Creative nebo Altec Lansing?
Moderátor: CageJ
- stofo89
- Nováček

-
Re: Creative nebo Altec Lansing?
achjo, normalne to mam chut zabalit. Mam pocit, ze repro pod 100 eur, aby bol dobry pomer cena vykon neexistuju.
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tady se naráží na subjektivitu celé audio problematiky, takže co pro tebe může být špičkové repro za 100E, pro druhého jsou vyhozené peníze. Proto tady nemůžeš čekat objektivní radu, nic takového v prakticky čistě subjektivně vjímaném vjemu neexistuje. Můžeš dát na preference zkušenějších kolegů, případně na komplexní měření parametrů a jejich (opět) do jisté míry subjektivně vnímaný výklad (dokonalá reprosoustava neexistuje, každý preferuje něco jiného a jiné parametry jsou pro něj důležité) ale to je tak všechno. Jsou to tvoje uši a tvoje peníze, takže...
- puschpull
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
základ je poslech na vlastní uši, za přepokladu jistých zkušeností s poslechem desítek jiných sestav atd ....
a celé to brát jako poměr osobních priorit a peněz ....
a celé to brát jako poměr osobních priorit a peněz ....
http://puschpull.org
| PC sestava: |CPU: C2D E7200 2,53@3,60GHz 1,24V (400x9,0) Arctic Cooler Freezer 7 Pro | MB: Asus P5Q-Deluxe ( BIOS 0803 ) | RAM: 2x2GB DDR2-800MHz Patriot CL4 @ 1066MHz CL6 | GPU: ASUS EAH3650 SILENT 512M DDR3 | Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Headphones: Beyerdynamic DT 990 | HDD: 4x WD6400AAKS (System + RAID1 + Data)| | External HDD: Samsung Story Station 1,5TB | WD My Passport 500GB | DVD-RW/RAM: Samsung SH-S223F | PSU: CORSAIR Power Supply HX520 | Case: COOLERMASTER Centurion 532 |
| PC sestava: |CPU: C2D E7200 2,53@3,60GHz 1,24V (400x9,0) Arctic Cooler Freezer 7 Pro | MB: Asus P5Q-Deluxe ( BIOS 0803 ) | RAM: 2x2GB DDR2-800MHz Patriot CL4 @ 1066MHz CL6 | GPU: ASUS EAH3650 SILENT 512M DDR3 | Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Headphones: Beyerdynamic DT 990 | HDD: 4x WD6400AAKS (System + RAID1 + Data)| | External HDD: Samsung Story Station 1,5TB | WD My Passport 500GB | DVD-RW/RAM: Samsung SH-S223F | PSU: CORSAIR Power Supply HX520 | Case: COOLERMASTER Centurion 532 |
- NobodyLovesMe
- Začátečník

A na čem jsi poslouchal doteď? Respektive jaké máš představy o tom, jak to bude za těch 100 euro hrát?stofo89 píše:achjo, normalne to mam chut zabalit. Mam pocit, ze repro pod 100 eur, aby bol dobry pomer cena vykon neexistuju.
Co třeba něco takového?
http://electro24.cz/detail-189185-aktiv ... ef-60-amp/
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jinak k tem behringerům, já sem měl ve zkušebně odposlechy a nebyly špatný, a používali jsme je i na koncerty a nezklamali nikdy
- stofo89
- Nováček

-
No ja vlastne predstavu nemam. Viem, ze je to malo penazi, ale ako student do toho viac nevrazim. Pocuvam Porty Pro a nestazujem sa na nich, a z repro, co som mal moznost pocut su akurat kamosove logitechy x-230, ktore chvali ze su super za danu cenu. Tiez som na zaciatku myslel, ze zoberiem, ale Z-523 lebo tie x-230 sa nepredavaju. Ale potom som zacal citat fora, ci sa nieco lepsie na muziku neda zohnat + ten 360 stupnovi zvuk z logitechov vraj nic moc a ide na ukor kvality. Este doma mam vezu Panasonic s repro cez 100w kazdy, ale ma ju brat a ja uz som ju davno, nepocul takze to z logitechmi okrem basov porovnat neviem. Takze audiofil niesom len hladam doporucenie, co by v danej cene mohlo hrat prijatelne tak ako tie porty pro-nie su drahe zvuk mi staci(mozno aj preto lebo som lepsie nepocul).
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
tak jestli chceš něco kompaktního tak asi fakt budou nejlepší nějaký ty monitory
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
můžeš zkusit vydražit tyhle
http://aukro.cz/item1288833759_studiove ... mk_ii.html
aha tak ty ne ty jsou evidentně pasivní

http://aukro.cz/item1288833759_studiove ... mk_ii.html
aha tak ty ne ty jsou evidentně pasivní
- Sn.sOO
- Nováček

