takze mam netbook N150 s prasklym LCD jinak funkci teda az na drobnost nefaka na externi monitor coz je fakt divny protoze se systemem to faka .. no ale to je celkem jedno dumal jsem nad moznosti ze pripojim starej LCD z Notesu compaq Armada ten ma tozliseni 1024x768 takze pohoda jen by byl urizlej dolni kraj obrazovky ale po sehnani datasheet sem sehnal od compaqu ale od samsungu sem sehnal jen zapojeni toho puvodniho LCD a tam je drobet problem ze to ma ehm uplne jine vstupni proporce.. ale tak nak se mi povedlo to vydumat jenze to ma nejak divoky barvy ted .. ale lepe jsem to nevyresil ale zelena barva je proste bokem nebo nevim ale kdyz ve widlich dam zelenou na max (gama+jas+kontrast) aby simulovala cernou tak to pak je koukatelny kdyz zapnou komp tak to je videt zeleny podklad a cerne pismo

to je datasheet k LCD z Armady a todle je datasheet k LCD ze Samsungu ale chtelo by to vyvod Dat z MB toho samsung netbooku ale to nemohu sehnat jinak planuju ze si z toho udelam takovej tablet ovladanej pouze touchpadem je to jen takova bejkarna na delsi prihody na wc ci cigarko na balkone atp.. sem si tu baterku predelal a je z ni 9 clankova s vydrzi pres 9h