrum?!? 1400hp na tier6?
- Blue Storm
- Odborník PCT

Nějakých vyšších výdělků jsem si nevšiml a to už jsem dneska nasbíral něco přes mega kreditů s Hellcatem.RiCK píše:S M5A1 Stuartom som už zažil aj t9, takže toľko k MM. Jasne, je to scout, ale predsa... Ale v tvojom prípade (t3 pri t6) sa kľudne mohlo jednať aj o četu. Inak majú dneska US tanky zvýšené zárobky? Dneska som s Wolverine nemal jedinú výhru ktorá by nebola nad 20k čistého...
TOG je T6?RiCK píše:Dneska som objavil nový tank! TOG II! To je čo za monštrum?!? 1400hp na tier6?Delo to má relatívne schopné, pancier nic moc, mobilita nulová a jeho ikonka vypadá ako ponorka
- Wiruz
- Pokročilý

jojo ted pres vikend je akce na 70% vice kreditu na nektere tanky... je tam dost amiku, nemci atd...
http://worldoftanks.eu/news/6115-specia ... mpaign-cs/
http://worldoftanks.eu/news/6115-specia ... mpaign-cs/

- Blue Storm
- Odborník PCT

Sakra, Wolverina mám degradovaného, protože jsem z něj plně vycvičenou posádku přesunul do Hellcata
Škoda no...
- marek p
- Začátečník

-
Dnes jsem dělal se svou LT38 statistu osmičkovým bestiím.Stihl jsem před smrtí 2x vystřelit.Jds1cz píše:Ahoj lidi,tak dnes jsem vydělal asi 800000.Jo a k tomu MM kdosi tady tvrdil že přesah je max.2třidy.Tak to teda dneska jsem mněl vlčí mhu když tam nejakej borec jel s 3kovym tankem proti 6kovýmu.Je fakt že vývoj hry není téměř žádný jen se přidávaj tanky.Jo naprogramovat to na výce jádrový CPU to by se to hrálo.Takže pevný nervy a dobrý postřel.