-
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat zda si někdo pořídil ty "WOOW D1010MKII" a jestli by mi mohl napsat jak hrajou, díky!
Přemýšlím o koupi nových reproduktorů a tyto mě docela zaujaly, pak by možná ještě připadaly v uvahu ty M10 (tak jestli by mi mohl někdo napsat jak hrajou po delší době co je máte) diky moc!
Chtěl bych se zeptat zda si někdo pořídil ty "WOOW D1010MKII" a jestli by mi mohl napsat jak hrajou, díky!
Přemýšlím o koupi nových reproduktorů a tyto mě docela zaujaly, pak by možná ještě připadaly v uvahu ty M10 (tak jestli by mi mohl někdo napsat jak hrajou po delší době co je máte) diky moc!
- adam007cz
- Začátečník

-
Čauec. Ty M10 pořád mám a jsou připojené k TV a PS3. Na hry a filmy si je chválím a můžu je doporučit.
Hudba - za tuto cenu nelze čekat zázraky. Taky záleží, jaké používáš sluchátka na poslech. Pokud nějaké lepší, tak rozdíly opravdu poznáš. Na podzim jsem kupoval starší Pioneery 2.0 + zes Akai a max spokojenost - vydal bych se touto cestou.
Hudba - za tuto cenu nelze čekat zázraky. Taky záleží, jaké používáš sluchátka na poslech. Pokud nějaké lepší, tak rozdíly opravdu poznáš. Na podzim jsem kupoval starší Pioneery 2.0 + zes Akai a max spokojenost - vydal bych se touto cestou.
- Sn.sOO
- Nováček

-
Moc děkuju za rychlou odpověd,
bohužel jsem limitovanej cenou přibližně okolo 1500,--) maximalne kolem 2000,--. Docela dost kladných recenzí jsem četl na creative gigaworks T20. Problém s místem nemám takže mi je jedno jestli 2.0 nebo 2.1. Sluchátka mám Creative Soundblaster Tactic3D Sigma (řekl bych že nic extra ale hrajou lip jak mé současné repráky (nějaké genius 2.1 za 5 stovek).
Tak jsem si řikal že zkusim ty "D1010MKII" a když budou hrozné tak by měly jít vratit ne? Nebo co by si prosím doporučil v této cenové relaci? Děkuju
bohužel jsem limitovanej cenou přibližně okolo 1500,--) maximalne kolem 2000,--. Docela dost kladných recenzí jsem četl na creative gigaworks T20. Problém s místem nemám takže mi je jedno jestli 2.0 nebo 2.1. Sluchátka mám Creative Soundblaster Tactic3D Sigma (řekl bych že nic extra ale hrajou lip jak mé současné repráky (nějaké genius 2.1 za 5 stovek).
Tak jsem si řikal že zkusim ty "D1010MKII" a když budou hrozné tak by měly jít vratit ne? Nebo co by si prosím doporučil v této cenové relaci? Děkuju
- adam007cz
- Začátečník

-
Zase nějaký audiofil nejsem ale kolem 2000,- toho je hodně a je toho málo - záleží jak to vezmeš...
K M10 - já jsem s nimi plně spokojen v cenové relaci a na nové zboží, vybírat 2.1, bral bych je znovu. Ty druhé neznám, nemám zkušenost.
Nicméně po zkušenostech bych šel např. do http://aukro.cz/reprosoustava-sony-ze-s ... 83991.html a k tomu bych se dotázal na zesilovač - ten už bude určitě levnější, pokud nechceš xxx funkcí. Já bral Pioneery 2.0 + zes Akai (z cca roku 1982) za cca 5tis a funguje to parádně. A zvuk je opravdu o něčem jiném! Hlavně ty věcičky jsou o hodně kvalitnější, než dnes. Prodejce můžu doporučit. Pokud člověk u něj vybírá, tak vysvětlí, poradí, doporučí Mít k dispozici 2000,- (popř. došetřit) a hledat kvalitní repro, šel bych tímto směrem.
K M10 - já jsem s nimi plně spokojen v cenové relaci a na nové zboží, vybírat 2.1, bral bych je znovu. Ty druhé neznám, nemám zkušenost.
Nicméně po zkušenostech bych šel např. do http://aukro.cz/reprosoustava-sony-ze-s ... 83991.html a k tomu bych se dotázal na zesilovač - ten už bude určitě levnější, pokud nechceš xxx funkcí. Já bral Pioneery 2.0 + zes Akai (z cca roku 1982) za cca 5tis a funguje to parádně. A zvuk je opravdu o něčem jiném! Hlavně ty věcičky jsou o hodně kvalitnější, než dnes. Prodejce můžu doporučit. Pokud člověk u něj vybírá, tak vysvětlí, poradí, doporučí Mít k dispozici 2000,- (popř. došetřit) a hledat kvalitní repro, šel bych tímto směrem.
- Sn.sOO
- Nováček

-
Díky moc za odpověď, večer jsme hodně hledal po netu a našel jsem tyhle Kurzweil KS 40A Sice budou až za měsíc ale víc peněz do toho dát už asi fakt nechci. Kdyby byly špatný tak popřemýšlím o tom co si mi posílal, vypadalo to docela dost zajímavě, takže každopádně moc děkuju
.
- Blizzard
- Začátečník

-
AL doporucuji. Super kvalita (repro mam asi 6 let). Zvuk taky obstojny (na to ze je to obycejna trida)